Sony Xperia Z2 Kullanıcıları Kulubü | Ana Konu

Sponsorlu Bağlantılar

tarık_07

Üye
Yüzde yüz den çıkarıyorum. İki tane müzik dinliyorum yüzde 98 oluyor normal mi bir gariplik var mı? Bir de hangi programla bataryanın iyi olduğuna ömrüne mahina bakabiliriz?
Bende kapalı şarj ederim cihazı. Sabah aldım şarjdan 98 de idi tam şarj olmamış

0MG90

0MG90

Üye
Yüzde yüz den çıkarıyorum. İki tane müzik dinliyorum yüzde 98 oluyor normal mi bir gariplik var mı? Bir de hangi programla bataryanın iyi olduğuna ömrüne mahina bakabiliriz?
Lollipop yüklüyse normal :D Cpu-Z ile bakabilirsin

• Beğen
Tepkiler: yakupb03
yakupb03

yakupb03

Üye

Normal mi? Bir bakar mısınız :-)

yakupb03

yakupb03

Üye
Sağolasın hocam cevabın için birşey daha sorayım. Markette 3 5 uygulama gördüm ücretli. Blackmarket yada apdoite de yok nasıl indiririm bunları. Root yok. ;-)

0MG90

0MG90

Üye
Sağolasın hocam cevabın için birşey daha sorayım. Markette 3 5 uygulama gördüm ücretli. Blackmarket yada apdoite de yok nasıl indiririm bunları. Root yok. ;-)
uygulama ismi apk diye aratıcan artık google'da :D

yakupb03

yakupb03

Üye
Beyler... Tema yapabilecek var mı? Sevgilimin adı özlem. Askere gideceğim. Ben yokken beni hatırlasın diye tema istiyorum.? Yardımcı olabilecek var mı?

zencibitc

zencibitc

Üye
Şarj dolsun öyle şarjdayken yeniden başlat 2 dakka sonra çıkart. Sonra yüzde 1 e kadar bitir bunu 2-3 gün dene olmazsa yazılım onar oda olmazda servis.

0MG90

0MG90

Üye
Sony'nin tema hazırlama programı vardı ama nasıl kullanılıyor ben çözemedim

Müzik uygulamasının giderek içine ediyorlar, açık renkli tema yapmışlar şimdi

Invoke

Invoke

Üye
    Konu Sahibi
Ben uzun süredir beyaz temalısını kullanıyorum, çok da güzel oldu bence ama eğer ayarlara siyah/beyaz tema seçeneği eklerlerse mis gibi olur. :D

Silinen Üye 440290

Silinen Üye 440290

Kapalı Hesap
ne kadar ekran süresi alıyorsunuz

yakupb03

yakupb03

Üye
Xperia z5 premium u biliyoruz hepimiz. Z2 için z5 arka kapağı çıkartmışlar sizce nasıl alınır mı?

man20

man20

Üye
Aynalısından bi tane istiyorum pls :tebessüm:

Üst Alt