Sony Xperia Z2 Kullanıcıları Kulubü | Ana Konu

Sponsorlu Bağlantılar

dragonmhmt

dragonmhmt

Üye
236 operatörlere özel bir güncelleme olabilir.

yakupb03

yakupb03

Üye
Beyler ... Ekranın sol tarafında sarı leke olmuş şarj kapağının olduğu yerde. Daha önce de vardı sorun göndermiştim değişmişti cihaz. Sonra değişen cihazı 4 kere daha gönderdim birşey yok dediler bu yeni oldu. Tekrar göndereyim mi değişim yapılır mı? Yada nasıl geçer? Neden oldu acaba dock kullandım hep?

0MG90

0MG90

Üye
Bilmediğimden dolayı birşey sorcam aydınlatırsan sevinirim. En son ki güncellemede zaten bütün güvenlik açığı giderilmemişmiydi? Şimdi bu 23.4.A.1.236 sürümü yükleyince mi 1 tane güvenlik açığı oluşmuş olacak?
Evet. 230'da kapatmışlardı ama bunda 1 tane kalmış.

man20

man20

Üye
Evet. 230'da kapatmışlardı ama bunda 1 tane kalmış.
O zaman yeni güncellemeyi yüklememek daha mantıklı.
Beyler ... Ekranın sol tarafında sarı leke olmuş şarj kapağının olduğu yerde. Daha önce de vardı sorun göndermiştim değişmişti cihaz. Sonra değişen cihazı 4 kere daha gönderdim birşey yok dediler bu yeni oldu. Tekrar göndereyim mi değişim yapılır mı? Yada nasıl geçer? Neden oldu acaba dock kullandım hep?
Sendeki bu sarı leke problemi nedir ya bırakmıyor peşini :D

yakupb03

yakupb03

Üye
O zaman yeni güncellemeyi yüklememek daha mantıklı.

Sendeki bu sarı leke problemi nedir ya bırakmıyor peşini :D
Hiç bir fikrim yok be alev hor kullanmam telefonu. Ama şimdi yok gibi ya gözümü araba farları aldı (yoldan geldim) yada iyi değilim :-P

yakupb03

yakupb03

Üye
sizce fotoğraflar nasıl?

• Beğen
Tepkiler: man20 ve 0MG90
0MG90

0MG90

Üye
Android 6 Kasım'da dağıtılır mı acaba?

0MG90

0MG90

Üye
Arkadaşlar bu uygulama sayesinde Youtube'da müzik dinlerken ekranı kilitleyebilir veya başka bir işle uğraşmaya devam edebilirsiniz. Hayat kurtarıcı gibi bir şey. :D

• Beğen
Tepkiler: man20
man20

man20

Üye
Arkadaşlar bu uygulama sayesinde Youtube'da müzik dinlerken ekranı kilitleyebilir veya başka bir işle uğraşmaya devam edebilirsiniz. Hayat kurtarıcı gibi bir şey. :D

Ha-ri-ka! sonunda biri yaptı bunu. Bilgilendirdiğin için teşekkür ederim canım :)

• Beğen
Tepkiler: 0MG90
Never_Back_Down

Never_Back_Down

Üye
5.1.1(.232) sürümü için root var mı? Bugüne kadar gerek olmadı ama oyunda hile yapmam gerekiyor :ehe Uygulamalar silinmeden bir yöntem varsa iyi olur

Preloader

Preloader

Üye
5.1.1(.232) sürümü için root var mı? Bugüne kadar gerek olmadı ama oyunda hile yapmam gerekiyor :ehe Uygulamalar silinmeden bir yöntem varsa iyi olur
Hazır root ve twrp recovery'li stock rom var. Flashtoolla 5.0.2ye dönüp rootlayıp daha sonra da rootlu 5.1.1(.232)yi kurabilirsiniz direkt root yöntemi var mı bilmiyorum kingrootu deneyin. :)

Never_Back_Down

Never_Back_Down

Üye
Hazır root ve twrp recovery'li stock rom var. Flashtoolla 5.0.2ye dönüp rootlayıp daha sonra da rootlu 5.1.1(.232)yi kurabilirsiniz direkt root yöntemi var mı bilmiyorum kingrootu deneyin. :)
Kingroot olmadı iki kere denedim. Neyse oyunun savesini almaya çalışıyım. Halletcem bir şekilde.

yaytas

yaytas

Üye
sony den çekinirdim cihaz olarak konu dikkatimi çekti inceledim z2 aşığı oldum saygılar :blink::blink:

Preloader

Preloader

Üye
Android 6.0ı iple çekiyorum bir an önce gelse çok iyi olacak :D en azından bir cm 13 bile çıksa hemen deneyeceğim :tebessüm:

• Beğen
Tepkiler: archh
dragonmhmt

dragonmhmt

Üye
Farkı ne olcak 6 nın?
Fark görsel değişimden daha çok performans yönünde olacak. Pil kullanımı ram kullanımı akıcılık çok iyi diyorlar. Sony fazla bekletmese bari [emoji4]

• Beğen
Tepkiler: archh
Murat Alper

Murat Alper

Üye
birde daha gelişmiş bir stamina modu daha gelecekmiş 6.0 ile

• Beğen
Tepkiler: Preloader, archh ve dragonmhmt
Preloader

Preloader

Üye
Android 6.0'la genel olarak daha iyi bir batarya ömrü, performans artışı, gelişmiş ses ve güvenlik kontrolü gibi özellikler geleceği söyleniyor.

Fakat açıkvası ben Android 6.0ı bu özellikler için istemiyorum. Ben bu güncellemeyi Sony'nin batarya & işlemci optimizasyonu için istiyorum. Bu konu hakkında daha önce de yorum yapmıştım yinelemek gerekirse:

Note 4'de 3220mah batarya ve 5.7inch 2K ekran var.

Xperia Z2'de ise 3200mah batarya ve 5.2inch Full HD ekran var.

Sıra arkadaşımda Note 4 var bende Z2 hergün genellikle aynı şeyleri yaparız üç aşağı beş yukarı benzer sürelerde takılırız telefonla (snapchat,whatsapp,twitter,clash of clans,mortal kombat x vs...) gün sonunda onun şarjı %60ları gösterirken benim Bataryasıyla övülen Z2im %30 civarlarında sürünüyor )): . Şimdi kağıt üstünde düşünürsek neredeyse batarya boyutları aynı olan iki cihaz var fakat ekran çözünürlüğü ve ekran boyutları farklı (hemde bayağı farklı) 2K ve 5.7inch ekranlı cihaz nasıl oluyor da benim daha az güç tüketimi gerektiren özelliklere sahip cihazımdan daha uzun batarya ömrüne sahip olabiliyor? :dover: Sinirlendiğim tek olay bu. Ayrıca Samsungun Touchwiz gibi ağır bir arayüzü var, Sony'nin arayüzü o kadar ağır da değil, hem Note 4de cihaz boştayken ram kullanımı 800MB - 1GB boş seviyelerinde geziyor ki benim cihazımda 1.5GB ram boş nasıl oluyor da bataryam bu kadar çabuk bitiyor diyorum. Bu nedenle öncelikle Samsung'a helal olsun adamlar yapmış lafım yok  :alkis . İşte bu durumun işlemci ve batarya optimizasyonunun kötü olmasından kaynaklandığını düşünüyorum. (Belki de s800 çok güç harcayan bir işlemcidir bilemem :D .) Ama Sony'den umutluyum her şeye rağmen. :) Bu nedenle Android 6.0'ı iple çekiyorum. Umarım iyi bir optimizasyon yaparlar ve cihazları bataryasının hakkını verir. :tebessüm:

(Benzer testi Xperia Z3 ile de yaptım yine de Z2den çok daha iyi bir batarya performansı gösterdiğini söyleyemem.) :(

Sizin de bu konu hakkındaki yorumlarınızı bekliyorum belki de işletim sisteminden kaynaklanıyordur ne dersiniz belki bi çözüm yolu falan bulunur ya da ne bileyim siz batarya ömrünüzden memnun musunuz? :bilmm

• Beğen
Tepkiler: dragonmhmt ve archh
yakupb03

yakupb03

Üye
Askerden izne geldim merhaba mittet iyi geceler.. :-) ama güncelleme haberi ile geldim :-)

• Beğen
Tepkiler: man20

Üst Alt