Sony Xperia Z2 Kullanıcıları Kulubü | Ana Konu

Sponsorlu Bağlantılar

0MG90

0MG90

Üye
Küçük bi güncelleme var

Albüm uygulaması güncellendi

• Beğen
Tepkiler: NiTr[O]gEn

tarık_07

Üye
Küçük bi güncelleme var

Albüm uygulaması güncellendi

Albüm uygulaması güncellendi ama bi klasörleme seçeneği gelmedi herşey karışık gözüküyor Albümü açınca.

0MG90

0MG90

Üye
Albüm uygulaması güncellendi ama bi klasörleme seçeneği gelmedi herşey karışık gözüküyor Albümü açınca.
Zaten açık renkli tema ve yedekleme gelmiş özellik olarak. O daha yok.

0MG90

0MG90

Üye
Z2 ve Z3 serisi için 23.4.A.1.232 çıktı, Stagefright açığı tamamen giderilmiş

What's New güncellemesi var

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ve. 200 güncellemesi geldi

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

serecans

serecans

Üye
Arkadaşlar bana neden hiçbir güncelleme gelmiyor 5.0.2 de kaldım kontrol ediyorum cihazınız güncel diyor ve bir de arada yazılım güncelleme malesef durduruldu diye uyarı geliyor ondan olabilirmi?

Son düzenleme:
0MG90

0MG90

Üye
Arkadaşlar bana neden hiçbir güncelleme geliyor 5.0.2 de kaldım kontrol ediyorum cihazınız güncel diyor ve bir de arada yazılım güncelleme malesef durduruldu diye uyarı geliyor ondan olabilirmi?
En son yazılım .200 sanırım. Onu flashtool ile flashlayın isterseniz telefona.

serecans

serecans

Üye
Malesef onu yapamam askerim ama ota dan gelmiş olması gerekiyordu değilmi 5.1.1

0MG90

0MG90

Üye
Evet gelmesi lazımdı. *#*#7378423#*#* bunu aramaya yazıp Service Info>Software Info ya girip baştaki sayıları yazar mısın? 1280-4680 gibi bir şey yazması lazım.

serecans

serecans

Üye
1278.4770

0MG90

0MG90

Üye
Arattım ama bir şey çıkmadı. Operatöre özel rom mu acaba?
Flashtool kullanmanız lazım.

0MG90

0MG90

Üye
.200 güncellemesi 1 hafta önce gelmişti. benim phone software version: 1278-4770_23.4.A.1.200
Onun arasına tire koydum arattım Almanya romuymuş :D Nokta koyunca bulmamıştı :D
Güncellemenin gelmesi lazım OTA ile ama bilemiyorum

man20

man20

Üye
Onun arasına tire koydum arattım Almanya romuymuş :D Nokta koyunca bulmamıştı :D
Güncellemenin gelmesi lazım OTA ile ama bilemiyorum
aaa türkiye'de satılan telefonlar almanya romlu mu oluyor?

danismaz61

Üye
Bende son sürüm .232 gözüküyor

kapadokyalıusta

Üye
Son güncelleme 39 mb boyutunda

0MG90

0MG90

Üye
.232 dağıtımı yeni başlandı bende gözükmüyor şimdi
5.1.1 yükleyince Walkman Müzik oldu. Müzik dinlerken sürekli takılıyor ya başa alıyorum ya da sürekli durdur başlat yapmak zorunda kalıyorum. Sizde de oluyor mu bu? Walkman apk mı yüklesem?

man20

man20

Üye
.232 dağıtımı yeni başlandı bende gözükmüyor şimdi
5.1.1 yükleyince Walkman Müzik oldu. Müzik dinlerken sürekli takılıyor ya başa alıyorum ya da sürekli durdur başlat yapmak zorunda kalıyorum. Sizde de oluyor mu bu? Walkman apk mı yüklesem?
Bende müzik çalarken takılma yok. Walkman'in ismi 4.4.4'te değişmemiş miydi ya da 5.0.2'de? Ben öyle hatırlıyorum.

zencibitc

zencibitc

Üye
bendede takılma oluyor. 4.4.4 de güncellersen değişmişti. 5.1.1 i yüklersen kendiliğinden muzik oluyo güncellemeleri kaldıramıyosun yani

0MG90

0MG90

Üye
Bende müzik çalarken takılma yok. Walkman'in ismi 4.4.4'te değişmemiş miydi ya da 5.0.2'de? Ben öyle hatırlıyorum.
Yok 5.0.2'de Walkman vardı güncellememiştim Google Play'den. 5.1.1 yükleyince Müzik oldu.
bendede takılma oluyor. 4.4.4 de güncellersen değişmişti. 5.1.1 i yüklersen kendiliğinden muzik oluyo güncellemeleri kaldıramıyosun yani
Eski Walkman apk'sı yüklüycem artık diğer yerini alsın uygulamanın

Üst Alt