Sony Xperia Z2 Kullanıcıları Kulubü | Ana Konu

Sponsorlu Bağlantılar

zencibitc

zencibitc

Üye
apk ile sürüm düşürme oluyormu ? olmuyo diye bildiğim için müziği dondurdum ve google play müzik kullanıyorum

tarık_07

Üye
Arkadaşlar merhaba. Bende bu müzik çalardan rahatsızım ses az çıkıyor. 320 kbs spotify premıum kullandığım halde. Birde 232 kodlu sürümü yükleyen ne gibi değişikler olduğunu bilen varmı?

0MG90

0MG90

Üye
Arkadaşlar merhaba. Bende bu müzik çalardan rahatsızım ses az çıkıyor. 320 kbs spotify premıum kullandığım halde. Birde 232 kodlu sürümü yükleyen ne gibi değişikler olduğunu bilen varmı?
Stagefright açığı kapatıldı

tarık_07

Üye
Nesi çok. :-)

tarık_07

Üye
Stagefright açığı kapatılmış daha ne olsun. Bundan büyük güncelleme mi olur :D
Mms otomatik indirme seçeneğini devre dışı bırakarak bu açık kapatılıyo zaten kısmen de olsa. Şarj su gibi gidiyor şarj perfomansını düzeltselerdi bari birde. :-)

man20

man20

Üye
.232 güncellemesi dün geldi ama sadece bilgisayar üzerinden yüklenebiliyor.

0MG90

0MG90

Üye
.232 şarjı kötüymüş galiba, bana gelmedi daha güncelleme

TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
Telefonu 1 hafta önce
aldım 3 sistem güncellemesi aldım 232 sürüm numaralı sürümde şarj sıkıntısı yok gibi yani bana değişiklik gelmedi

0ceanS13

0ceanS13

Üye
Arkadaşlar siz Launcher kullanıyormusunuz. Ben 1 senedir golauncher kullanıyorum memnunum. Acaba Launcher kullanmasam şarjda bi farklılık olurmu. Launcher çok şarj yermi

TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
Arkadaşlar siz Launcher kullanıyormusunuz. Ben 1 senedir golauncher kullanıyorum memnunum. Acaba Launcher kullanmasam şarjda bi farklılık olurmu. Launcher çok şarj yermi
Bence launchere hic gerek yok sonyin arayüzü şık ve stabil

zencibitc

zencibitc

Üye
valla nova şarjı hiç yemez dediler sony nin kendi launcheri daha az şarj yiyor. Ram tüketimi bi tık fazla ama

yakupb03

yakupb03

Üye
Yüzde yüz den çıkarıyorum. İki tane müzik dinliyorum yüzde 98 oluyor normal mi bir gariplik var mı? Bir de hangi programla bataryanın iyi olduğuna ömrüne mahina bakabiliriz?

Üst Alt