Android M ile gelebilir belki. Xperiablog haberini yapmış Z2 için sadece D6503 için gelecekmiş ve Z2 Tablet, Z3 Tablet Compact için.Tek gelmesini istediğim şey. Xperia'nin numara engelleme servisi. Normalde kullanılabiliyor root yetkisi ile. Ama malum askere gideceğim. Uğraşamam şimdi onlarla :-) ayrıca güncellemenin ne getireceğini bulamadım hiç bir sitede :-)
yahu sen psikopat mısın? o kadar ses yüksekliğinde nasıl zevk alıyorsun kulaklarına yazıkBugün şunu kesinlikle öğrendim ki müzik telefonu kesinlikle iphone. Apple ürünlerininde almış olduğum ses yüksekliği ve kalitesi z2den muazzam derecede önde. Birkaç hafta once kuzenimin macbookunu kullanma fırsatım oldu, Spotify ile en iyi kalitede(320kbps) müzik dinlemiştim kulaklık mh750. Çok ciddi yüksek ses verdiğini fark ettim z2 ile aralarında ses yüksekliği konusunda ciddi fark vardı. Hep kulaklarımı ağrıtacak derecede bass istemişimdir ve mh750 bana yetmıyor dıye yenı bır bass kulaklığı almak istedim fakat macbookdaki bu deneyimim sonrası zaten merak edip almak istediğim ıpadı almak için iyice şevkım arttı ve ıpad mını retına cıhaz aldım. Dün onunla da yaptığım denemeler sonrası ınanılmaz müzik kalitesi olduğunu farkettim. Bunun en basta pc ve tablet kategorisine özel olduğunu düşünmüştüm belki büyük cihaza daha büyük ses kartı koymuslardır dıye düşündüm ama bugün arkadaşın 5sınde de denemek ıstedım ve gene aynı şey ile karşılaştım. Sony, ya ses yüksekliğini bilerek kısıtlıyor yada müzik konusunda sandığımızın aksine yetersiz. Bugün kulaklık değiştirmekten vazgeçtim. Bundan sonra ıpad ile dinleyeceğim ama elbetteki iphone cıhaz almam. Sadece bundan sonra sonye sırf müzik telefonu diye gösterdiğim ilgi kalmadı. Stereo hoparlörler suan sony de müzik konusunda tek artı. Zaten onunda ses yüksekliği cok az geliyor. Hep mh750nın yetersız olduğunu düşünüp durmustum ama aslında z2 yetersızmıs. Samsung, lg, sony ve Apple arasında müzik konusunda telefonda en iyisi kesinlikle apple. Elbette asla bır ıos telefon kullanmam ama sony bır kez daha gözümde değer kaybetti. Bu arada ipadten de müzik harıc diğer konularda memnum değilim. Hıc tavsıye etmem yakınlarınızdakı apple fanlarının tavsıyelerıne uyup ıos ürün almayın. Androıdın gözünü seveyim..
ben telefonda kulaklıkla youtube'da müzik dinlerken en yükseğin ya 1 seviye altında ya da 2 altında dinliyorum. en yükseği sadece baş ağrıtıyor. phillips'in bi kulak içi kulaklığını almıştım teknosa'dan 50 liraya onu kullanıyorum. ya tabi ki zevk meselesi ama ne biliyim... sağlık sonuçta bu.problem yok aslında@man20
Alev ne oldu? Neden cihazın değişimini istiyorsun :-) problem ne?
bi kere servise gitti ya acaba su geçirmezlik özelliğine bi sorun olmuş mudur ondan dolayı değişse iyi olur aslında
bide dışarı çıkan ses seviyesi daha yüksek diyorsun. yeni seriler heralde daha yüksek ses veriyor.Kesinlikle çok çok yüksek. Eski z2 lere göre çok yüksek :-) ahize sesi bile yüksek. :-) suya sokma sende. Riske edip girme denize vs. İhtiyaçlarını karşılasın yeter. Ben yikamyorum mesela. :-)yahu sen psikopat mısın? o kadar ses yüksekliğinde nasıl zevk alıyorsun kulaklarına yazıkben telefonda kulaklıkla youtube'da müzik dinlerken en yükseğin ya 1 seviye altında ya da 2 altında dinliyorum. en yükseği sadece baş ağrıtıyor. phillips'in bi kulak içi kulaklığını almıştım teknosa'dan 50 liraya onu kullanıyorum. ya tabi ki zevk meselesi ama ne biliyim... sağlık sonuçta bu.
problem yok aslındabi kere servise gitti ya acaba su geçirmezlik özelliğine bi sorun olmuş mudur ondan dolayı değişse iyi olur aslında
bide dışarı çıkan ses seviyesi daha yüksek diyorsun. yeni seriler heralde daha yüksek ses veriyor.
Ben bilmiyordum mesela sıze de yazayım dedim. Benın gıbı bılmeyenler vardır belki.İyide herkes biliyor zaten iOS cihazların kulaklıkta daha fazla ses verdiğini. Benim iPad 2 bile daha fazla ses veriyor.
Telefonu stok kullanamadıktan sonra..Abi ses modu var gidin yükleyin gürültü engelleyici kulaklığım patladı. Biraz araştırın lütfen. Ama stock halde çok ses vermediği doğru.
Zevk meselesi işte. Birde youtube gibi yerlerden dinlerken zaten rahatsız eder. Spotify felan gıbı servislerden 320kbps dinleyince kalıtesı artıyor ve zevk aliyor insan, ses kulagı tırmalar gıbı gelmiyoryahu sen psikopat mısın? o kadar ses yüksekliğinde nasıl zevk alıyorsun kulaklarına yazıkben telefonda kulaklıkla youtube'da müzik dinlerken en yükseğin ya 1 seviye altında ya da 2 altında dinliyorum. en yükseği sadece baş ağrıtıyor. phillips'in bi kulak içi kulaklığını almıştım teknosa'dan 50 liraya onu kullanıyorum. ya tabi ki zevk meselesi ama ne biliyim... sağlık sonuçta bu.
problem yok aslındabi kere servise gitti ya acaba su geçirmezlik özelliğine bi sorun olmuş mudur ondan dolayı değişse iyi olur aslında
bide dışarı çıkan ses seviyesi daha yüksek diyorsun. yeni seriler heralde daha yüksek ses veriyor.

Kaliteli kulaklıkta önemli. Benim kutudan gürültü engelleyici kulaklık çıktı açıkçası ben memnunum ses yüksekliği ve kalitesinden.Zevk meselesi işte. Birde youtube gibi yerlerden dinlerken zaten rahatsız eder. Spotify felan gıbı servislerden 320kbps dinleyince kalıtesı artıyor ve zevk aliyor insan, ses kulagı tırmalar gıbı gelmiyor![]()
Mh750 gayet yeterlı. Daha once de dedım sırf kulaklık yetersız dıye degıstırecektım ama apple ürünleri fikrimi değiştirdiKaliteli kulaklıkta önemli. Benim kutudan gürültü engelleyici kulaklık çıktı açıkçası ben memnunum ses yüksekliği ve kalitesinden.
Yakında güncelleme geliyor
Benimkide 1,5 amper ama %3'teyken tam 3.5 saatte şarj oluyorArkadaşlar merhaba. Son z2 cihazım 3 saatte tam şarj oluyor. Kutudan çıkan şarj adaptörü 1.5 Amper olduğu için çok geç şarj ediyor. Hızlı şarj etmek için başka şarj cihazı kullanan varmı aranıza? Hızlı şarj edip bataryada sorun yada şarj süresinde azalma gibi şikayetler alan varmı?
Tam süre testi yapmadım ama 3 saati geçiyor evet. 3 saat çok fazla 2 Amperlik bi şarj adaptörü neden koymazlar ki anlamıyorum.Benimkide 1,5 amper ama %3'teyken tam 3.5 saatte şarj oluyor
Benimkide böyleydi çok az dayanıyordu ama 5.1.1 güncellemesinden sonra kendine geldi. Ekran süremi 80. sayfada paylaştım resimli.Arkadaşlar merhabalar. Şarjım az gitmeye başladı. Facebook baya şarj yiyo. Bu görseldeki kullanım yüzdelerine göre bu durum normalmi sizce?