Sony Xperia Z2 Kullanıcıları Kulubü | Ana Konu

Sponsorlu Bağlantılar

0MG90

0MG90

Üye
Merhaba. Arada uygulamalardan tümü kısmından:ar!, yazılım güncellemelerinden veri ve önbellek temizlemesi yapıp tekrar güncelleme kontrolü yapın. :-)
Customized hala çıkmadı ondan gelemedi hala

Dejavuex

Dejavuex

Üye
merhaba arkadaşlar.
şuan lumia'dan xperia z2'ye geçtim. lumianın hala etkisindeyim tabii ki. alışmaya çalışıyorum.
neyse sormak istediğim birşey var şimdi şarjı ilk aldığımda %50 idi %10'a kadar kullandım 7-8 saat şarj ettim %100'den çektim %99 oldu hemen daha cihaz sıfır neyse dedim ilk zamanlar böyle olur internette yorumlardada vardı ama hala bi düzelme yok.

2. bi sorum bu albümde klasörleme yok mu ? hepsi aynı anda açık samsungda vardı mesela lumiadada o şekil böyle çok karışık düzenleyemiyo muyuz ?

tarık_07

Üye
merhaba arkadaşlar.
şuan lumia'dan xperia z2'ye geçtim. lumianın hala etkisindeyim tabii ki. alışmaya çalışıyorum.
neyse sormak istediğim birşey var şimdi şarjı ilk aldığımda %50 idi %10'a kadar kullandım 7-8 saat şarj ettim %100'den çektim %99 oldu hemen daha cihaz sıfır neyse dedim ilk zamanlar böyle olur internette yorumlardada vardı ama hala bi düzelme yok.

2. bi sorum bu albümde klasörleme yok mu ? hepsi aynı anda açık samsungda vardı mesela lumiadada o şekil böyle çok karışık düzenleyemiyo muyuz ?
Telefonu sıfır aldıysan bir aya anca oturur şarj performansı. Cihazı kapalı şarj edersen daha iyi şarj olur. Bende öle. Albümde klasörleme seçeneği yok karışık hepsi gözüküyor bunla ilgili bir güncelleme çıkmasını ümid ediyorum.

yakupb03

yakupb03

Üye
Telefonu sıfır aldıysan bir aya anca oturur şarj performansı. Cihazı kapalı şarj edersen daha iyi şarj olur. Bende öle. Albümde klasörleme seçeneği yok karışık hepsi gözüküyor bunla ilgili bir güncelleme çıkmasını ümid ediyorum.
Albümü sola çekip klasörleri görebilirsiniz. İstediğinizi de istediğiniz yere taşıyabilirsiniz. Ama tüm içerikte hepsi görünür. Görünmesini istemediklerinizı uzun tıklayarak gizleyebilir. Onlarıda görmek için. Tekrar sola çekip gizli ögesine dokunabilirsnz.

• Beğen
Tepkiler: Dejavuex
Dejavuex

Dejavuex

Üye
Albümü sola çekip klasörleri görebilirsiniz. İstediğinizi de istediğiniz yere taşıyabilirsiniz. Ama tüm içerikte hepsi görünür. Görünmesini istemediklerinizı uzun tıklayarak gizleyebilir. Onlarıda görmek için. Tekrar sola çekip gizli ögesine dokunabilirsnz.
eyvallah cano.

Terzi38

Terzi38

Üye
Arkadaslar bu z2 nin recovery modu rootsuz acılamazmı

The-Flash

The-Flash

Üye
Xperia Z2 cihazımı Z3 ile değiştirmeye karar verdim sizce değiştirmeli miyim yani gerekli mi ? yoksa Z4'ü mü bekliyeyim değiştirecek kadar fazla özelliği var mı?

man20

man20

Üye
Xperia Z2 cihazımı Z3 ile değiştirmeye karar verdim sizce değiştirmeli miyim yani gerekli mi ? yoksa Z4'ü mü bekliyeyim değiştirecek kadar fazla özelliği var mı?
eğer ücretsiz bi takas olursa değiştir yoksa hiç değiştirme değmez. illa değiştiricem diyorsan z5 gelcek onu alırsın.

Invoke

Invoke

Üye
    Konu Sahibi

Gerekli değil ama pahalıya patlamıyorsa olabilir. Açıkçası daha kullanışlı tasarımının dışında bir özelliği yok. Ekranı biraz daha parlak falan...

0MG90

0MG90

Üye
Gerekli değil ama pahalıya patlamıyorsa olabilir. Açıkçası daha kullanışlı tasarımının dışında bir özelliği yok. Ekranı biraz daha parlak falan...
Kendisi fake üyeydi :D

• Beğen
Tepkiler: Invoke
yakupb03

yakupb03

Üye
Telefon serviste yine xperia s kullanıyorum 3. yıl ;-)

Youtube u inadına güncellemyorum :-)

Invoke

Invoke

Üye
    Konu Sahibi
Aman youtube'u güncelleme. :D Bizim Ray de hala akıyor. LX11 sağ olsun, mis gibi.

• Beğen
Tepkiler: yakupb03
0MG90

0MG90

Üye
5.1.1 kullanan var mı?

osicik

Üye
0MG90

0MG90

Üye
Sonunda 5.1.1 geldi. Allah razı olsun Sony.

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Yükledim sonunda. Ayarlardaki yeni ikonlar çok hoş duruyor, üst bardaki hızlı ayarlarda güzel olmuş. Son uygulamalar da daha iyi görünüyor.

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: yakupb03, dragonmhmt ve ANIL

Üst Alt