0MG90
Üye
Customized hala çıkmadı ondan gelemedi halaMerhaba. Arada uygulamalardan tümü kısmından:ar!, yazılım güncellemelerinden veri ve önbellek temizlemesi yapıp tekrar güncelleme kontrolü yapın. :-)
Customized hala çıkmadı ondan gelemedi halaMerhaba. Arada uygulamalardan tümü kısmından:ar!, yazılım güncellemelerinden veri ve önbellek temizlemesi yapıp tekrar güncelleme kontrolü yapın. :-)
Telefonu sıfır aldıysan bir aya anca oturur şarj performansı. Cihazı kapalı şarj edersen daha iyi şarj olur. Bende öle. Albümde klasörleme seçeneği yok karışık hepsi gözüküyor bunla ilgili bir güncelleme çıkmasını ümid ediyorum.merhaba arkadaşlar.
şuan lumia'dan xperia z2'ye geçtim. lumianın hala etkisindeyim tabii ki. alışmaya çalışıyorum.
neyse sormak istediğim birşey var şimdi şarjı ilk aldığımda %50 idi %10'a kadar kullandım 7-8 saat şarj ettim %100'den çektim %99 oldu hemen daha cihaz sıfır neyse dedim ilk zamanlar böyle olur internette yorumlardada vardı ama hala bi düzelme yok.
2. bi sorum bu albümde klasörleme yok mu ? hepsi aynı anda açık samsungda vardı mesela lumiadada o şekil böyle çok karışık düzenleyemiyo muyuz ?
Albümü sola çekip klasörleri görebilirsiniz. İstediğinizi de istediğiniz yere taşıyabilirsiniz. Ama tüm içerikte hepsi görünür. Görünmesini istemediklerinizı uzun tıklayarak gizleyebilir. Onlarıda görmek için. Tekrar sola çekip gizli ögesine dokunabilirsnz.Telefonu sıfır aldıysan bir aya anca oturur şarj performansı. Cihazı kapalı şarj edersen daha iyi şarj olur. Bende öle. Albümde klasörleme seçeneği yok karışık hepsi gözüküyor bunla ilgili bir güncelleme çıkmasını ümid ediyorum.
eyvallah cano.Albümü sola çekip klasörleri görebilirsiniz. İstediğinizi de istediğiniz yere taşıyabilirsiniz. Ama tüm içerikte hepsi görünür. Görünmesini istemediklerinizı uzun tıklayarak gizleyebilir. Onlarıda görmek için. Tekrar sola çekip gizli ögesine dokunabilirsnz.
eğer ücretsiz bi takas olursa değiştir yoksa hiç değiştirme değmez. illa değiştiricem diyorsan z5 gelcek onu alırsın.Xperia Z2 cihazımı Z3 ile değiştirmeye karar verdim sizce değiştirmeli miyim yani gerekli mi ? yoksa Z4'ü mü bekliyeyim değiştirecek kadar fazla özelliği var mı?
Xperia Z2 cihazımı Z3 ile değiştirmeye karar verdim sizce değiştirmeli miyim yani gerekli mi ? yoksa Z4'ü mü bekliyeyim değiştirecek kadar fazla özelliği var mı?
Arkadaslar bu z2 nin recovery modu rootsuz acılamazmı
Kendisi fake üyeydiGerekli değil ama pahalıya patlamıyorsa olabilir. Açıkçası daha kullanışlı tasarımının dışında bir özelliği yok. Ekranı biraz daha parlak falan...

5.1.1 kullanan var mı?
ben kullanıyorum...5.1.1 kullanan var mı?
Şarj falan uzun gidiyor mu? Ona göre Kitkat'a geçebilirim.ben kullanıyorum...
bugün kurdum çok stabil hissi veriyor ama şarja bişey diyemeyecem biriki gün takılayım yazarım geneŞarj falan uzun gidiyor mu? Ona göre Kitkat'a geçebilirim.
Xperia s için var mıydı o rom?Aman youtube'u güncelleme.Bizim Ray de hala akıyor. LX11 sağ olsun, mis gibi.