punisioner92
Üye
yok nvidia 740m varekran kartı yerleşik mi? ekran kartı ram yiyor heralde ondan olabilir. bizim akıllı tahtalarda öyleydi.
yok nvidia 740m varekran kartı yerleşik mi? ekran kartı ram yiyor heralde ondan olabilir. bizim akıllı tahtalarda öyleydi.
paylaşımlı mı?yok nvidia 740m var
daha fazla gösterin altındaki yazıya bakarkadaşlar dead trigger 2'yi mağazadan indirmenize izin veriyormu acaba bende izin vermiyorda

çalışmazsa indirmenin ne anlamı varbu uygulama cihazınızda çalışmaz diyor![]()

yoo gayet temiz oluyo(windows.old sil) sen yapmayı bilmiyosundur.Canlar pc de bir sanal sürücüye yada normal pc içine iso dosyası yazdırıp boot ile mümkün değil mi artık stres geldi flash usb dvd vs nereye kadar bu işkence. biri arkadaş diyecek rar dan aç iso daki exe setupu kur bu normal program gibi olur temiz olmaz .

Yaptım değerli insan Xp ve 7 yi de yaptım ama boot gibisi yok . Çok mu zor pc içinde iso yu boot etmek. Sadece küçük bir araç lazım ama nerdeyoo gayet temiz oluyo(windows.old sil) sen yapmayı bilmiyosundur.![]()

al bi tane rewritable çift katman dvd olsun bitsin yaYaptım değerli insan Xp ve 7 yi de yaptım ama boot gibisi yok . Çok mu zor pc içinde iso yu boot etmek. Sadece küçük bir araç lazım ama nerde![]()
ne dedin anlamadım ama intel 4600hd var birde nividia 740m var(2gb)paylaşımlı mı?
Olmaz artık ekstra bir nesneye gerek kalmadan pc den boot işini çözelim bu konu için fikirleri paylaşalım .al bi tane rewritable çift katman dvd olsun bitsin ya
Proyla home'un normal kullanıcılar için bi farkı yok lisanslı olanını kullan bence.Orijinal bir şekilde Windows 10 Home'a geçiş yaptıktan sonra Windows 10 Pro'ya korsan yollarla geçiş imkanı var mı? Yoksa direk Windows 10 Pro mu yükleyelim?
Güncelleştirmeler Home sürümünde kapatlılamıyormuş diye duymuştumProyla home'un normal kullanıcılar için bi farkı yok lisanslı olanını kullan bence.