Ben bunu gördüm ama normal msi 4 gb olanı alıcam. İşlemci 4460 i5 3.2ghz ve 16 ram var . Youtube testlerde fullde 30 35 fps anca alıyorlar ben de inanmıyordum senin işlemci nedir ? Bide amd mi tavsiye edersin r9 285 veya 380 yoksa direk 4 gb gtx 260 msi mi ?
ben AMD 8350 işlemci kullanıyorum (4.5ghz)
eğer msaa ve gölge ayarlarında aşırı açmazsanız fps her zaman 60 ın üstün benim kullandığım ayarlarda min 59 fpsye düşüyor v-sync kapalı iken şehir içi 100 fps alabiliyor
(bu arada gta 5 de extended shadow qualty adında bi ayar var o gölge uzunluğunu ayarlıor felaket fps düşüyor onu tamem kapatsanız bile dikkatli bakmazsanız hissetmiyorsuu ben %40 gibi açıyorum yani eğer her şeyi sona alırsak (msaa dahil 1080p de 30-40 fps alıyorum
isterseniz ayarların bi SS sini atarım
günümüzde ekran kartı alacaksak windows 10 da gelmişken DirectX 12 destekli bi kart almak daha mantıklı olur ben sunduğu teknolojiler bakımından nvidia taraftarıyım (premierde Cuda %50 daha hızlı videoyu işliyor) yakın zaman da gelecek olan H.265 için donanımsal coding ve encoding desteğini gtx960 veriyor (gtx980 de bile coding yok yani donanımsal olarak sadece encod işlemini yapıyor coding için yazılım kullanıyor (yazılımının donanım arasındaki fark belli)
ve Shadow play için bile nvidia tercih edilebilir
Eğer Mantle başarılı olsadı amd ninde alınabilir bi yanı olabilirdi yani ileride amd kartlar daha iyi performans verebilirdi ama
şuan için rafa kaldırılmış görünüyor