Windows 10 KULLANICILAR KULÜBÜ [SORU(N)LAR-ÇÖZÜMLERİ]

Sponsorlu Bağlantılar

WINDOWS 10'A HER AÇIDAN BAKILDIĞINDA HANGİ PUANI VERİRSİNİZ? (5 çok iyi, 1 çok kötü)

• Kullanılan toplam oy
    139
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Windows 10 ilk Major güncellemesi SR1 yayınlandı. Güncelleme yaklaşık olarak 325MB boyuta sahip.

Güncelleme: Cumulative Update for Windows 10 for X64/X86 based Systems (KB3081424) şeklinde görülüyor.

• Beğen
Tepkiler: ANIL

exp_l0it

exp_l0it

Üye
Windows 10 ilk Major güncellemesi SR1 yayınlandı. Güncelleme yaklaşık olarak 325MB boyuta sahip.

Güncelleme: Cumulative Update for Windows 10 for X64/X86 based Systems (KB3081424) şeklinde görülüyor.
güncelleme ne içeriyor tam olarak hocam?

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
hemen kuruyorum :cool

mabdussamed

mabdussamed

Üye
güncelleme ne içeriyor tam olarak hocam?
içerik bu şekilde ;
, the bug fix update will be branded as 'Service Release 1' (SR1). While it might contain a few small additional features, it will mainly be for dealing with . Microsoft is rumored to launch a bigger update in October that will add features such as the Messaging app and extension support for the Microsoft Edge web browser.
bu ufak tefek iyileştirmeler içinmiş ,ekim ayında daha büyük bir güncelleme gelecekmiş :))

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
10 sn de kurdu (önceden indirmiş) SSD nin farkını yeni yeni anlıyorum :D

• Beğen
Tepkiler: executioner92
punisioner92

punisioner92

Üye
beyler fırsatınız varsa win 10 güncelleştirmesini yükleyin gözle görülür fark oluyor (masaüstünün hızlandığını gördüm) sonra da glary ile kayıt deterini ve gerekeksiz dosyaları tarayınca cillop gibi oluyor

emreli01

emreli01

Üye
Açılış win8.1 göre geç açılıyordu düzeltilmiş mi ve oyunlarda sıkıntı vardı güncelleme ile düzeltilmis mi

Adilx05

Adilx05

Üye
Enpatsu Shakugan

Enpatsu Shakugan

Üye
Bende geçtim sonunda. Hiçbir sıkıntım yok şuan. Hmm düşündümde güncelleştirmeleri kapatamıyorum :D

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye

yeni fark ettim eskiden paylaşılan sistem belleği 2048MB di toplam da 4096mb oluyordu ama windows 10 da bu rakam 8 gb paylaşılmış bunun sebebi DirextX 12 dolayı mı ?

Luck Star

Luck Star

Üye

yeni fark ettim eskiden paylaşılan sistem belleği 2048MB di toplam da 4096mb oluyordu ama windows 10 da bu rakam 8 gb paylaşılmış bunun sebebi DirextX 12 dolayı mı ?
Dostum alakasız olcak ama msj atilmiyor sana. ekran kartı gördüm 2gb gtx 960 kullanıyorsun markası nedir ? Memnun musun ? Ben 4 gb olanı almayı düşünüyorum veya eşdeğer amd tavsiyen olur mu ?

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
Benim için sorun değil çoğu kişi içinde olacağını sanmıyorum güncelleştirmeleri ben zaten yaptiriyorum
Güncelleştirmenin manuel mi yoksa otomatik mi olmasının kullanıcıya bırakılması önemli bir ayrıntı..
Bazen otomatik güncellenen bir ayrıntı insanın başını ağrıtabiliyor..
Ya da sorunsuz kullandığın bir proğramı kullanılamaz hale getirebiliyor.

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
Dostum alakasız olcak ama msj atilmiyor sana. ekran kartı gördüm 2gb gtx 960 kullanıyorsun markası nedir ? Memnun musun ? Ben 4 gb olanı almayı düşünüyorum veya eşdeğer amd tavsiyen olur mu ?
MSI ın 100ME versiyonu var

benim aldığım zamanlar en fazla 2 gb vardı ben aldıktan yaklaşık 2 ay sonra çıktı 4gb lik modeller
bu kartın farkı diğer 2gblik msi kartlardan farkı arka plakası var
amd karşılığı r9 285 gibi (veya yeni isimiyle (r9 380)
kart çok serin çalışıyor ve overclock canavarı şuan 1478 mhz de stabil oalrak kullanıyorum ona rağmen fanlar %33 hızı geçmeden (850rpm) 65 dereceyi geçmiyor
GTA 5 de bile MSAA ve TXAA kapalı Reflection MSAA X2 ve shadow quality very high(en son ultra var)
gerisi en sonda rahat 60-100 fps alıyor (eğer her şey ultraya alırsam (mssa yine kapalı) şehir içi 60 ama bazen 45 kadar düştüğü için ayarları biraz düşürüm

• Beğen
Tepkiler: Luck Star
Luck Star

Luck Star

Üye
Ben bunu gördüm ama normal msi 4 gb olanı alıcam. İşlemci 4460 i5 3.2ghz ve 16 ram var . Youtube testlerde fullde 30 35 fps anca alıyorlar ben de inanmıyordum senin işlemci nedir ? Bide amd mi tavsiye edersin r9 285 veya 380 yoksa direk 4 gb gtx 260 msi mi ?

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
Ben bunu gördüm ama normal msi 4 gb olanı alıcam. İşlemci 4460 i5 3.2ghz ve 16 ram var . Youtube testlerde fullde 30 35 fps anca alıyorlar ben de inanmıyordum senin işlemci nedir ? Bide amd mi tavsiye edersin r9 285 veya 380 yoksa direk 4 gb gtx 260 msi mi ?
ben AMD 8350 işlemci kullanıyorum (4.5ghz)
eğer msaa ve gölge ayarlarında aşırı açmazsanız fps her zaman 60 ın üstün benim kullandığım ayarlarda min 59 fpsye düşüyor v-sync kapalı iken şehir içi 100 fps alabiliyor

(bu arada gta 5 de extended shadow qualty adında bi ayar var o gölge uzunluğunu ayarlıor felaket fps düşüyor onu tamem kapatsanız bile dikkatli bakmazsanız hissetmiyorsuu ben %40 gibi açıyorum yani eğer her şeyi sona alırsak (msaa dahil 1080p de 30-40 fps alıyorum
isterseniz ayarların bi SS sini atarım

günümüzde ekran kartı alacaksak windows 10 da gelmişken DirectX 12 destekli bi kart almak daha mantıklı olur ben sunduğu teknolojiler bakımından nvidia taraftarıyım (premierde Cuda %50 daha hızlı videoyu işliyor) yakın zaman da gelecek olan H.265 için donanımsal coding ve encoding desteğini gtx960 veriyor (gtx980 de bile coding yok yani donanımsal olarak sadece encod işlemini yapıyor coding için yazılım kullanıyor (yazılımının donanım arasındaki fark belli)
ve Shadow play için bile nvidia tercih edilebilir
Eğer Mantle başarılı olsadı amd ninde alınabilir bi yanı olabilirdi yani ileride amd kartlar daha iyi performans verebilirdi ama
şuan için rafa kaldırılmış görünüyor

mp2934

mp2934

Üye
bende w10 enterprise var ama w10proya geçmek istiyorum formatsız halledebilir miyim ?

Üst Alt