Windows 10 KULLANICILAR KULÜBÜ [SORU(N)LAR-ÇÖZÜMLERİ]

Sponsorlu Bağlantılar

WINDOWS 10'A HER AÇIDAN BAKILDIĞINDA HANGİ PUANI VERİRSİNİZ? (5 çok iyi, 1 çok kötü)

• Kullanılan toplam oy
    139

Murat Alper

Murat Alper

Üye
arkadaşlar dead trigger 2'yi mağazadan indirmenize izin veriyormu acaba bende izin vermiyorda

Invoke

Invoke

Üye
PC olduğundan olabilir mi?

Murat Alper

Murat Alper

Üye
bu uygulama cihazınızda çalışmaz diyor :hmmm

• Beğen
Tepkiler: afatsumlug97
hasan3472ty

hasan3472ty

Üye
Canlar pc de bir sanal sürücüye yada normal pc içine iso dosyası yazdırıp boot ile mümkün değil mi artık stres geldi flash usb dvd vs nereye kadar bu işkence. biri arkadaş diyecek rar dan aç iso daki exe setupu kur bu normal program gibi olur temiz olmaz .

exp_l0it

exp_l0it

Üye
Canlar pc de bir sanal sürücüye yada normal pc içine iso dosyası yazdırıp boot ile mümkün değil mi artık stres geldi flash usb dvd vs nereye kadar bu işkence. biri arkadaş diyecek rar dan aç iso daki exe setupu kur bu normal program gibi olur temiz olmaz .
yoo gayet temiz oluyo(windows.old sil) sen yapmayı bilmiyosundur. :lac:

hasan3472ty

hasan3472ty

Üye
yoo gayet temiz oluyo(windows.old sil) sen yapmayı bilmiyosundur. :lac:
Yaptım değerli insan Xp ve 7 yi de yaptım ama boot gibisi yok . Çok mu zor pc içinde iso yu boot etmek. Sadece küçük bir araç lazım ama nerde :)

exp_l0it

exp_l0it

Üye
Yaptım değerli insan Xp ve 7 yi de yaptım ama boot gibisi yok . Çok mu zor pc içinde iso yu boot etmek. Sadece küçük bir araç lazım ama nerde :)
al bi tane rewritable çift katman dvd olsun bitsin ya

Sertug1991

Sertug1991

Üye
Orijinal bir şekilde Windows 10 Home'a geçiş yaptıktan sonra Windows 10 Pro'ya korsan yollarla geçiş imkanı var mı? Yoksa direk Windows 10 Pro mu yükleyelim?

Luck Star

Luck Star

Üye
Pro nun fazla farkı yok ki değer mi korsan kullanmaya ? Aradaki farklar gereksiz.

Adilx05

Adilx05

Üye
Orijinal bir şekilde Windows 10 Home'a geçiş yaptıktan sonra Windows 10 Pro'ya korsan yollarla geçiş imkanı var mı? Yoksa direk Windows 10 Pro mu yükleyelim?
Proyla home'un normal kullanıcılar için bi farkı yok lisanslı olanını kullan bence.

exp_l0it

exp_l0it

Üye
az önce bi mavi ekran hatası aldım :D
G/Ç hatası

Luck Star

Luck Star

Üye
İşe yarar uygulamalar var mı mağazada ? Özellikle şu bildirim yerini de kullanabilen. :)

Luck Star

Luck Star

Üye
Otomatik güncellemeyi kapatmanın bir sürü yolu var. Öncelikle hizmetlerden komple windows update kaldırılabilir veya kapatılabilir. Sonra 2. seçenek olarak microsoftun çıkarmış olduğu bir yazılım ile güncelleme gizleme veya gizli güncellemeyi gösterme yaparak bu şekilde düzenli olarak istenmeyen güncellemelerden kaçabilirsin. Ancak internetin sınırsız ise grafik sürücüsü ve kötü yazılımları temizleme aracı hariç her güncellemenin otomatik yapılması yararlıdır.

Üst Alt