Asus X554LD Yardım

Sponsorlu Bağlantılar

najanaja

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
Asus X554LD Yardım
Arkadaşlar bugün bu pc yi aldım. Bilmem gereken ekstra bi özelliği falan varmı. birde pil konusunda ne yapabilirim. Ben çoğunlukla evde kullanıcam pili çıkıyo olsa çıkarıp fişten kullanıcam ama çıkmıyo yinede devamlı fişte kullansam pile zarar verirmi? daha önce masaüstü vardı ilk defa laptop kullanıyorum bilgisi olan biraz bilgi verirse sevinirim.

Karavelaa

Üye
Arkadaşlar bugün bu pc yi aldım. Bilmem gereken ekstra bi özelliği falan varmı. birde pil konusunda ne yapabilirim. Ben çoğunlukla evde kullanıcam pili çıkıyo olsa çıkarıp fişten kullanıcam ama çıkmıyo yinede devamlı fişte kullansam pile zarar verirmi? daha önce masaüstü vardı ilk defa laptop kullanıyorum bilgisi olan biraz bilgi verirse sevinirim.

Kesinlikle pilsiz kullanma.Bu piller kullanılmayınca ömürü tükenen cinsler.Bende öyle düşünüyordum 3 sene sonra pil uyarı vermeye başladı.Bu pilleri dışarda bırakmaya gelmez :D

• Beğen
Tepkiler: najanaja

Karavelaa

Üye
Seninki zaten çıkmıyorsa gerekli durumlarda fişten çıkar.Gelen elektrik zaten pil üzerinden akıyor.

najanaja

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
ya ben baya çok zaman geçiriyorum pc başında :) pil zaten yeterli gelmez :) tek merak ettiğim işte devamlı fiş takılı kullansam pile bi zararı olurmu yoksa fişten söküp kullanarak pil zayıfladımı tekrar fişe takayım bu seferde çok fazla sök tak olacak fiş bu işlem zarar verirmi pile merak ettiğim konu bu :)
akşam 7 de söktüm fişi şuan %60 4 saat kaldı diyo. 3,5 saatte %40 gitti.

Karavelaa

Üye
ya ben baya çok zaman geçiriyorum pc başında :) pil zaten yeterli gelmez :) tek merak ettiğim işte devamlı fiş takılı kullansam pile bi zararı olurmu yoksa fişten söküp kullanarak pil zayıfladımı tekrar fişe takayım bu seferde çok fazla sök tak olacak fiş bu işlem zarar verirmi pile merak ettiğim konu bu :)
akşam 7 de söktüm fişi şuan %60 4 saat kaldı diyo. 3,5 saatte %40 gitti.
Bataryası bayağı iyiymiş.Dediğim gibi gerektiğinde tak bence bu şarj bittiğinde demek değil.Benimki çıkabilen olduğu için fazla bir şey diyemeyeceğim.:)

najanaja

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
bide bu pc kaç model ki asusun kendi sitesinde yok :) tam özelliklerini bulamadım arçeliğe özelmi üretilmiş bu :) dokunmatik ekran yok sanırım yada biyerlerden açılıyomu bilmiyom :)
e ilk günü bataryası o kadarda iyi olsun artık :) tam performansı zamanla belli olur heralde :)

Karavelaa

Üye
bide bu pc kaç model ki asusun kendi sitesinde yok :) tam özelliklerini bulamadım arçeliğe özelmi üretilmiş bu :) dokunmatik ekran yok sanırım yada biyerlerden açılıyomu bilmiyom :)
Bakayım bi.Bu arkasında yazan model numası dimi

najanaja

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
üzerinde x554l series diyo ama kutusunda x554ld diyo :)
verdiğim linktede arçelikte LD olarak geçiyo.

Karavelaa

Üye
üzerinde x554l series diyo ama kutusunda x554ld diyo :)
verdiğim linktede arçelikte LD olarak geçiyo.
Asus destek sayfasına baktım model yazınca buluyor.Ama o siteyi açmaya çalıştıkca ana sayfaya atıyor.Arçelik için üretilmiş olsada yinede destek sayfasında olması gerekir bence.

najanaja

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
ama böyle bi modeli var google a yazınca çıkıyo ama sadece satış mağaza sayfaları çıkıyo i3 modelide var.

Karavelaa

Üye
ama böyle bi modeli var google a yazınca çıkıyo ama sadece satış mağaza sayfaları çıkıyo i3 modelide var.
Seninki i5 modelimi.aratınca i3 çıkıyor demekki o özel seri olabilir.

najanaja

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
asus hesabı açıp pc yi kaydettim. ilk açtığımda kayıt işlemi yaptırdı şuan pc kayıtlı durumda yani.
aynen sen verdiğim en baştaki linke bakmadın mı :)
i5 kaçıncı nesil bilmiyom 4 gb ram 2 gb paylaşımsız ekran kartı 500 gb hdd
işte asus a kayıtlı durumda cihaz.

hüseyin1988

Üye
kardeşim bilgisayarın performans nasıl memnun musun bende almayı düşünüyorum.

najanaja

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
kardeşim bilgisayarın performans nasıl memnun musun bende almayı düşünüyorum.
memnunum gayet güzel de nedendir bilmem ram çok şişik bütün çalışan programları durdurduğum halde ram yüksek mortal kombat x i oynayamadım oyun konusunda güvenmiyorum pek :) bi 4 gb ram daha taktıracam bu ram yetersiz kalıyo bence oyunlarda, onun dışında çok güzel pc memnunum. kısacası yeni oyunlardan oynamayı düşünüyosan ram yetersiz kalabilir işlemcide problem yok tek ram sorunu var.

Takipçi Satın Al

Üst Alt