Galaxy S3 i9300 Galaxy S6 Experience ROM V5 - S6 Rom For S3 [GT-I9300][4.4.4][OTA]

Sponsorlu Bağlantılar

yetisemre

yetisemre

Üye
her hangi mod yüklü değil wanam,gravitybox gibi uygulamalarla oynamadım sadece anlatımaki ayarları yaptım,rom ilk kurduğumda çubuk şeffaftı ayarları yaptıktan sonra bu sorun oldu.
her hangi mod yüklü değil wanam,gravitybox gibi uygulamalarla oynamadım sadece anlatımaki ayarları yaptım,rom ilk kurduğumda çubuk şeffaftı ayarları yaptıktan sonra bu sorun oldu.

yunusemre168

yunusemre168

Üye
    Konu Sahibi
Monsterui verilerini silin ve reboot atin. Duzelirse konudaki ayarlari dikkatlice bir daha yapin. Systemuideki herseyi kapatin ve tikler secili kalmasin.

yetisemre

yetisemre

Üye
Monsterui verilerini silip reboot ettim.düzelmedi.daha sonra ayarları dikkatli bi şekilde adım adım yaptım sorun devam etmekte.

yunusemre168

yunusemre168

Üye
    Konu Sahibi
Xposed modullerden monsterui tikini kaldirip yenidrn baslatin. Duzeldi mi?

yetisemre

yetisemre

Üye
xposed den tiki kaldırdım sonuç başarısız.

yunusemre168

yunusemre168

Üye
    Konu Sahibi
O zaman sorunun monsteruide oldugunu sanmiyorum

yetisemre

yetisemre

Üye
gravitybox ile şeffaflaştırmayı denerim teşekkür ederim.

onurcngzhn34

onurcngzhn34

Üye
baya güzele benziyor da şişme sorunu varmı ? blekotadaki stabiliteyi bunda yakalayabilirmiyim ?
eğer oneriyorsaniz keyfimi bozup yüklücem :)

onurcngzhn34

onurcngzhn34

Üye
bu arada base rom dn4 ise dn4 back to noot v5 sürümü base.

bkekota note 4 v8 yada v9 base.

baya bir fark var

yanlış mi anladım ?

yunusemre168

yunusemre168

Üye
    Konu Sahibi
baya güzele benziyor da şişme sorunu varmı ? blekotadaki stabiliteyi bunda yakalayabilirmiyim ?
eğer oneriyorsaniz keyfimi bozup yüklücem :)
Bircok tweak mevcuttur. Konudaki boeffla ayarlarini da yaparsaniz cosar :D Daha romun ilk versiyonu. Ota hatasi mevcut.(Cozumu konuda) Ayrica v2 ile s6touchwiz, framework,rehber incallui,video player vb bircok sey eklenebilir :)

gokokoko

Üye
kardes merhaba.bu room kurulurken siyah ekran sorununu çözemedim forma baktm dediklerinizi yaptm cwm philz ikisiylede denedim. bi arkadaşın dediği gibi baska rom kurup üstünede kurdum olmuyor.çözemedim daha önce çok rom kurdum

yunusemre168

yunusemre168

Üye
    Konu Sahibi
Bir rom kurun. Ustune hicbir wipe islemi yapmadan direk romu flashlayin. Rom zaten wipe yapiyor

musti_588

musti_588

Üye
kardes merhaba.bu room kurulurken siyah ekran sorununu çözemedim forma baktm dediklerinizi yaptm cwm philz ikisiylede denedim. bi arkadaşın dediği gibi baska rom kurup üstünede kurdum olmuyor.çözemedim daha önce çok rom kurdum

Aynen bende de aynı problem var bakalım mevcut rom üzerinde kurmayı deneyeceğim.

Musti190738

Musti190738

Üye
arkadaşlar galaxy s3 cihazıma 4.1.2 sürümünü yükledim fakat pc'ye bağlayınca şarj oluyor ama pc görmüyor bu sorunu nasıl düzeltirim

yunusemre168

yunusemre168

Üye
    Konu Sahibi
musti_588

musti_588

Üye
Joker

Joker

Emekli Yönetici

benim bildirim çubuğum sürekli hafif siyah şekilde duruyor nasıl şeffaf yapabilrim MonsterUI ayarlarını anlattımdaki gibi yaptım Boeffla kernel 7.5 kullanıyorum. Ve planlayıcı takvim uygulaması yok
Flat Style uygulaması var,onu freedom ile pro yapıp ayarlarına girin ve style kısmından gradient'i seçin.Yada beğenmediyseniz xposed'den deaktif edin.

onurcngzhn34

onurcngzhn34

Üye
bu romun müzik çalarıni nasıl alabilirim ?

Üst Alt