Galaxy S3 i9300 Galaxy S6 Experience ROM V5 - S6 Rom For S3 [GT-I9300][4.4.4][OTA]

Sponsorlu Bağlantılar

Joker

Joker

Emekli Yönetici
Ben de ilk yüklememde siyah ekranda kalmıştım.Başka bir rom yükleyip üzerine wipe yapmadan bunu yükleyince açıldı.Yükleyin sonradan wipe yaparsınız.Konu ve rom için teşekkürler Yunus.

• Beğen
Tepkiler: Serdar reis

yunusemre168

yunusemre168

Üye
    Konu Sahibi
Ben de ilk yüklememde siyah ekranda kalmıştım.Başka bir rom yükleyip üzerine wipe yapmadan bunu yükleyince açıldı.Yükleyin sonradan wipe yaparsınız.Konu ve rom için teşekkürler Yunus.
Ben tesekkur ederim :) Ayrica rom wipe yapiyor

Musti190738

Musti190738

Üye
şarj durumu ve stabilite nasıl acaba bir de günlük kullanım için uygunmudur ?

ayaztuncay

ayaztuncay

Üye
Hangi kernel flasladın ben komple sildim telı hafıza kartını hiç bir şey kalmadı :)

KubilayBzk

KubilayBzk

Üye
teşekkürler kilit ekrani lolipop tarzı mı acaba yanı whatsapp bildirimleri kilit ekranında gözüküyor mu

skystar18

skystar18

Üye
Bildirim yeri lollipop gibimi geliyor acaba aşşa indirirken saydamlaştırılmışmı yoksa gerçek s6 gibi mi geliyor :D anlayana artık

yunusemre168

yunusemre168

Üye
    Konu Sahibi
Anlamadim :D

skystar18

skystar18

Üye
ya gerçek s6 daki gibi mi geliyor aşşa çekince bildirim yerını , blekota 4.2 de aşşa çekince saydamlaştırılmış gibi normal bildirim yerini aşşa indirirken yarısına gelince gerisi saydamlaşmış işte :D

yunusemre168

yunusemre168

Üye
    Konu Sahibi
Blekotadaki gibi

yunusemre168

yunusemre168

Üye
    Konu Sahibi
Ne ayarlari hocam :D

ayaztuncay

ayaztuncay

Üye
Tamam Boeffla 7.6 Odin Kurdum oldu Bu sefer sorun Kernelde
Dıgıturk play çalışmıyor oradan yedi bir gol maalesef orj rom dönecem sanırım

yunusemre168

yunusemre168

Üye
    Konu Sahibi
Tamam Boeffla 7.6 Odin Kurdum oldu Bu sefer sorun Kernelde
Dıgıturk play çalışmıyor oradan yedi bir gol maalesef orj rom dönecem sanırım
Sorun kernelde degil, romda zaten ayni kernel var. Ayrica yazdiginiz 4.4.4 tw romlarin hatalarindan biri.

yetisemre

yetisemre

Üye

benim bildirim çubuğum sürekli hafif siyah şekilde duruyor nasıl şeffaf yapabilrim MonsterUI ayarlarını anlattımdaki gibi yaptım Boeffla kernel 7.5 kullanıyorum. Ve planlayıcı takvim uygulaması yok

Son düzenleme:
yunusemre168

yunusemre168

Üye
    Konu Sahibi

benim bildirim çubuğum sürekli hafif siyah şekilde duruyor nasıl şeffaf yapabilrim MonsterUI ayarlarını anlattımdaki gibi yaptım Boeffla kernel 7.5 kullanıyorum. Ve planlayıcı takvim uygulaması yok

Rom yukledikten beri mi oyleydi? Hicbir mod yuklediniz mi veya wanam,gravitybox gibi uygulamalarla oynama yaptiniz mi? Ayrica rom lite rom oldugu icin splanner yok. Belki bir dahaki versiyonlarda aromaya eklenebilir.

Üst Alt