Lumia kamera sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

orxan_92

orxan_92

Üye
    Konu Sahibi
Lumia kamera sorunu
arkadaşlar ben Sony Z kullanıyordum bir arkadaşımın L820 ile değiştirdim ama kamera cekimini görünce gercekten cox pişman oldum.8mp gösteriyor ama sanki 3-4mp anca ceker bu.eskiden nokia 500kullanırdım o bile bundan daha iyi cekiyordu gerçektende.8mp nasıl cekerki bu? çektiyim fotoyu yakınlaştırıp baktığımda bulanıklı gösteriyor ve 720p vidyoları düşük kalitede gösteriyor. Hd fotolari l820 yukledimde bilgisayardaki gibi cok net bir görüntü sunmuyor...sorun ne ola bilir? L820 kullanan varsa lütfen bir yardım etsin cıldıracağım

wpwpwp

Üye
Öncelikle sakin ol illa ki bir gün değiştireceksin ama o zamana kadar telefonu çarpma :) her neyse bu kameranın 2 tane programı var birisi lumia kamera diğeri de kamera. Bunlardan hangisini istersen direk onu ayarlarsın. Ben one shot programını beğeniyorum. Kamera uygulamaları güneşli havalarda güzel çekiyor. Ha birde kamera kısmını çekmeden önce sil elinle bir bezle falan.

orxan_92

orxan_92

Üye
    Konu Sahibi
Öncelikle sakin ol illa ki bir gün değiştireceksin ama o zamana kadar telefonu çarpma :) her neyse bu kameranın 2 tane programı var birisi lumia kamera diğeri de kamera. Bunlardan hangisini istersen direk onu ayarlarsın. Ben one shot programını beğeniyorum. Kamera uygulamaları güneşli havalarda güzel çekiyor. Ha birde kamera kısmını çekmeden önce sil elinle bir bezle falan.
yani bu normalmi kardeş? 8mp neden bukadar kötü olsunki? Galaxy s2 bile gayet güzel çekiyor. bende lumia kamera diye bişey yok.kamera var bide lumia selfi programı var.

GianniInfantino

GianniInfantino

Üye
Ekran çözünürlüğü farkı. Senin eski sony 1080p iken o 820 HD bile değil. Çok fark eder inan ki :)

GianniInfantino

GianniInfantino

Üye
yaani yapacak bişey yok? :/
Ayrıca lumia 820 kamera olarak sıkıntılı bir telefon zaten. 920 alsaydın daha tatmin edici sonuç alırdın. Neyse geçmiş olsun diyeyim senin adına

orxan_92

orxan_92

Üye
    Konu Sahibi
Ayrıca lumia 820 kamera olarak sıkıntılı bir telefon zaten. 920 alsaydın daha tatmin edici sonuç alırdın. Neyse geçmiş olsun diyeyim senin adına
teşekkurler. şuan bile arkadaşıma arayıp sony-le takas ede biliremde ama lumia hoşuma gitdi hızı falan öyüzden)

wpwpwp

Üye
Hızı gayet iyi neredeyse hiç takılma yapmıyor (arka planda uygulama geçişlerinde "yükleniyor" yazısı dışında) uygulama eksiği var mağazada saçma sapan oyunlar var. Ekran çözünürlüğü kötü bu yüzden üzerine film yapıştırma gözlerin bozulur ha birde illa kullanacam diyorsan 16gb lik hafıza kartı tak yoksa karıncalı ekran veriyor

emz

emz

Üye
teşekkurler. şuan bile arkadaşıma arayıp sony-le takas ede biliremde ama lumia hoşuma gitdi hızı falan öyüzden)

Bence başlangıç olarak kısa süre deneyin. Ama tavsiyem daha yeni cihazlara yani 25-30-35-40 ile biten cihazlara bakmanız. Özellikle 30-40 serileri çok güzel cihazlar artık. Eski kaldı elinizdeki. Yenilerden çok memnun kalırsınız ama :)

maydinmaydin

maydinmaydin

Üye
L820'nin 8 mp'lik kamerası sadece gece kötü çeker. Gündüz resim ve video çekimi bir çok üst seviye cihaz kadar iyidir. Bu işte bir terslik var bence.

orxan_92

orxan_92

Üye
    Konu Sahibi
L820'nin 8 mp'lik kamerası sadece gece kötü çeker. Gündüz resim ve video çekimi bir çok üst seviye cihaz kadar iyidir. Bu işte bir terslik var bence.
bende onu diyorum 8mp kamera bukadar kotu olamazki.nokia 500 5mp çekiyor.fotoları karşılaştırıyorum gerçektende nokia 500 daha iyi çekiyor.

byAndroid

byAndroid

Üye
Bence bi kamera ayarlarını kontrol edin ya da kamera lensinde sıkıntı olabilir

emz

emz

Üye
Eğer garanti varsa hala hemen servise başvurun. Bir incelesinler:)

kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
Bence bir kaç fotoğraf çekip bu konuda paylaş 820 kullanan arkadaşlarda ona göre yorum yapsınlar

orxan_92

orxan_92

Üye
    Konu Sahibi
Bence bir kaç fotoğraf çekip bu konuda paylaş 820 kullanan arkadaşlarda ona göre yorum yapsınlar
1ci foto flaşsız çekilen

maydinmaydin

maydinmaydin

Üye
Gündüz şartlarında birkaç foto çekip atabilir misin?

byAndroid

byAndroid

Üye
Normal gözüküyor fotoğraflar

wpwpwp

Üye
Benim kameradan iyi çekiyor dermişim :D kardeşim güneş ışığında biraz daha iyi çekiyor ama bence yazılımsal bir şey.. Ortama kendini adapte etmiyor hep aynı yani gece gündüz modu falan yok amaaaan boşver asus zenfone 2 geliyor bak 1000-1400 ₺ civarı olur ondan al benim gibi ;)

orxan_92

orxan_92

Üye
    Konu Sahibi
Gündüz şartlarında birkaç foto çekip atabilir misin?
gündüz olunca cekip atarım)
Benim kameradan iyi çekiyor dermişim :D kardeşim güneş ışığında biraz daha iyi çekiyor ama bence yazılımsal bir şey.. Ortama kendini adapte etmiyor hep aynı yani gece gündüz modu falan yok amaaaan boşver asus zenfone 2 geliyor bak 1000-1400 ₺ civarı olur ondan al benim gibi ;)
gerçektende boş vereyim gitsin))

Üst Alt