orxan_92
Üye
Lumia kamera sorunu
arkadaşlar ben Sony Z kullanıyordum bir arkadaşımın L820 ile değiştirdim ama kamera cekimini görünce gercekten cox pişman oldum.8mp gösteriyor ama sanki 3-4mp anca ceker bu.eskiden nokia 500kullanırdım o bile bundan daha iyi cekiyordu gerçektende.8mp nasıl cekerki bu? çektiyim fotoyu yakınlaştırıp baktığımda bulanıklı gösteriyor ve 720p vidyoları düşük kalitede gösteriyor. Hd fotolari l820 yukledimde bilgisayardaki gibi cok net bir görüntü sunmuyor...sorun ne ola bilir? L820 kullanan varsa lütfen bir yardım etsin cıldıracağım
her neyse bu kameranın 2 tane programı var birisi lumia kamera diğeri de kamera. Bunlardan hangisini istersen direk onu ayarlarsın. Ben one shot programını beğeniyorum. Kamera uygulamaları güneşli havalarda güzel çekiyor. Ha birde kamera kısmını çekmeden önce sil elinle bir bezle falan.
kardeşim güneş ışığında biraz daha iyi çekiyor ama bence yazılımsal bir şey.. Ortama kendini adapte etmiyor hep aynı yani gece gündüz modu falan yok amaaaan boşver asus zenfone 2 geliyor bak 1000-1400 ₺ civarı olur ondan al benim gibi