Karşılaştırma Lollipop mu, Kitkat mı?

Sponsorlu Bağlantılar

ilyas_0177

ilyas_0177

Üye
ozaman düzeltelim 2013 son ceyrek
2015 son ceyrege kadar modellerin tamamı hatalı ve kusurlu :D ister gelen yazılım, ister cihazlardaki zaafiyet deyin :D sonuc itibari ile herkes yıkıntının altında kaldı
bu iş oyuncak degil dalga gecilecek konuda degil sitelerde yorum yapan bilgiler verenler zaten zom geliştiricileri, bu işe dün başlayıp bugün bırakanlar degil

herkes sorun yaşayacak, zaten yaşayanlarıda yavaş yavaş göreceksiniz.

Silinen Üye 1145465

Silinen Üye 1145465

Kapalı Hesap
Aynen öyle 2 hafta kullanabildim en uzun Lollipop'u. Moto G kullanırken 2 ay aralıksız format atmadan kitkat kullanarak rekor kırmıştım 2010dan beri. :ehe Bakalım bunda ne kadar durabilcem. :D
25 gün götürüyor beni :ehe Aslında şuanda lollipopa döndüğüm gerçeğide var. :D

• Beğen
Tepkiler: Peocawe
Invoke

Invoke

Üye
Önceki sayfadaki yorumlara bakarsak Sony'nin ilk 5.0 güncellemesi çok kötüymüş. Ben dediklerinizi lollipop önizlemesinde bile yaşamadım.

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N
avast

avast

Üye
Anlayamadim lolipopu niye bukadar yerdiniz nexus 5 te 5.0 bile sorunsuzdu iphone la uzun bi aradan sonra lg g2 ye gectim 5.0.2 stock kurulu daha bir hata ile karsilasmadim sizleri okiduktan sonra inceliyorum ama bir sey goremedim ben

Dark-Evil

Dark-Evil

Üye
Kitkat a döndüm . telefon uçuyor resmen çok hızlandı , lollipop düzelene kadar dönmeyi düşünmüyorum , ayriyeten arayüz daha iyi kitkatın

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Anlayamadim lolipopu niye bukadar yerdiniz nexus 5 te 5.0 bile sorunsuzdu iphone la uzun bi aradan sonra lg g2 ye gectim 5.0.2 stock kurulu daha bir hata ile karsilasmadim sizleri okiduktan sonra inceliyorum ama bir sey goremedim ben

Şşşt bizi katma araya karsıdan izle ben de geçtim sorun falan yok :D

IchigoKurosaki

IchigoKurosaki

Üye
Note 3'te 5.0 sorunlu biraz sarjdan dolayi 4.4.2 ye dondum. Ama arkadasimin S4'unde stabil calisiyor onun surum 5.0.1 Ikimizinde cihazlar Snapdragon o yuzden olabilir mi?

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
O zaten lolipopla gepmedimi ilk versyonu oldugu icin daha optimizedir bence
Evet lollipop kullanıma göre normal ama telefonu alirken beklentim 8 saat ekran suresiydi hayal ettiğim gibi olmadı yani :D

avast

avast

Üye
Evet lollipop kullanıma göre normal ama telefonu alirken beklentim 8 saat ekran suresiydi hayal ettiğim gibi olmadı yani :D
:D abartmissin sen bence 8 saat gerci kullanima gore degisir kisik parlaklik ta net 3g kapali falan alinirv8 saatte oyle kullanmaninda bi amaci yok

• Beğen
Tepkiler: Bahadir_fb
Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
:D abartmissin sen bence 8 saat gerci kullanima gore degisir kisik parlaklik ta net 3g kapali falan alinirv8 saatte oyle kullanmaninda bi amaci yok
Aslında pil 3500 filan olsaymış 7 saat olabilirmiş pil 2650 olunca sürede kısalıyor ama hızlı şarj muhabbeti güzel :)

baskahmet

baskahmet

Üye
Şuanda kitkat daha stabil durumda.

Üst Alt