Karşılaştırma Lollipop mu, Kitkat mı?

Sponsorlu Bağlantılar

byAndroid

byAndroid

Üye
İkisinin de artıları var.

SonyXperia

SonyXperia

Üye
Z2 lolipop sistem performansı muazzam ben memnunum :) Görsel olarak da beklediğim gibi o da tatmin edici benim için şu anda tek sıkıntım belki şarj süresi olabilir.

Invoke

Invoke

Üye
bir daha L'ye döneceğimi sanmiyorum :ehe

Beni de L'den sonra KK hiç sarmadı. 2 kere denedim geri KK'a dönmeyi 1 gün zor durdum. :D

Dediğin gibi ayrı bir görselliği var ve hoş duruyor bence. M ile material arayüz daha da gelişir. Bir de multiwindow gelse mis. :D

_JacKoLovsKi_

_JacKoLovsKi_

Üye
Bize bi gelseydi de biz de görseydik hangisi daha iyi [emoji28]

• Beğen
Tepkiler: Peocawe
avast

avast

Üye
kitkata gore L daha seri gibi sanki

serdar_gs

serdar_gs

Üye
lolipop hala stabilleştirilmiş değil eksikleri var

ilyas_0177

ilyas_0177

Üye
Stabil olanları yazayım,
LG G3 5.0.2, Note 4 5.0.2 Nexus 5 5.0.2 ve 5.1 cm12.1
oneplus 5.0.2 ve 5.1.1 cm12.1 bildiklerim bunlar, yazdıklarımda stabil 4.4.4 kitkat vardır.
Şuan bende cm12.1 yani 5.1.1 kullanıyorum 4.4.4 te arada geciş yapıp kullanmak iyi geliyor :D

Geride kalan cihazlar forumlarda yazılan mesajlara göre stabil degil stabillik oyun ve uygulama konusunda, başkada sorun yok ;)

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Note 3 CM12 ve CM12.1 de gayet stabil kim demişse sallamış.
Note 3 CM12 ve CM12.1 de gayet stabil kim demişse sallamış.

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Stabil olmayan cihaz mi var suan ya kitkat sanki kotuydu de Lollipop stabil olmasin.Forumlardaki yorumlara ne bakiyosunuz adam telefonu arama yapmak disinda kullanmayi bilmiyo stabiliteden dem vuruyo

• Beğen
Tepkiler: Peocawe ve baskahmet
ilyas_0177

ilyas_0177

Üye
Valla ben anlamam arkadaş ben kullandıgım cihazlar hakkında hertürlü soruna vakıfım ve nerdeyse tamamı aklımda üstte yazdıgım cihazları kullanıyorum,

zaten sorun yaşanan cihazlar daki romları geliştiriciler bile kabul ediyor hatalar oldugunu size ne oluyor anlamıyorum :D
Adamlar düzeltmek icin yardımınıza ihtiyacımız var geri dönüş yapın diyorlar.

baskahmet

baskahmet

Üye
Cm12.1 s4 mini de kullaniyorum sorun yok

Silinen Üye 1145465

Silinen Üye 1145465

Kapalı Hesap
İkisinide 1 ay kullandım şuan kitkata geri dönüş yaptım,lollipop aslında daha hızlı fakat gün geçtikçe şişiyor en sonunda kullanılamaz hale geliyor malesef.

• Beğen
Tepkiler: Peocawe
Peocawe

Peocawe

Üye
    Konu Sahibi
İkisinide 1 ay kullandım şuan kitkata geri dönüş yaptım,lollipop aslında daha hızlı fakat gün geçtikçe şişiyor en sonunda kullanılamaz hale geliyor malesef.

Aynen öyle 2 hafta kullanabildim en uzun Lollipop'u. Moto G kullanırken 2 ay aralıksız format atmadan kitkat kullanarak rekor kırmıştım 2010dan beri. :ehe Bakalım bunda ne kadar durabilcem. :D

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 1145465
Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
Tüm uygulamalar ayrı hata alıyor lollipopda

BRKTNL

BRKTNL

Üye
Jelly bean :bleh:

Silinen üye 2362831

Kapalı Hesap
lolipop kullanmadım ama arayüz süper. S4 için bekliyorum

Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye
Note 3 N9005 modeli mevcut . Lollipop güncellemesi var ama indirip kurmadım . Sizce geçmeli miyim ? GeÇİp beğenmesem tekrar kitkat a geri dönebilir miyim ? Yazılım güncellemede dahili hafızada uygulama ve verilerde kayıp yaşanıyor mu arkadaşlar ?

asgz

asgz

Üye
Lg optimus 4X hd telelefonumda costum Euphoria 5.1.1 rom kullanıyorum, gayet stabil ve hızlı.

freestyleminds

freestyleminds

Üye
Her ne sürüm çıkarırsa çıkarsın Android hiçbir zaman bir IOS ya da Windows kadar stabil olmayacak kitkat ta bunu gördüm , lollipop kullanmadım ama okuduklarimdan bunu çıkardım. Sanırsam linux tabanlı olmasının dezavantajı. Samsung ta bunu gördü ve Microsoft ile yakınlaştı.

MaxipmaN

Üye
yorumlara bakacak olursak androidde bişeyler düzelse başka bir yerden patlak veriyor ayfon akar :bira:

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N

Üst Alt