Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
KarşılaştırmaLollipop mu, Kitkat mı?
Sponsorlu Bağlantılar
byAndroid
Üye
İkisinin de artıları var.
SonyXperia
Üye
Z2 lolipop sistem performansı muazzam ben memnunum Görsel olarak da beklediğim gibi o da tatmin edici benim için şu anda tek sıkıntım belki şarj süresi olabilir.
Beni de L'den sonra KK hiç sarmadı. 2 kere denedim geri KK'a dönmeyi 1 gün zor durdum.
Dediğin gibi ayrı bir görselliği var ve hoş duruyor bence. M ile material arayüz daha da gelişir. Bir de multiwindow gelse mis.
_JacKoLovsKi_
Üye
Bize bi gelseydi de biz de görseydik hangisi daha iyi [emoji28]
avast
Üye
kitkata gore L daha seri gibi sanki
serdar_gs
Üye
lolipop hala stabilleştirilmiş değil eksikleri var
ilyas_0177
Üye
Stabil olanları yazayım,
LG G3 5.0.2, Note 4 5.0.2 Nexus 5 5.0.2 ve 5.1 cm12.1
oneplus 5.0.2 ve 5.1.1 cm12.1 bildiklerim bunlar, yazdıklarımda stabil 4.4.4 kitkat vardır.
Şuan bende cm12.1 yani 5.1.1 kullanıyorum 4.4.4 te arada geciş yapıp kullanmak iyi geliyor
Geride kalan cihazlar forumlarda yazılan mesajlara göre stabil degil stabillik oyun ve uygulama konusunda, başkada sorun yok
teknolojibaronu
Üye
Note 3 CM12 ve CM12.1 de gayet stabil kim demişse sallamış.
Note 3 CM12 ve CM12.1 de gayet stabil kim demişse sallamış.
El~PisToLeRo
Üye
Stabil olmayan cihaz mi var suan ya kitkat sanki kotuydu de Lollipop stabil olmasin.Forumlardaki yorumlara ne bakiyosunuz adam telefonu arama yapmak disinda kullanmayi bilmiyo stabiliteden dem vuruyo
ilyas_0177
Üye
Valla ben anlamam arkadaş ben kullandıgım cihazlar hakkında hertürlü soruna vakıfım ve nerdeyse tamamı aklımda üstte yazdıgım cihazları kullanıyorum,
zaten sorun yaşanan cihazlar daki romları geliştiriciler bile kabul ediyor hatalar oldugunu size ne oluyor anlamıyorum
Adamlar düzeltmek icin yardımınıza ihtiyacımız var geri dönüş yapın diyorlar.
baskahmet
Üye
Cm12.1 s4 mini de kullaniyorum sorun yok
Silinen Üye 1145465
Kapalı Hesap
İkisinide 1 ay kullandım şuan kitkata geri dönüş yaptım,lollipop aslında daha hızlı fakat gün geçtikçe şişiyor en sonunda kullanılamaz hale geliyor malesef.
İkisinide 1 ay kullandım şuan kitkata geri dönüş yaptım,lollipop aslında daha hızlı fakat gün geçtikçe şişiyor en sonunda kullanılamaz hale geliyor malesef.
Aynen öyle 2 hafta kullanabildim en uzun Lollipop'u. Moto G kullanırken 2 ay aralıksız format atmadan kitkat kullanarak rekor kırmıştım 2010dan beri. Bakalım bunda ne kadar durabilcem.
Jelly Beanci
Üye
Tüm uygulamalar ayrı hata alıyor lollipopda
BRKTNL
Üye
Jelly bean
Silinen üye 2362831
Kapalı Hesap
lolipop kullanmadım ama arayüz süper. S4 için bekliyorum
Mustafa Dümen
Üye
Note 3 N9005 modeli mevcut . Lollipop güncellemesi var ama indirip kurmadım . Sizce geçmeli miyim ? GeÇİp beğenmesem tekrar kitkat a geri dönebilir miyim ? Yazılım güncellemede dahili hafızada uygulama ve verilerde kayıp yaşanıyor mu arkadaşlar ?
asgz
Üye
Lg optimus 4X hd telelefonumda costum Euphoria 5.1.1 rom kullanıyorum, gayet stabil ve hızlı.
freestyleminds
Üye
Her ne sürüm çıkarırsa çıkarsın Android hiçbir zaman bir IOS ya da Windows kadar stabil olmayacak kitkat ta bunu gördüm , lollipop kullanmadım ama okuduklarimdan bunu çıkardım. Sanırsam linux tabanlı olmasının dezavantajı. Samsung ta bunu gördü ve Microsoft ile yakınlaştı.
MaxipmaN
Üye
yorumlara bakacak olursak androidde bişeyler düzelse başka bir yerden patlak veriyor ayfon akar