Sadece Sony sorunlu değil. Diğer firmaların verdiği güncellemeler de sorunlu. DH'de kullanıcı kulüplerine bakarsan anlarsın.Önceki sayfadaki yorumlara bakarsak Sony'nin ilk 5.0 güncellemesi çok kötüymüş. Ben dediklerinizi lollipop önizlemesinde bile yaşamadım.
Arkadaş soru ekleri her zaman ayrı yazılır. 'mi, 'mı, 'mu, 'mü nedir yani?
Lollipop mu, KitKat mı?
Biraz sert çıkmışım, özür dilerim.Yanlışımı düzelttiğin için teşekkür ederim. Düzelttim.
Sizce ??Note 3 N9005 modeli mevcut . Lollipop güncellemesi var ama indirip kurmadım . Sizce geçmeli miyim ? GeÇİp beğenmesem tekrar kitkat a geri dönebilir miyim ? Yazılım güncellemede dahili hafızada uygulama ve verilerde kayıp yaşanıyor mu arkadaşlar ?
N900/N9000Q kullansan yardım edebilirdim. N9005 kullanmıyorumSizce ??
bence daha iyi iç açıcı bi arayüzü var.Lolipop arayuzunun beyaz olmasini hic begenmedim goze zarar...
Göze neyi zarar tıbbi bir açıklaması var mı?Lolipop arayuzunun beyaz olmasini hic begenmedim goze zarar...
amoled ekranlarda daha fazla pil kullanımı gibiGöze neyi zarar tıbbi bir açıklaması var mı?
Ben şuan Lollipop kullanıyorum çok daha iyi ekran süreleri alıyorum.amoled ekranlarda daha fazla pil kullanımı gibi
saf android deki arayüzden bahsediyorum beyaz olması beni rahatsız etmiyor zaten sadece zararı varsa sadece budur gibisinden yazmıştımBen şuan Lollipop kullanıyorum çok daha iyi ekran süreleri alıyorum.
Gece karanlikta o parlaklik gozunu yorarGöze neyi zarar tıbbi bir açıklaması var mı?
Tema yükle parlaklığı kıs. iOS'tede beyaz tema var kimse sikayetci değil alisacaksiniz.Gece karanlikta o parlaklik gozunu yorar
Koyu ekran beyaz ekrana göre daha az pil tüketir senin ekran sürelerini biz bilemeyiz ayrıca güneşli havada daha iyi görünür evetBen şuan Lollipop kullanıyorum çok daha iyi ekran süreleri alıyorum.