Karşılaştırma Lollipop mu, Kitkat mı?

Sponsorlu Bağlantılar

cortex47

cortex47

Üye
Arkadaş soru ekleri her zaman ayrı yazılır. 'mi, 'mı, 'mu, 'mü nedir yani?
Lollipop mu, KitKat mı?

• Beğen
Tepkiler: Peocawe

0MG90

0MG90

Üye
Önceki sayfadaki yorumlara bakarsak Sony'nin ilk 5.0 güncellemesi çok kötüymüş. Ben dediklerinizi lollipop önizlemesinde bile yaşamadım.
Sadece Sony sorunlu değil. Diğer firmaların verdiği güncellemeler de sorunlu. DH'de kullanıcı kulüplerine bakarsan anlarsın.

Peocawe

Peocawe

Üye
    Konu Sahibi
Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye
Note 3 N9005 modeli mevcut . Lollipop güncellemesi var ama indirip kurmadım . Sizce geçmeli miyim ? GeÇİp beğenmesem tekrar kitkat a geri dönebilir miyim ? Yazılım güncellemede dahili hafızada uygulama ve verilerde kayıp yaşanıyor mu arkadaşlar ?
Sizce ??

furkankaya559758

Üye
Sorun var mı bilmiyorum ama arayüzdeki farklılıklar için Lolipop kullanmaya değer.

ouzman

Üye
Lolipop arayuzunun beyaz olmasini hic begenmedim goze zarar...

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
Ben şuan Lollipop kullanıyorum çok daha iyi ekran süreleri alıyorum.
saf android deki arayüzden bahsediyorum beyaz olması beni rahatsız etmiyor zaten sadece zararı varsa sadece budur gibisinden yazmıştım

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
TouchWiz Lollipopta beyaz farketmiyor saf androjdteyim dahada iyi beyaz ve amoled olmasına rağmen ilk sürümler berbattı sonradan toparladılar.

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Ayrıca şunu fark ettim beyaz tema olunca güneşte daha rahat gözüküyor.

boyabatlı

boyabatlı

Üye
Arkadaşlar güncellemelerden sonra mutlaka fabrika ayarlarına dönün sonra ya pil gitmiyor yok kasıyor gibi bir sürü olay işte

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N
Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
ben g2 de lollipop kullanıyorum tek şikayetim uygulamaların çoğunun hala desteği yok olanlarında hataları çok

yani modern combat 5 g2 de nişan alırken kasmamalıydı
kullandığım uygulamaların lollipop desteğinin gelmesinin bekliyordum

serdar_gs

serdar_gs

Üye

Üst Alt