Haber WP8.1 Update2 (GDR2) Güncellemesine İlişkin Haber ve Bilgiler

Sponsorlu Bağlantılar

dakamon

dakamon

Üye
gdr2 güncellemesiyle destek verilen bluetooth klavye

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

• Beğen
Tepkiler: Sensation, Esendağlı ve braayn
Esendağlı

Esendağlı

Üye
wp10 tp cuma günü verilecek o belli oldu,birazda şu gdr 2 konusu gündeme alalım artık:)

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
wp10 tp cuma günü verilecek o belli oldu,birazda şu gdr 2 konusu gündeme alalım artık:)

W10 Teknik Önizleme yükleyenlere GDR2 geleceğini sanmıyorum.
Daha önce de belirtmiştim, GDR2 ile gelecek olan özellikler zaten daha geliştirilmiş haliyle W10'da yer alıyor.
GDR2; WP8.1 GDR1 ile WP10 arasında bir geçiş güncellemesi...

Ancak W10 Teknik Önizlemeyi yüklemeden finali bekleyecek olanlar GDR2 verildiğinde yükleyebilirler.
W10 Teknik Önizleme yükleyecekler için GDR2 bir şey ifade etmiyor bence.

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı
Esendağlı

Esendağlı

Üye
Daha önce de belirtmiştim, GDR2 ile gelecek olan özellikler zaten daha geliştirilmiş haliyle W10'da yer alıyor.

Ancak W10 Teknik Önizlemeyi yüklemeden finali bekleyecek olanlar GDR2 verildiğinde yükleyebilirler.
O zaman tamam biz bilinen hedefe kilitlenelim yine:)

dakamon

dakamon

Üye

gdr2 verilecemi oda muamma. Kesin bir açıklama yok.

Bay H

Bay H

Üye
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi, bulutsuzgece, Aybin.Kilic ve 1 kişi daha
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Windows Phone 8.1 Update 2(GDR2) sadece belli pazarlarda bazı operatör cihazları için yayınlanacak. Bu güncellemenin yayınlanacağı mevcut cihazlar ise Lumia 735 ve Lumia 830 olarak gözüküyor.

• Beğen
Tepkiler: kamil5028347
dakamon

dakamon

Üye
ağlıcam :( döverim ben bunları ama

dücane

dücane

Üye
Windows Phone 8.1 Update 2(GDR2) sadece belli pazarlarda bazı operatör cihazları için yayınlanacak. Bu güncellemenin yayınlanacağı mevcut cihazlar ise Lumia 735 ve Lumia 830 olarak gözüküyor.

PfD üzerinden alma ihtimali ne kadar yüksek?

braayn

braayn

Üye
Çok saçma geldi bu durum !!!

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
Zaten bizi ilgilendirmeyen bir güncelleme. Neyini takıyorsunuz bu kadar?

skynet

Üye
Aynen w10 ile bize fazlasıyla özellik gelecek boş verin gdr2'yi :D

braayn

braayn

Üye
Aynen çok saçma ayrıca sen ne yaptın win 10 için yüklemedinmi daha
yok yüklemedim yarın gelecek olan wp 10'u da yüklemeyeceğim Beta olayı benim için bitmiştir.Yedek al kur ondan sonra beta bataryayı sömürsün sonra fullu gelsin kur sonra bir beta daha derken telefonun ömrü tükeniyor.Hiç atraksiyona gerek yok SS lerle ve videolarla yetiniyorum .. :) işde sabır bu aslında Final sürümünü beklemek.İlk günler acı veriyor ama daha sonra insan alışıyor.

BaySerkan

BaySerkan

Üye
iyi güzel boşverin gdr2'yi bize lazım değil diyorsunuzda bugün WP10'un teknik ön izleme sürümü gelecek daha belkide çoğu insan bir süre test edip eksiklerden dolayı 8.1'e geri dönecek final sürümünün çıkmasınada baya zaman var daha 8.1'e geri dönünce gdr2 ve getirecekleri lazım olmayacakmı?

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
yok yüklemedim yarın gelecek olan wp 10'u da yüklemeyeceğim Beta olayı benim için bitmiştir.Yedek al kur ondan sonra beta bataryayı sömürsün sonra fullu gelsin kur sonra bir beta daha derken telefonun ömrü tükeniyor.Hiç atraksiyona gerek yok SS lerle ve videolarla yetiniyorum .. :) işde sabır bu aslında Final sürümünü beklemek.İlk günler acı veriyor ama daha sonra insan alışıyor.
Bende senin gibi bekliyorum tam sürüm gelsin diye aslında birde telefon bekliyorum şuan 920 kullanıyorum ve İphone 6 dan sonra S6 modelleride çıktı biliyorsun ama Lumia yerinde sayıyor kafyı yemek üzereyim doğrusu

• Beğen
Tepkiler: braayn
suyunsesi

suyunsesi

Üye
Bende senin gibi bekliyorum tam sürüm gelsin diye aslında birde telefon bekliyorum şuan 920 kullanıyorum ve İphone 6 dan sonra S6 modelleride çıktı biliyorsun ama Lumia yerinde sayıyor kafyı yemek üzereyim doğrusu
Boşver bu kadar kafaya takıp yedirtecek bir şey değiller. En nihayetinde basit işler yapan elektronik cihaz bunlar. :) Birinin yapıp diğerinin yapamadığı şeyler ölüm kalım meselesi çözecek kadar büyük değil. En basit minik minik farklar var. Elimize er yada geç geçecek farklar bunlar. Gülümseyip geç gitsin.:)

• Beğen
Tepkiler: ogzhnoTr
ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Boşver bu kadar kafaya takıp yedirtecek bir şey değiller. En nihayetinde basit işler yapan elektronik cihaz bunlar. :) Birinin yapıp diğerinin yapamadığı şeyler ölüm kalım meselesi çözecek kadar büyük değil. En basit minik minik farklar var. Elimize er yada geç geçecek farklar bunlar. Gülümseyip geç gitsin.:)

Bunu anlamıyor ki kimse illa bende de olsun ben bu kadar para verdim bende yok niye yok olmak zorunda gibi düşünceler var, sen o telefonu alırken garanti verilmedi sana almasaydın :D

Üst Alt