Rock Ve Roll
Üye
Hareketli resim özelliğini kaldırmışlardı şimdi tekrar mı veriyorlar?Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
Hareketli resim özelliğini kaldırmışlardı şimdi tekrar mı veriyorlar?Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
wp10 tp cuma günü verilecek o belli oldu,birazda şu gdr 2 konusu gündeme alalım artık![]()
O zaman tamam biz bilinen hedefe kilitlenelim yineW10 Teknik Önizleme yükleyenlere GDR2 geleceğini sanmıyorum.
Daha önce de belirtmiştim, GDR2 ile gelecek olan özellikler zaten daha geliştirilmiş haliyle W10'da yer alıyor.
GDR2; WP8.1 GDR1 ile WP10 arasında bir geçiş güncellemesi...
Ancak W10 Teknik Önizlemeyi yüklemeden finali bekleyecek olanlar GDR2 verildiğinde yükleyebilirler.
W10 Teknik Önizleme yükleyecekler için GDR2 bir şey ifade etmiyor bence.

gdr2 verilecemi oda muamma. Kesin bir açıklama yok.W10 Teknik Önizleme yükleyenlere GDR2 geleceğini sanmıyorum.
Daha önce de belirtmiştim, GDR2 ile gelecek olan özellikler zaten daha geliştirilmiş haliyle W10'da yer alıyor.
GDR2; WP8.1 GDR1 ile WP10 arasında bir geçiş güncellemesi...
Ancak W10 Teknik Önizlemeyi yüklemeden finali bekleyecek olanlar GDR2 verildiğinde yükleyebilirler.
W10 Teknik Önizleme yükleyecekler için GDR2 bir şey ifade etmiyor bence.
what does it mean?Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Windows Phone 8.1 Update 2(GDR2) sadece belli pazarlarda bazı operatör cihazları için yayınlanacak. Bu güncellemenin yayınlanacağı mevcut cihazlar ise Lumia 735 ve Lumia 830 olarak gözüküyor.
Çok saçma geldi bu durum !!!Windows Phone 8.1 Update 2(GDR2) sadece belli pazarlarda bazı operatör cihazları için yayınlanacak. Bu güncellemenin yayınlanacağı mevcut cihazlar ise Lumia 735 ve Lumia 830 olarak gözüküyor.
Çok saçma geldi bu durum !!!
yok yüklemedim yarın gelecek olan wp 10'u da yüklemeyeceğim Beta olayı benim için bitmiştir.Yedek al kur ondan sonra beta bataryayı sömürsün sonra fullu gelsin kur sonra bir beta daha derken telefonun ömrü tükeniyor.Hiç atraksiyona gerek yok SS lerle ve videolarla yetiniyorum ..Aynen çok saçma ayrıca sen ne yaptın win 10 için yüklemedinmi daha
işde sabır bu aslında Final sürümünü beklemek.İlk günler acı veriyor ama daha sonra insan alışıyor.Bende senin gibi bekliyorum tam sürüm gelsin diye aslında birde telefon bekliyorum şuan 920 kullanıyorum ve İphone 6 dan sonra S6 modelleride çıktı biliyorsun ama Lumia yerinde sayıyor kafyı yemek üzereyim doğrusuyok yüklemedim yarın gelecek olan wp 10'u da yüklemeyeceğim Beta olayı benim için bitmiştir.Yedek al kur ondan sonra beta bataryayı sömürsün sonra fullu gelsin kur sonra bir beta daha derken telefonun ömrü tükeniyor.Hiç atraksiyona gerek yok SS lerle ve videolarla yetiniyorum ..işde sabır bu aslında Final sürümünü beklemek.İlk günler acı veriyor ama daha sonra insan alışıyor.
Boşver bu kadar kafaya takıp yedirtecek bir şey değiller. En nihayetinde basit işler yapan elektronik cihaz bunlar.Bende senin gibi bekliyorum tam sürüm gelsin diye aslında birde telefon bekliyorum şuan 920 kullanıyorum ve İphone 6 dan sonra S6 modelleride çıktı biliyorsun ama Lumia yerinde sayıyor kafyı yemek üzereyim doğrusu
Birinin yapıp diğerinin yapamadığı şeyler ölüm kalım meselesi çözecek kadar büyük değil. En basit minik minik farklar var. Elimize er yada geç geçecek farklar bunlar. Gülümseyip geç gitsin.
Boşver bu kadar kafaya takıp yedirtecek bir şey değiller. En nihayetinde basit işler yapan elektronik cihaz bunlar.Birinin yapıp diğerinin yapamadığı şeyler ölüm kalım meselesi çözecek kadar büyük değil. En basit minik minik farklar var. Elimize er yada geç geçecek farklar bunlar. Gülümseyip geç gitsin.
![]()