Haber WP8.1 Update2 (GDR2) Güncellemesine İlişkin Haber ve Bilgiler

Sponsorlu Bağlantılar

dücane

dücane

Üye
Orada sanırım yalnız çift tıkla uyutma değil navigasyon tuşlarının bildirimini kapatma yazıyor galiba

Yemez çünkü görseldeki telefon Windows Phone 8.1 Update 2 yüklü Microsoft Lumia 640 XL

Hayir Hocam, ekrani kapatmak icin alttaki navigasyon tuslarina ( yani en alttaki buton kisminin oldugu yere) cift tiklayin yaziyor, almanca olarak

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
GDR 2 ile gelmesi beklenen "double tap to put to sleep". Yani "double tap to wake" in tam tersi. Iki defa ekrana tiklayinca acilan ve iki defa tiklayinca kapanan ekran. Kapanmasi icin alttaki butonlarin kismina tiklamak gerekiyor galiba

Orada sanırım yalnız çift tıkla uyutma değil navigasyon tuşlarının bildirimini kapatma yazıyor galiba

"Doppeltippen" diye yazıyor.
İngilizce bilgime dayanarak onun "Double Tap"in Almanca'daki karşılığı olduğunu sanıyorum.

Yani "çift tıklama" olayından bahsediyor Almanca olarak...

• Beğen
Tepkiler: dücane
dücane

dücane

Üye
"Doppeltippen" diye yazıyor.
İngilizce bilgime dayanarak onun "Double Tap"in Almanca'daki karşılığı olduğunu sanıyorum.

Yani "çift tıklama" olayından bahsediyor Almanca olarak...

Aynen öyle hocam...

Doppeltippen - cift tiklama
Bildschirm - ekran
Navigationsleiste - navigasyon tuslari
auszuschalten - kapatmak

Yani Navigayon tuslari kismina cift tiklayinca ekrani kapatiyoruz

• Beğen
Tepkiler: bulutsuzgece, suyunsesi ve skynet

skynet

Üye
Yani ekrana değilde alttaki menü tuşlarının olduğu yeremi çift tık yapacağız ?

dücane

dücane

Üye
Yani ekrana değilde alttaki menü tuşlarının olduğu yeremi çift tık yapacağız ?

evet öyle olacak. Ekrana tiklayinca ekran aciliyor, altdaki tuslar kismina tiklayinca ekran kapanacak

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi, skynet ve Esendağlı
emz

emz

Üye
Ben demiştim orası olur boş diye :ehe @papakudioflu @bulutsuzgece:ehe
Ama bence hala Home tuşuna basılı tutmak iki saniye daha iyi. Ama tuş boş. Yine ona geldi:D

ON9

ON9

Üye
evet öyle olacak. Ekrana tiklayinca ekran aciliyor, altdaki tuslar kismina tiklayinca ekran kapanacak
Mantıklı ben de kapatma geliyorsa ekranda boşluk yok Lg g2-3 gibi nereye tıklasak uygulama açılır diye düşünmüştüm. Ama pencereye basılı tutsak daha şekil orası ayrı.

braayn

braayn

Üye
Gdr2 güzel geliyor....

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
Resmi yenilik listesi:

dakamon

dakamon

Üye
cortana yine yok.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Çeviri rica etsek

* Aradığınız ayarı kolayca bulun. Ayarlar yeniden organize edildi, içlerinde arama dahi yapabilirsiniz.
* Aylık görünümde takviminizin hafta numaralarını da göstermesini sağlayabilirsiniz.
* Mobil veriyi kolayca açıp kapatabilirsiniz. Eylem merkezine kısayol ekleyebilirsiniz.
* Cortana bazı yeni dilleri destekliyor: Fransızca, Almanca, İtalyanca, İspanyolca.

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı ve kamil5028347

ErenMSC

Üye
* Aradığınız ayarı kolayca bulun. Ayarlar yeniden organize edildi, içlerinde arama dahi yapabilirsiniz.
* Aylık görünümde takviminizin hafta numaralarını da göstermesini sağlayabilirsiniz.
* Mobil veriyi kolayca açıp kapatabilirsiniz. Eylem merkezine kısayol ekleyebilirsiniz.
* Cortana bazı yeni dilleri destekliyor: Fransızca, Almanca, İtalyanca, İspanyolca.
Bu Türkçe ne zaman eklenecek ? (en geç)

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Bu Türkçe ne zaman eklenecek ? (en geç)

W10 Mobile'in gelecek önizlemelerinden birinde gelebilir.
Build Etkinliğinden sonraki önizlemeden umutluyum.
Yani mayıs ayı içerisinde gelebilir :eller:

dakamon

dakamon

Üye
W10 Mobile'in gelecek önizlemelerinden birinde gelebilir.
Build Etkinliğinden sonraki önizlemeden umutluyum.
Yani mayıs ayı içerisinde gelebilir :eller:
Polyana diyesim geliyo sana abi :D ben sanmıyorum hiç.

byibo

byibo

Üye
gelsede kursak ya

Rock Ve Roll

Rock Ve Roll

Üye
Bu ikisi zaten yok muydu?
Ara güncellemelerle falan geldi sanırım

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
GDR 2 ile gelmesi beklenen "double tap to put to sleep". Yani "double tap to wake" in tam tersi. Iki defa ekrana tiklayinca acilan ve iki defa tiklayinca kapanan ekran. Kapanmasi icin alttaki butonlarin kismina tiklamak gerekiyor galiba

Gezinti çubuğuna çift tıklama ile ekranı kapatma geliyor.

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi, Murat Alper, Esendağlı ve 2 diğerleri

Üst Alt