Haber WP8.1 Update2 (GDR2) Güncellemesine İlişkin Haber ve Bilgiler

Sponsorlu Bağlantılar

SLH.55

SLH.55

Üye
Gelen aramayı açtığında ve kapattığında efekler değişmiş daha bi stabil olmuş sanırım, onu fark ettim Gdr2'de.

• Beğen
Tepkiler: Sensation

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Gdr2 deki sorunlar neler? Var mı major bişeyler

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Değişiklik ayarlar sayfasında bi kategorize etme şeklinde olmuş sanırım

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Değişiklik ayarlar sayfasında bi kategorize etme şeklinde olmuş sanırım
Evet Ayar kategorileri, Ayarlarda arama, uygulama erişim izinleri, Bluetooth Klavye desteği, kozmetik küçük değişiklikler; Başlat ekranının en altında "Tüm Uygulamalar" yazması gibi.

ardacumhur

ardacumhur

Üye
O zaman time to wait for developer preview of WP10 diyorum

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
O zaman time to wait for developer preview of WP10 diyorum
Diyorum ki Windows 10 Mobile için Developer Preview olmayacak:) Yani kararlı sürüm Windows 10 Mobile güncellemeye kadar Windows Insider güncellemeleri yayınlanacak.

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Diyorum ki Windows 10 Mobile için Developer Preview olmayacak:) Yani kararlı sürüm Windows 10 Mobile güncellemeye kadar Windows Insider güncellemeleri yayınlanacak.
Slow ring mi takip edeyim o zaman?

İş telefonum abi bu benim :D

Aytaç-01

Aytaç-01

Üye
gdr2 nin arama efektleri güzel olmuş ya

Aytaç-01

Aytaç-01

Üye
şimdi lsrt ile format atıp sıfırlasam 8.1 cyan mı olacak denim mi? sıfırladıktan sonra güncelleme denetlediğimde gdr 2 çıkacak mı? pfd ile işim var mı? @papakudioflu yardım eder misiniz?

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
şimdi lsrt ile format atıp sıfırlasam 8.1 cyan mı olacak denim mi? sıfırladıktan sonra güncelleme denetlediğimde gdr 2 çıkacak mı? pfd ile işim var mı? @papakudioflu yardım eder misiniz?
LSRT ile ya Cyan ya Denim gelir. Bu pek kesin değil. Windows Insider ile aynı işlemleri yaparsanız GDR2 gelir. Sonrasında Windows Insider'i silin.

og1907

og1907

Üye
LSRT ile ya Cyan ya Denim gelir. Bu pek kesin değil. Windows Insider ile aynı işlemleri yaparsanız GDR2 gelir. Sonrasında Windows Insider'i silin.
Insiderı kurup sadece GDR2 Yükleyip W10 kurmadan silsek ınsiderı bir sorun olmazdeğilmi

Üst Alt