Şuanda bir sorun gözükmüyor, gayet yerinde herşeyGdr2 deki sorunlar neler? Var mı major bişeyler
Evet Ayar kategorileri, Ayarlarda arama, uygulama erişim izinleri, Bluetooth Klavye desteği, kozmetik küçük değişiklikler; Başlat ekranının en altında "Tüm Uygulamalar" yazması gibi.Değişiklik ayarlar sayfasında bi kategorize etme şeklinde olmuş sanırım
Diyorum ki Windows 10 Mobile için Developer Preview olmayacakO zaman time to wait for developer preview of WP10 diyorum
Yani kararlı sürüm Windows 10 Mobile güncellemeye kadar Windows Insider güncellemeleri yayınlanacak.Slow ring mi takip edeyim o zaman?Diyorum ki Windows 10 Mobile için Developer Preview olmayacakYani kararlı sürüm Windows 10 Mobile güncellemeye kadar Windows Insider güncellemeleri yayınlanacak.

iş telefonuysa slow ringte daha kararlı sürümleri bekleSlow ring mi takip edeyim o zaman?
İş telefonum abi bu benim![]()
LSRT ile ya Cyan ya Denim gelir. Bu pek kesin değil. Windows Insider ile aynı işlemleri yaparsanız GDR2 gelir. Sonrasında Windows Insider'i silin.şimdi lsrt ile format atıp sıfırlasam 8.1 cyan mı olacak denim mi? sıfırladıktan sonra güncelleme denetlediğimde gdr 2 çıkacak mı? pfd ile işim var mı? @papakudioflu yardım eder misiniz?
pfd ile işim yok yani?LSRT ile ya Cyan ya Denim gelir. Bu pek kesin değil. Windows Insider ile aynı işlemleri yaparsanız GDR2 gelir. Sonrasında Windows Insider'i silin.
PfD artık gereksizpfd ile işim yok yani?
GDR2 ordan gelecek dediler ama Insider'den geldi.pekala teşekkürlerPfD artık gereksizGDR2 ordan gelecek dediler ama Insider'den geldi.
Windows 10'a geçmeye karar verenler için diyelim biz onaPfD artık gereksizGDR2 ordan gelecek dediler ama Insider'den geldi.

o zaman ne olur ne olmaz kurayım gdr2 de kalmayı düşünüyorum çünkü kararlı sürüme kadarWindows 10'a geçmeye karar verenler için diyelim biz ona![]()
Insiderı kurup sadece GDR2 Yükleyip W10 kurmadan silsek ınsiderı bir sorun olmazdeğilmiLSRT ile ya Cyan ya Denim gelir. Bu pek kesin değil. Windows Insider ile aynı işlemleri yaparsanız GDR2 gelir. Sonrasında Windows Insider'i silin.
OlmazInsiderı kurup sadece GDR2 Yükleyip W10 kurmadan silsek ınsiderı bir sorun olmazdeğilmi
Insiderı kurup sadece GDR2 Yükleyip W10 kurmadan silsek ınsiderı bir sorun olmaz değilmi