Haber WP8.1 Update2 (GDR2) Güncellemesine İlişkin Haber ve Bilgiler

Sponsorlu Bağlantılar

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Boşver bu kadar kafaya takıp yedirtecek bir şey değiller. En nihayetinde basit işler yapan elektronik cihaz bunlar. :) Birinin yapıp diğerinin yapamadığı şeyler ölüm kalım meselesi çözecek kadar büyük değil. En basit minik minik farklar var. Elimize er yada geç geçecek farklar bunlar. Gülümseyip geç gitsin.:)

Haklısın ben kafayı yiyecek derken geride kaldılar anlamında diyorum 920 bana çok çok fazlasıyla yetiyor neden bir Samsung Apple kadar olamıyor diye kızıyorum nitekim yapabilirlerde yoksa bana fazlasıyla yetiyor

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Windows 10 Mobile beklerken GDR2 geldi. Ayarlara yeni eklenenler ve hakkında kısmından telefon ismini değiştirme
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

• Yeni ayarlar sayfası
  • Ayarlarda uygulama izinleri
  • Ayarlarda hızlı arama
  • Ayar Kategorileri
  • Hızlı Kategori seçimi

• Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Sayın adminler ve bilgisi olan arkadaşlar. :)
Şimdi biz w10 tp yükleyeceğiz diye insider kullanıp gdr2 yi alsak, sonra da w10 tp sorunlu diyerek yüklemesek beklesek gdr 2 kullanarak yolumuza devam edebiliyor muyuz? Yoksa 3 güne w10 kendini zorla yükletir mi? Ya da bu harbi gdr2 değil mi? Hani gdr2 yi sadece bazı modeller alacaktı? Ya da preview cihazlar alacaktık? Kafa karışıklığı var bi toparlayalım rica etsem. w10 yüklemeyip gdr 2 ile devam etmek isteyenler için en mantıklı yol hangisidir? W10 u slow ring ile yüklemeye çalışsak önce yine gdr2 yi alacağımız kesin gibi duruyor da devamında illaki w10 yüklenir mi? Peki bu slow ring ile fast ring arasındaki zaman farkı ne ola ki? Her seferinde aynı olacak diye de bi kaide olamaz. Aralarında genel bir zaman farkı söylenebilir mi? Her fast ringten sonra en geç 2 haftaya slow dağıtılır gibisine?

• Beğen
Tepkiler: pirenuri ve skynet
SLH.55

SLH.55

Üye
Sayın adminler ve bilgisi olan arkadaşlar. :)
Şimdi biz w10 tp yükleyeceğiz diye insider kullanıp gdr2 yi alsak, sonra da w10 tp sorunlu diyerek yüklemesek beklesek gdr 2 kullanarak yolumuza devam edebiliyor muyuz? Yoksa 3 güne w10 kendini zorla yükletir mi? Ya da bu harbi gdr2 değil mi? Hani gdr2 yi sadece bazı modeller alacaktı? Ya da preview cihazlar alacaktık? Kafa karışıklığı var bi toparlayalım rica etsem. w10 yüklemeyip gdr 2 ile devam etmek isteyenler için en mantıklı yol hangisidir? W10 u slow ring ile yüklemeye çalışsak önce yine gdr2 yi alacağımız kesin gibi duruyor da devamında illaki w10 yüklenir mi? Peki bu slow ring ile fast ring arasındaki zaman farkı ne ola ki? Her seferinde aynı olacak diye de bi kaide olamaz. Aralarında genel bir zaman farkı söylenebilir mi? Her fast ringten sonra en geç 2 haftaya slow dağıtılır gibisine?
Gdr2 kurdum şimdi windows insiderden bildirim geldi telefon kendiliğinden yeniden başladı, windows phone 10 güncellemesi mevcut dedi ama indirmedim.Bu şekilde devam ediliyor herhalde.

pirenuri

pirenuri

Üye
Kafamdaki tek soru şimdi ben denime düşüp gdr2yi yüklesem ama w10 u yüklemesem olur mu

saynesim

saynesim

Üye
Bende telefonu sıfırla diye birşey yok yerine içeriği güncelle diye birşey çıkıyor bende güncelle yaptım telefon resmen tanıtım telefonları oluyor ya ona döndü

SLH.55

SLH.55

Üye
Güncelleme ekranında güncel mi diyor telefon
Gdr2 kurdukdan sonra öyle diyor sonra insiderden bildirim geliyor telefon reset atıyor, windows phone 10 buluyor indir diyor ama indirmicen Gdr2 ile yola devam et, tabi güncelleme yapmadan önce güncellemeyi otomatik indir tikini kaldır :)

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: pirenuri
saynesim

saynesim

Üye
Benim telefon standlarda tanıtım yapılan telefonlara döndü resmen

destansal

destansal

Üye
lumia 930 gdr2 kurmayı tavsiye edermisiniz sizce nasıl şuan?

skynet

Üye
Gdr2 kurulduğunda pil yüzdesi gidiyor mu ?

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Gdr2 kurulduğunda pil yüzdesi gidiyor mu ?
Hayır sadece ayarlar değişiyor. Sorun yok.
lumia 930 gdr2 kurmayı tavsiye edermisiniz sizce nasıl şuan?
Ben yükledim yaklaşık üç saat oldu ve bir,sorun yok. Bu süre içinde 3G, Wifi ve Bluetooth açık şarj %2 düştü. Akıcılık oldukça başarılı. Uygulama açılışlarında yaklaşık bir saniyelik bir bekletme var.

• Beğen
Tepkiler: skynet
Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
Kimse de Kamera arayüzünü atmıyor :)

kamuraN021

kamuraN021

Üye
Ali abı 94 mb gdr2 mi oluyor

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
Bu arada 735'e de gezinme çubuğuna çift tıklayarak ekranı kapatma özelliği geliyor.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Windows Phone 8.1 Update 2 Microsoft Kamera Ekran görüntüleri
@Sensation

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: Sensation
Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
Windows Phone 8.1 Update 2 Microsoft Kamera Ekran görüntüleri
@Sensation
Eskisi gibi kalmış. 640 serilerinde Lumia Camera 5.0 arayüzü olunca belki gelmiştir demiştim.

Üst Alt