Galaxy S4 Mini İ9190 CM12 Lollipop 5.0.2 (Unofficial Güncelleme 20.03.2015)

Sponsorlu Bağlantılar

hakanakd

Üye
gapps linki patlamış dostum bir bakarsan sevinirim

by-pegasus

Üye
Bende ayarlara tema bolumu yok
Tema secemiyorum
Ve sarjim yeniden baslat yapinca %80 den %60 a dustu bi kac kere daha boyle dusus yasadim
Ve romu ilk kurdugumda dosya yoneticisine rastlamadim simdi sarj olayini bidaha wipe yaparak atlattim da dosya yoneticisi ve tema bolumu merak konusu :hmmm

by-pegasus

Üye
Rehberdede sorun yasiyorum
Kisileri kaydetmeme ragmen kisiler kayboluyo
Hani carbonda mutluydun. Dönüp dolaşacağın yer yine stock olacak
Evet carbon da mutluydum :D
Bunu o son surumu denemek icin yukledim sevmezsem yarin yine carbona donecegim

baskahmet

baskahmet

Üye
Rehberdede sorun yasiyorum
Kisileri kaydetmeme ragmen kisiler kayboluyo

Evet carbon da mutluydum :D
Bunu o son surumu denemek icin yukledim sevmezsem yarin yine carbona donecegim
Acı ama gerçek. Bende rom yüklemeyi ilk öğrendiğimde çok rom yüklüyordum. Sen öyle yapma bir romda kal. 1900 mAh batarya en fazla ne verebilirki. Şarjın kötüyse yeni batarya al

by-pegasus

Üye
Acı ama gerçek. Bende rom yüklemeyi ilk öğrendiğimde çok rom yüklüyordum. Sen öyle yapma bir romda kal. 1900 mAh batarya en fazla ne verebilirki. Şarjın kötüyse yeni batarya al

:D hakli olabilirsin ama deneme amacli yaptim hani belki cm12 de beni carbondan caydiracak bi sey olabilir diye
Batarya almayi planliyorum evet

baskahmet

baskahmet

Üye
:D hakli olabilirsin ama deneme amacli yaptim hani belki cm12 de beni carbondan caydiracak bi sey olabilir diye
Batarya almayi planliyorum evet
Böyle çok rom yükledinmi batarya kalibrasyonu bozuluyor. Bir romda kal batarya düzene girsin. Girerse şarj da düzene girer

by-pegasus

Üye
Böyle çok rom yükledinmi batarya kalibrasyonu bozuluyor. Bir romda kal batarya düzene girsin. Girerse şarj da düzene girer

:hmmm
Carbondan cm12 ye gecerken
Bataryanin feci derece dusmesi bu yuzdendi yani :hmmm

• Beğen
Tepkiler: baskahmet

jearh

Üye
Beyler ben şuan official night sürümü kullanıyorum. O romun üzerine direk bunu kurabilir miyim? Kurabiliyorsam wipe data falan yapmam gerekiyor mu?

baskahmet

baskahmet

Üye
Beyler ben şuan official night sürümü kullanıyorum. O romun üzerine direk bunu kurabilir miyim? Kurabiliyorsam wipe data falan yapmam gerekiyor mu?
Kurarsın ama stok üzerine kurmak en iyisi. Wipe gerekir

jearh

Üye
Kurarsın ama stok üzerine kurmak en iyisi. Wipe gerekir
Hocam tmm da ikiside 5.0.2 wipe yapmaya neden gerek var. Eskiden böyle değildi bu işler yaw :)) s2 de herşey o kadar kolay o kadar basitti ki. Şimdi Knox denen bi zimbirti çıktı yok efendim stock rom üzerine daha sağlıklı oluyor falan da filan. S2 alacam bu gidişle :)

baskahmet

baskahmet

Üye
Hocam tmm da ikiside 5.0.2 wipe yapmaya neden gerek var. Eskiden böyle değildi bu işler yaw :)) s2 de herşey o kadar kolay o kadar basitti ki. Şimdi Knox denen bi zimbirti çıktı yok efendim stock rom üzerine daha sağlıklı oluyor falan da filan. S2 alacam bu gidişle :)
Kendi ağzınla söylüyorsun ikiside 5.0.2 bunu niye kuracaksın ? Ayrıca wipe yapma senin iyiliğin için yap diyoruz. Telefon açılmazsa gelip burda tatava yapacaksın ...

• Beğen
Tepkiler: Bahadir_fb

jearh

Üye
Kendi ağzınla söylüyorsun ikiside 5.0.2 bunu niye kuracaksın ? Ayrıca wipe yapma senin iyiliğin için yap diyoruz. Telefon açılmazsa gelip burda tatava yapacaksın ...
Sen niye sert yapıyorsun ki? Ben burda senin şahsına ters bişey mi yazdım?

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
    Konu Sahibi
Sen niye sert yapıyorsun ki? Ben burda senin şahsına ters bişey mi yazdım?

Arkadas sana yolu göstermiş kestirme arayan sensın yanı bildiğin gibi yap olmazsa anlatıldığı gıbı yaparsın.

Direkt üzerine kur açılmazsa offıcal son güncellemesini kurarsın.

• Beğen
reflex

reflex

Üye
Cm 12.1 denediniz mi? F4K unofficial android 5.1

Samsungw_53

Samsungw_53

Üye
Evet ben denedim gayet basarili

• Beğen