gapps linki patlamış dostum bir bakarsan sevinirim
Cm yüklemeyi düşünüyormusun abiAlternatıf link eklendi.
Ben su anda bida yukledim son surumunuCm yüklemeyi düşünüyormusun abi
Hani carbonda mutluydun. Dönüp dolaşacağın yer yine stock olacakBen su anda bida yukledim son surumunu
Sarj i kotu
Ve kimi zaman yeniden baslat yapinca %92den %75 e dustu
Evet carbon da mutluydumHani carbonda mutluydun. Dönüp dolaşacağın yer yine stock olacak
Acı ama gerçek. Bende rom yüklemeyi ilk öğrendiğimde çok rom yüklüyordum. Sen öyle yapma bir romda kal. 1900 mAh batarya en fazla ne verebilirki. Şarjın kötüyse yeni batarya alRehberdede sorun yasiyorum
Kisileri kaydetmeme ragmen kisiler kayboluyo
Evet carbon da mutluydum![]()
Bunu o son surumu denemek icin yukledim sevmezsem yarin yine carbona donecegim
Acı ama gerçek. Bende rom yüklemeyi ilk öğrendiğimde çok rom yüklüyordum. Sen öyle yapma bir romda kal. 1900 mAh batarya en fazla ne verebilirki. Şarjın kötüyse yeni batarya al
hakli olabilirsin ama deneme amacli yaptim hani belki cm12 de beni carbondan caydiracak bi sey olabilir diye Böyle çok rom yükledinmi batarya kalibrasyonu bozuluyor. Bir romda kal batarya düzene girsin. Girerse şarj da düzene girerhakli olabilirsin ama deneme amacli yaptim hani belki cm12 de beni carbondan caydiracak bi sey olabilir diye
Batarya almayi planliyorum evet
Böyle çok rom yükledinmi batarya kalibrasyonu bozuluyor. Bir romda kal batarya düzene girsin. Girerse şarj da düzene girer

Kurarsın ama stok üzerine kurmak en iyisi. Wipe gerekirBeyler ben şuan official night sürümü kullanıyorum. O romun üzerine direk bunu kurabilir miyim? Kurabiliyorsam wipe data falan yapmam gerekiyor mu?
Hocam tmm da ikiside 5.0.2 wipe yapmaya neden gerek var. Eskiden böyle değildi bu işler yawKurarsın ama stok üzerine kurmak en iyisi. Wipe gerekir
) s2 de herşey o kadar kolay o kadar basitti ki. Şimdi Knox denen bi zimbirti çıktı yok efendim stock rom üzerine daha sağlıklı oluyor falan da filan. S2 alacam bu gidişle 
Kendi ağzınla söylüyorsun ikiside 5.0.2 bunu niye kuracaksın ? Ayrıca wipe yapma senin iyiliğin için yap diyoruz. Telefon açılmazsa gelip burda tatava yapacaksın ...Hocam tmm da ikiside 5.0.2 wipe yapmaya neden gerek var. Eskiden böyle değildi bu işler yaw) s2 de herşey o kadar kolay o kadar basitti ki. Şimdi Knox denen bi zimbirti çıktı yok efendim stock rom üzerine daha sağlıklı oluyor falan da filan. S2 alacam bu gidişle
![]()
Sen niye sert yapıyorsun ki? Ben burda senin şahsına ters bişey mi yazdım?Kendi ağzınla söylüyorsun ikiside 5.0.2 bunu niye kuracaksın ? Ayrıca wipe yapma senin iyiliğin için yap diyoruz. Telefon açılmazsa gelip burda tatava yapacaksın ...
Sen niye sert yapıyorsun ki? Ben burda senin şahsına ters bişey mi yazdım?
Vay 5.1 mi çıkmış yüklerim ben. Unofficial de son güncelleme 20 gözüküyor o güncellememi?Cm 12.1 denediniz mi? F4K unofficial android 5.1