Galaxy S4 Mini İ9190 CM12 Lollipop 5.0.2 (Unofficial Güncelleme 20.03.2015)

Sponsorlu Bağlantılar

baskahmet

baskahmet

Üye
Bende diyorum ki!
Sistemde kısısellestırdıgın şey launcher değil mi?
Niye varsayılan launcherı kurcalıyorsunda sonradan yüklediğini kurcalayamıyorsun?
Bunu ben de anlamadim. Istedigim sekilde launcher veya tema bulamadigimdan olabilir.
Neyse sagol :)

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: baskahmet
baskahmet

baskahmet

Üye
Bahadir abi bende birseyler yapmaya calistim nasil olmus :) seninkiler kat kat guzel olsada

• Beğen
Tepkiler: Bahadir_fb
qradyant

qradyant

Üye
Ahmet derdini tam olarak ben de anlamadım inan :)
Hava durumu ve saat widgetları çok şarj yer bilgin olsun. Bence sen de iPhone al. Sisteme mudahele edemezsin kafan da rahat olur

• Beğen
baskahmet

baskahmet

Üye
Ahmet derdini tam olarak ben de anlamadım inan :)
Hava durumu ve saat widgetları çok şarj yer bilgin olsun. Bence sen de iPhone al. Sisteme mudahele edemezsin kafan da rahat olur
En az 3 sene daha telefon yok bana.İphone almam için en az 4S almam lazım.3 Sene telefon yok zaten.Diyorumki mesela bir launcher yükledim ona icon uyduramıyorum güzel durmuyor kombinasyon yapamıyorum anladınmı ? Bu arada hangi romdasın sen :)

qradyant

qradyant

Üye
En az 3 sene daha telefon yok bana.İphone almam için en az 4S almam lazım.3 Sene telefon yok zaten.Diyorumki mesela bir launcher yükledim ona icon uyduramıyorum güzel durmuyor kombinasyon yapamıyorum anladınmı ? Bu arada hangi romdasın sen :)
O zaman farklı launcher leri denemekten başka çaren yok. Elbet birinde simgeleri küçültme vardir. Ben hala v3.1 romundayim daha cm ye geçemedim vaktim olmadı :)

baskahmet

baskahmet

Üye
O zaman farklı launcher leri denemekten başka çaren yok. Elbet birinde simgeleri küçültme vardir. Ben hala v3.1 romundayim daha cm ye geçemedim vaktim olmadı :)
S5 Roma kısır döngü felan diyodun yüklemeni anlamadım kalmanı hiç anlamadım cm yi indirip kurmamanı hiç hiç anlamadım 30 dk :)

mag1xx23

Üye
emeğine sağlık birader. yükledim kullanıyorum gayet iyi beğendim bi ios kadar sitabil olmasada o yolda ilerlemeye devam ediyor android.

• Beğen
Tepkiler: Bahadir_fb
nuhatd

nuhatd

Üye
Arkadaslar Bende Bunu Yukledim tamam tesekkurler Ama bende bazi sorublar olustu

Mesala romu yuklerken cwmden error7 hatasi veriyordu...

Bunu birkac dosyayla oynarak yaptim.
2. İse eskiden bu kadar cok sarjim gitmezdi parlaklik internet acik olmadigu halde eskiden kitkatta ikeb sarj eve gittigimde %40 fln kaliyordu ama simdi okulda dolduruyorum

Gerisi sizin

reflex

reflex

Üye
Arkadaslar Bende Bunu Yukledim tamam tesekkurler Ama bende bazi sorublar olustu

Mesala romu yuklerken cwmden error7 hatasi veriyordu...

Bunu birkac dosyayla oynarak yaptim.
2. İse eskiden bu kadar cok sarjim gitmezdi parlaklik internet acik olmadigu halde eskiden kitkatta ikeb sarj eve gittigimde %40 fln kaliyordu ama simdi okulda dolduruyorum

Gerisi sizin
Stabil değil ve beyaz ve tonları amoled ekranların pilini hızlı tüketir ve android 5, 5.1 çıktığında daha stabil ve pil dostu olucaktı diye düşünüyorum.

nuhatd

nuhatd

Üye
Su an zaten siyah bir temam varda saglik olsun

Bence artik telefon uretmeknyerine sarji az giden telefonlar yapilsin
:heyo::heyo::heyo: Buda Resmi İste :D

• Beğen
Tepkiler: baskahmet ve reflex
qradyant

qradyant

Üye
S5 Roma kısır döngü felan diyodun yüklemeni anlamadım kalmanı hiç anlamadım cm yi indirip kurmamanı hiç hiç anlamadım 30 dk :)
:) Cm ye değil stocka döneceğim cm oturana kadar. İşler yoğun tel ile uğraşacak boş zaman yok [emoji6] V3 kamerasından tut şarjina ya da RAM kullanımına varana kadar problemli bir ROM. Şuan idareten kullanıyorum. Ayrıca PC yanimda değil

• Beğen
baskahmet

baskahmet

Üye
:) Cm ye değil stocka döneceğim cm oturana kadar. İşler yoğun tel ile uğraşacak boş zaman yok [emoji6] V3 kamerasından tut şarjina ya da RAM kullanımına varana kadar problemli bir ROM. Şuan idareten kullanıyorum. Ayrıca PC yanimda değil
Ben 4 gündür s5 ploiki (ste yeni adı) romdayım çok memnumum

by-hedir

by-hedir

Üye
  • Beğen
baskahmet

baskahmet

Üye
Bu konunun yeri mi burasi bilmiyorum ama Kardesim s5 ste romla ilgili izlenimlerini bizlere aktarabilir misin…
Burası değil ama yinede aktarayım
Güç tasarruf modları stabil çalışıyor
Otası mevcut updateler oraya geliyor
Klavyesi xperia klavye
Şarjı diğer s5 romlardan üstün

4 günlük izlenimlerim bunlar

• Beğen
Tepkiler: by-hedir
nuhatd

nuhatd

Üye
Burası değil ama yinede aktarayım
Güç tasarruf modları stabil çalışıyor
Otası mevcut updateler oraya geliyor
Klavyesi xperia klavye
Şarjı diğer s5 romlardan üstün

4 günlük izlenimlerim bunlar
Bende yukledim ama xpreia z klavye yuklenmedi hata verdi bende bastan yukledim

• Beğen

sozer

Üye
cm12 06.03 unofficial yükledim tema yükleyip uygulayınca telefon reset atıyor çözümü bilen varmı
official yükledim oda aynı

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
    Konu Sahibi
cm12 06.03 unofficial yükledim tema yükleyip uygulayınca telefon reset atıyor çözümü bilen varmı
official yükledim oda aynı

Farklı gün sürümü yükle bug olabilir.

• Beğen

Mustafa.Cengiz

Üye
bu rom u yükledik ama team ile telefona bağlanamıyorum kendi telefonuma bağlanıyorum romdan kaynaklı mı acaba?
Eksikler cok rehberde sim kart yok. Yeni surumu geldiginde nasil haberimiz olur?

Bilgehan94

Bilgehan94

Üye
bu rom u yükledik ama team ile telefona bağlanamıyorum kendi telefonuma bağlanıyorum romdan kaynaklı mı acaba?
Eksikler cok rehberde sim kart yok. Yeni surumu geldiginde nasil haberimiz olur?
Sim kartınızdakileri google a yedeklerseniz bütün hepsi rehberinizde olur hatta başka bi telefon aldığınızda sim kartınızdaki noları kopyalamakla uğraşmazsınız. Her gece yeni sürüm çıkmakta Ayarlar - Telfon Hakkında CyanogenMod Güncellemeleri kısmına gelip yenileme butonuna bastığınız zaman güncellemeler görünecektir.

• Beğen
Tepkiler: Mustafa.Cengiz

Üst Alt