baskahmet
Üye
Hayirli olsunEyvallah hocam rom kuruldu şahane![]()
Hayirli olsunEyvallah hocam rom kuruldu şahane![]()
√Galerinin önbellek verilerini sil, dene.Galeride extsdcard-harici sd karttaki resimler görünmüyor. Bu hatayı nasıl giderebilirim

quickpic denedim oldu√Galerinin önbellek verilerini sil, dene.
√Farkli galeri uygulaması indir onunla dene.
√Dosya yöneticisinde açmayı dene.
√Bilgisayarda gorebiliyor ama cihazdan yine goremiyorsan verileri yedekle
Hafiza kartını bicimlendir. Resimleri pc den sd karta kopyala tekrar dene.
Oldu mu![]()
Pil hakkında dediğin sorunları biz de yaşıyoruz. Şuana kadar kesin bir çözüm bulamadık. Ben cihazı hep tasarruf modunda kullanıyorum. Bazen ℅15 i görünce bi anda kapanıyor bazen de iki saat boyunca ℅10 nun altına düşmüyor. Müsait olsam geniş bi vakit ayıracağım bu pil mevzusuna. Yeni pil Alsan da kısa zaman sonra aynı sorunu yaşayacağını tahmin ediyorum ki alırsan şayet 1900mAh in üstünde bir pil al.quickpic denedim oldu
dosya yöneticisi açıyordu zaten
çok ilginç official cm12 22.20.2015 yükledim düzeldi
başka bir sorum olacak
pil bir gün dayanmıyor ve pil %25 ten sonra çok çabuk biter oldu pil ömrünü tamamladı mı acaba?
pil almam gerekirse hangisini tavsiye edersiniz.
Hangi resimden bahsediyorsunuz. Screen atar mısınız?Hocam benim bir sorum olacak. Şimdi bu romda arama yaptıpın zaman şu arkada çıkan koyu renkli görüntü (fotograf) yerine benim kendi istediğim bi fotograf yada görüntü ile değiştirme ihtimalimin var olduğunu biliyorum. Yani root explorer programı ile bu yapılabilir ama nasıl yapılacağı hakkında bi fikrim yok. Yani bu değiştirme hangi klasörden yapılır falan filan işte. Rom yapma işinden anlayan veya bunu nasıl yapacağım hakkında bilgisi olan arkadaş bana yardıımcı olabilir mi acaba ?
Tema motoru eklendi. Ozetleyecek olursak, rom cok iyi hiz ve sarj bakimindan. Gorsellige onem veriyorsaniz rom gozunuze kotu gelebilir. Launcher yukleyerek kisilestirebilirsiniz.Merhaba arkadaslar bu romda tema motoru varmi acaba. Birde bu zamana tapatalkta 117 sayfa olmus yazilarlar. romdaki gelişmeleri ve varsa hataları bir arkadasim toparlayip bizlere genel bilgi verebilirmi acaba. Saygılar…
Tamam ozaman .launcer yuklenince sistem sismiyormu peki.varsa launcher örnekleri verebilirmisiniz. Sistemi yormayacak sekilde.Tema motoru eklendi. Ozetleyecek olursak, rom cok iyi hiz ve sarj bakimindan. Gorsellige onem veriyorsaniz rom gozunuze kotu gelebilir. Launcher yukleyerek kisilestirebilirsiniz.
Konuda ornekleri cok var. Sismez sistem. Suanda cm12 kullandigim icin launcher ornegi yok maalesefTamam ozaman .launcer yuklenince sistem sismiyormu peki.varsa launcher örnekleri verebilirmisiniz. Sistemi yormayacak sekilde.
Tamam ozaman .launcer yuklenince sistem sismiyormu peki.varsa launcher örnekleri verebilirmisiniz. Sistemi yormayacak sekilde.
Bahadir abi birsey sorucam
Sen romu nasil guzellestirip kisisellestiriyorsun?
Stockta yapabiliyorum ama cm12 de olmuyor
Su kisisellestirmeyi bi yapabilsem kalicam romda
Ama yapamiyorum. Sen nasi yapiyorsun.
Sacma gelmis olabilir ama yapamiyorum

Duvar kagidiStockta ne yapiyorsun mesela?
Ne yaparak guzellestırıyorsun bir örnek ver.
Bende ona göre cevap yazayım![]()
Duvar kagidi
Launcher kullanmiyorum
Klasor oluyor guzel duruyor
Icon boyutu cok buyuk degil
Abi iste stockta iconlarin boyutu kucuk daha iyi launchere gerek kalmiyor.Zaten bunları bütün romlarda yapabilirsin.
Cm de yapamadıgın nedır?
Abi iste stockta iconlarin boyutu kucuk daha iyi launchere gerek kalmiyor.
Cm de iconlar cok buyuk ve launchere gerek var
Launcherlede kisilesstirme yapamiyorum
Abi anlatmak istedigim
Cm nın launcherını sil ve s5 launcher yükle o zaman yani derdin launchermı?
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Abi anlatmak istedigim
Launcher yukluyunce kisisellestirme yapamiyorum goz zevkim yok heralde