Haber WP8.1 Update2 (GDR2) Güncellemesine İlişkin Haber ve Bilgiler

Sponsorlu Bağlantılar

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Aman kardeşim bir telefon uğruna evdeki bulgurdan olma ...

Ooooo bizim evde ne bomba muhabbetler var. Kızım ortalığı yıkıp geçiyor. Evde ki bulgur kara kara düşünsün :) Neyse konu dağılmasın sopa gelir sonra.

• Beğen
Tepkiler: serinaga

Aybars1979

Aybars1979

Üye
Benim açıklamamdaki özellik bize has, ona emin olabilirsin. :tebessüm:
Bunun nedenini ve detaylarını forumun ilgili bölümünde konuşabiliriz istersen.
Ben iktisat mezunuyum, seve seve anlatırım :anlas:
Ancak burası yeri ve zamanı değil, konu dağılmasın :oke:
bende iibf çıkışlıyım, temel derslerim var ayrıca 11 yıldır finans sektöründe çalışıyorum, ilgili bölüme geçelim bekliyorum.:seytan:

Yönetici tarafından düzenlendi:
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Bazı kaynaklar bu güncellemenin mevcut cihazlara verilmeyeceğini, sadece Windows 10 güncellemesine kadar yeni çıkacak cihazların bu güncelleme ön yüklü olarak satışa sunulacağını belirtiyor.

• Beğen
Tepkiler: Rainesto
emz

emz

Üye
Bazı kaynaklar bu güncellemenin mevcut cihazlara verilmeyeceğini, sadece Windows 10 güncellemesine kadar yeni çıkacak cihazların bu güncelleme ön yüklü olarak satışa sunulacağını belirtiyor.

Yok artık !!!!!!!

skynet

Üye
Amannnnn gelmese de olur yeter ki şu win10'u bir an önce dağıtsınlar :D

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
:blink::dry::duvar2::bottom:

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
Gelmesin gelmesin. Denim gelse yeter şimdilik :)

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
doların çıkışı ile diye bir şey yok arkadaşlar, doların çıkışı ile fiyatlar aynı orantıda değildir. çünkü dolar sadece bizde çıkmıyor heryerde çıkıyor. bu telefonlar uzak doğuda üretilmiyormu? o zaman dolar oradada çıkıyorsa maliyet düşüyor demektir. sonuçta maaşları dolar olarak ödemiyorlar diilmi? ayrıca bugün haber vardı son aylarda otomotiv satışlarında patlama yaşanıyormuş ayrıca satılan araçların %70 inden fazlası ithal otomobil. e hem dolar hemde euro aldı başını gidiyor, dolmuşa biniyorum hergün birilerinin elinde iphone 6 görüyorum. hani param olsa iphone 6 amele telefonu zannedip almıyacağım neredeyse.

Öyle diyorsun da vatan bilgisayada bugün baktığım bilgisayar akşam baktım 23 TL artmış neden peki keyfe keder mi ithal mallarda dövize dayalı çıkış olur bizde yıllardır ithalat yapıyoruz ithal gelen döviz cinsine göre fiyat belirlenir

dakamon

dakamon

Üye
amannnnnnnnnnn güven gitgide azalıyor zaten

• Beğen
Tepkiler: RetaXter
Aybars1979

Aybars1979

Üye
Öyle diyorsun da vatan bilgisayada bugün baktığım bilgisayar akşam baktım 23 TL artmış neden peki keyfe keder mi ithal mallarda dövize dayalı çıkış olur bizde yıllardır ithalat yapıyoruz ithal gelen döviz cinsine göre fiyat belirlenir
kastettiğim tam olarak o diil, benim söylemek istediğim dolar artışından dolayı üreticininde bazı kalemlerde maliyeti düşüyor aslında yani 100 dolar maliyeti olan bir ürün 95 dolara mal oluyor, ama satış fiyatına pek yansıtmıyorlar. ayrıca bu kur artışlarında hemen yapılan fiyat ayarlamaları fırsatçılıktır ve bence başkada mantıklı bir açıklaması yok. ayrıca sizin baktığınız pcdeki artışın kurdan kaynaklı olduğunu nasıl çıkarttınız? fiyatı düşen bir sürü ürün var. ayrıca ürüne özel bir artış olamazmı?

byibo

byibo

Üye
o zaman mevcut cihazlardaki donanım eksikliğinden kaynaklandığını düşünebilir miyiz ali kemal abi ? yani birkaç üst model haricidenki modeller dışındaki cihazlar alamıycak yada kısıtlımı alıcaklar böyle birşey söz konusu olabilir mi ?

suyunsesi

suyunsesi

Üye

İsyan çıkar. ;]
Desemde aslında daha önce de söylemiştim. Zaten Gdr2 ile verilecek olanları Windows 10 diye tanıttılar ve dolayısı ile gdr2ye ne kaldı ki. Daha eskiden de gdr2 hiç gelmeyebilir diyenler olmuştu. Değişen birşey yok. Windows 10 mobile beklemeye devam.

Son düzenleme:
dakamon

dakamon

Üye
o zaman mevcut cihazlardaki donanım eksikliğinden kaynaklandığını düşünebilir miyiz ali kemal abi ? yani birkaç üst model haricidenki modeller dışındaki cihazlar alamıycak yada kısıtlımı alıcaklar böyle birşey söz konusu olabilir mi ?
Düşünmeyiz çünkü mantıklı düşünürsek daha çok özellikli android ne eski donanımlarda çalışıyordu o özelliklerle. Bence Güncelleme dağıtımı optimizasyonu zor gelmiştir.

byibo

byibo

Üye
Düşünmeyiz çünkü mantıklı düşünürsek daha çok özellikli android ne eski donanımlarda çalışıyordu o özelliklerle. Bence Güncelleme dağıtımı optimizasyonu zor gelmiştir.
evet haklısın ama insan yinede böyle düşünmeden edemiyor başlarda gdr2 güncellemesi iptal edildi deniliyordu sonraları bazı sızıntılar çıktı sonrada resmi kanıtlar çıktı şimdi ise ali kemal abinin bahsettiği bazı kaynaklar acabamı dedirtiyor insana

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Hayır bunu güncelleme olarak vermeye gerek duymuyorlar ki haklılar da. Tabi bu bilgiler doğruysa. Ayrıca donanımla nasıl bir ilişki kurdun anlamadım. Lumia 640, 1520,930 ya da 830'da daha mı donanımlı.

Emre

Üye
gdr2 Microsoftun 3 nesil lumialara özel olarak hazırladığı yazılım. wp10 2 nesil lumiaların son gnclemsi ;)

• Beğen
Tepkiler: byibo
byibo

byibo

Üye
Hayır bunu güncelleme olarak vermeye gerek duymuyorlar ki haklılar da. Tabi bu bilgiler doğruysa. Ayrıca donanımla nasıl bir ilişki kurdun anlamadım. Lumia 640, 1520,930 ya da 830'da daha mı donanımlı.
sadece tahmin ettim abi acaba olabilir mi diye inşallah senin dediğin gibidir :tebessüm:

dakamon

dakamon

Üye
Onu bunu bırakalım da PDF olarak ta mı vermezler ya :/

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

• Beğen
Tepkiler: zaakaan ve braayn

Üst Alt