Haber WP8.1 Update2 (GDR2) Güncellemesine İlişkin Haber ve Bilgiler

Sponsorlu Bağlantılar

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR

hospiti

hospiti

Üye
:oha:

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Ana ekrana iki yeni kelime eklemişler. Çok büyük yenilik.

Büyük yenilik diye verilmedi zaten.
Sadece fark edilen bir değişiklik.

Bazen bu tür yorumların çok boş olduğunu düşünüyorum.
Arkadaşlar daha ne gördünüz de hemen "bu muymuş, hepsi mu, aman ne önemli" gibi boş yorumlara girişiyorsunuz ki.
Adamlar sistemin henüz daha başlangıç aşamasında olduğunu, finalde pek çok şeyi göreceğimizi söylediler.
Ayrıca donanım yönünden de tıpkı Surface Pro ile yaptıkları gibi, yılın ikinci yarısında Lumia telefonlara ses getirici donanım ve teknolojik yenilik getireceklerini belirttiler.

Daha anlaşılmayan nokta nedir?
Sevmiyorsanız, beğenmiyorsanız yada bekleyemiyorsanız zorla WP'de tutan yok.

Windows 10 for Phones final sürümü tamamlandığında sistem pek çok açıdan yenilenmiş olarak karşımızda olacak. Ve o sisteme yakışır amiral gemi cihazlar göreceğiz. Ve muhtemelen çıkan amiral gemi cihaz yada cihazlar bütün Android ve iOS cihazların üstünü çizecek özelliklerde olacak.
Sadece biraz sabır gerekiyor. 3. ve 4. çeyrekle birlikte oyunun kuralları değişmeye başlayacak.

• Beğen
Tepkiler: pirenuri, GianniInfantino, ERsin YAvuz ve 8 diğerleri
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Büyük yenilik diye verilmedi zaten.
Sadece fark edilen bir değişiklik.

Bazen bu tür yorumların çok boş olduğunu düşünüyorum.
Arkadaşlar daha ne gördünüz de hemen "bu muymuş, hepsi mu, aman ne önemli" gibi boş yorumlara girişiyorsunuz ki.
Adamlar sistemin henüz daha başlangıç aşamasında olduğunu, finalde pek çok şeyi göreceğimizi söylediler.
Ayrıca donanım yönünden de tıpkı Surface Pro ile yaptıkları gibi, yılın ikinci yarısında Lumia telefonlara ses getirici donanım ve teknolojik yenilik getireceklerini belirttiler.

Daha anlaşılmayan nokta nedir?
Sevmiyorsanız, beğenmiyorsanız yada bekleyemiyorsanız zorla WP'de tutan yok.

Windows 10 for Phones final sürümü tamamlandığında sistem pek çok açıdan yenilenmiş olarak karşımızda olacak. Ve o sisteme yakışır amiral gemi cihazlar göreceğiz. Ve muhtemelen çıkan amiral gemi cihaz yada cihazlar bütün Android ve iOS cihazların üstünü çizecek özelliklerde olacak.
Sadece biraz sabır gerekiyor. 3. ve 4. çeyrekle birlikte oyunun kuralları değişmeye başlayacak.
Sen o biriktirdiğin paraya biraz daha takviye yapsan iyi olur. Mazallah fiyatlar da Surface Pro 3 gibi olursa yetmez valla:kıskıs:

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
Bir eksiğimiz daha kapanıyor. Ayarlardan istediğimizi başlangıç ekranına sabitleyebiliyoruz.

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: byibo, zaakaan, suyunsesi ve 7 diğerleri
Rock Ve Roll

Rock Ve Roll

Üye
uygulama izinleri

• Beğen
Tepkiler: dücane ve zaakaan
emz

emz

Üye
Bir eksiğimiz daha kapanıyor. Ayarlardan istediğimizi başlangıç ekranına sabitleyebiliyoruz.

Sonunda :D Ve Türkçe cortana ile beraber :ehe :eller:

byibo

byibo

Üye
bence gdr2 güncellemesi nisan sonunu bulabilir dağıtılmaya başlaması

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
teeee ne zamanlar başlangıç ekranına sabitleme seçeneğini alta ve tepeye şeklinde iki seçenek olarak sunacaklardı. sızıntılar da vardı ama noldu o? iptal mi oldu acaba? hala tek seçenek ve en alta sabitliyor direkt

Rainesto

Rainesto

Üye

Win10 ile hiçbir anlamı yok ama mesela parlaklığı eklesek bu tileye bastıkça parlaklık atsa azalsa falan

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Sen o biriktirdiğin paraya biraz daha takviye yapsan iyi olur. Mazallah fiyatlar da Surface Pro 3 gibi olursa yetmez valla:kıskıs:

Doların çıkışı ile beraber hatırı sayılır bir şekilde nakit farkı vereceğiz

• Beğen
Tepkiler: braayn
Aybars1979

Aybars1979

Üye
Doların çıkışı ile beraber hatırı sayılır bir şekilde nakit farkı vereceğiz
doların çıkışı ile diye bir şey yok arkadaşlar, doların çıkışı ile fiyatlar aynı orantıda değildir. çünkü dolar sadece bizde çıkmıyor heryerde çıkıyor. bu telefonlar uzak doğuda üretilmiyormu? o zaman dolar oradada çıkıyorsa maliyet düşüyor demektir. sonuçta maaşları dolar olarak ödemiyorlar diilmi? ayrıca bugün haber vardı son aylarda otomotiv satışlarında patlama yaşanıyormuş ayrıca satılan araçların %70 inden fazlası ithal otomobil. e hem dolar hemde euro aldı başını gidiyor, dolmuşa biniyorum hergün birilerinin elinde iphone 6 görüyorum. hani param olsa iphone 6 amele telefonu zannedip almıyacağım neredeyse.

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi ve Aybin.Kilic
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
doların çıkışı ile diye bir şey yok arkadaşlar, doların çıkışı ile fiyatlar aynı orantıda değildir. çünkü dolar sadece bizde çıkmıyor heryerde çıkıyor. bu telefonlar uzak doğuda üretilmiyormu? o zaman dolar oradada çıkıyorsa maliyet düşüyor demektir. sonuçta maaşları dolar olarak ödemiyorlar diilmi? ayrıca bugün haber vardı son aylarda otomotiv satışlarında patlama yaşanıyormuş ayrıca satılan araçların %70 inden fazlası ithal otomobil. e hem dolar hemde euro aldı başını gidiyor, dolmuşa biniyorum hergün birilerinin elinde iphone 6 görüyorum. hani param olsa iphone 6 amele telefonu zannedip almıyacağım neredeyse.

Bunun açıklamasını önceki sayfalarda yapmıştım :tebessüm:

Haber - WP8.1 Update2 (GDR2) Güncellemesine İlişkin Haber ve Bilgiler | Sayfa 24 - MaxiCep

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye

Çöpçü de bile iPhone 5s gördüm ya daha diyecek sözüm yok. !

Resmen bedava dağıtıyorlar gibi bir hisse kapıldım.
Hatta 2 sene önce şahit olduğum bir olayda tuz biber oldu bu işlere.
Kasım-Aralık ayıydı. Gebze eski çarşıda Ana kız yolda yürüyorlar ve anası kızına dil döküyor " Kızım telefon alma odun kömür alalım" Kızdan cevap " O telefonu alacağım" Bir telefoncuya girdi ve İPhone aldı 2000 tl civarında bir paraya. Hayırlı evlatmış!!
Lüks tüketim toplumuyuz vesselam:)
Hatta benim üvey evlat hurdaya çıktı. 170-190 tl masraf çıktı. 285 tl ye Note 4 replika aldım benim hanım başımın etini yedi. Çok para verdin diye!!! Kazayla 1000 tl'lik cihaz alsam eve almayacak resmen :kop2:

• Beğen
Tepkiler: flutewoddy, zaakaan, serinaga ve 2 diğerleri
Aybars1979

Aybars1979

Üye
yok açıkcası onu okumuştum ama belli oranda doğru zaten sosyalbilimlerde %100 doğruluk yoktur. açıklamandaki özellik sadece bize has değil dünyada bu şekilde gelişiyor ki bildiğim kadarı ile bizde hala dünya standartlarının altında en azından gelişmiş ülke standartlarının altında.

serinaga

serinaga

Üye
Çöpçü de bile iPhone 5s gördüm ya daha diyecek sözüm yok. !

Resmen bedava dağıtıyorlar gibi bir hisse kapıldım.
Hatta 2 sene önce şahit olduğum bir olayda tuz biber oldu bu işlere.
Kasım-Aralık ayıydı. Gebze eski çarşıda Ana kız yolda yürüyorlar ve anası kızına dil döküyor " Kızım telefon alma odun kömür alalım" Kızdan cevap " O telefonu alacağım" Bir telefoncuya girdi ve İPhone aldı 2000 tl civarında bir paraya. Hayırlı evlatmış!!
Lüks tüketim toplumuyuz vesselam:)
Hatta benim üvey evlat hurdaya çıktı. 170-190 tl masraf çıktı. 285 tl ye Note 4 replika aldım benim hanım başımın etini yedi. Çok para verdin diye!!! Kazayla 1000 tl'lik cihaz alsam eve almayacak resmen :kop2:

Aman kardeşim bir telefon uğruna evdeki bulgurdan olma ...

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
yok açıkcası onu okumuştum ama belli oranda doğru zaten sosyalbilimlerde %100 doğruluk yoktur. açıklamandaki özellik sadece bize has değil dünyada bu şekilde gelişiyor ki bildiğim kadarı ile bizde hala dünya standartlarının altında en azından gelişmiş ülke standartlarının altında.

Benim açıklamamdaki özellik bize has, ona emin olabilirsin. :tebessüm:
Bunun nedenini ve detaylarını forumun ilgili bölümünde konuşabiliriz istersen.
Ben iktisat mezunuyum, seve seve anlatırım :anlas:
Ancak burası yeri ve zamanı değil, konu dağılmasın :oke:

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic

Üst Alt