bayon
Üye
dinlenmemesi için bi sebep yok elindeki cihaz dışardan göründüğü gibi değildir.Kusura bakma da filmlerde gorduğunuz herşey gerçek değil uçuş moduna alıp kapatsa kim dinleyebilir
dinlenmemesi için bi sebep yok elindeki cihaz dışardan göründüğü gibi değildir.Kusura bakma da filmlerde gorduğunuz herşey gerçek değil uçuş moduna alıp kapatsa kim dinleyebilir
Kusura bakma da filmlerde gorduğunuz herşey gerçek değil uçuş moduna alıp kapatsa kim dinleyebilir
Ayrıca o bataryayı çikarmadigin sürece her turlu dinleme yapabilirler 
İşte o ara ara baz istasyonuna verdiği sinyaller benim çocuğumun olmasının önüne geçmesin deFilmleri örnek olsun diye verdim. Ama bi suç islediğiniz zaman isterse telefon kapalı olsun(batarya takılı halde) isterse uçuş modunda anında yer tespiti yaparlar. Bu da demek oluyor ki telefon ara ara da olsa baz istasyonlarına ya da gps uydularına bilgi gönderiyorAyrıca o bataryayı çikarmadigin sürece her turlu dinleme yapabilirler
![]()
zaten şuan telefonu saklamak için yeni bir yer buldumKonu ciddi ve ama nasıl bu kadar emin olabilirsinBu konu şaka mı yoksa ciddi mi?
Kapalı ve radyasyona maruz kalır mıyım diye soru mu olur?
Oncelikle cihaz sinyal almadığı için radyasyon yaymaz ve almaz.
Ayrıca çocuk için düşünene kadar derslerini düşün yani.![]()
sonuçta bataryanın kendisi radyasyon yayar zaten, lumia 1520 nin de bataryası çıkmıyor 
Bu konu şaka mı yoksa ciddi mi?
Kapalı ve radyasyona maruz kalır mıyım diye soru mu olur?
Oncelikle cihaz sinyal almadığı için radyasyon yaymaz ve almaz.
Ayrıca çocuk için düşünene kadar derslerini düşün yani.![]()

Hattı takılı olmayan hiç bir telefon dinlenemez internet bağlantısı olmadan nasıl GPS bilgisi vericek bi açıklar mısınız bana? Saçmalamayın lütfen...
Hattı takılı olmayan hiç bir telefon dinlenemez internet bağlantısı olmadan nasıl GPS bilgisi vericek bi açıklar mısınız bana? Saçmalamayın lütfen...
Hat takılı olmadan 112 yi nasıl arıyosun o zaman ? Demek ki hat olmadanda cihaz baz istasyonları ile iletisim içinde. Gps ye hic deginmiyorum bile gps zaten hatsız her türlü çalışıyor.
telefon kapalıyken zaten nasıl 112yi aramayı düşündün?Arkadaşım hat yokken konum kapalıyken telefon uçuştayken telefon kapalıyken 112 yi arayamazsın
hattı çıkar, telefonu uçuş moduna al, sonra bi dene bakalım 112yi arıyor mu aramıyor mu?telefon kapalıyken zaten nasıl 112yi aramayı düşündün?hattı çıkar, telefonu uçuş moduna al, sonra bi dene bakalım 112yi arıyor mu aramıyor mu?
hani yanlış biliyorsak biz de öğrenmiş oluruz
Telefon kapalıyken arayamazsın zaten bizim tartıştığımız nokta bu arkadaşlar telefon kapalıyken ses kaydı yapabilir demiş gps sinyali verir demiş uçuştayken konum kapalıyken telefon kapalıylen bildirmez ki zaten konum kapalıyken itfaiye 112 gibi numaralara da görünmez konumunuz ve zaten telefon kapalıylen batarya dolu ise enerji yuklu olduğunundan radyoaktif enerjisi yayar ve açtığınızda zaten batarya eskisi gibi olmaz yani %50 de kapattıysanız 2 gün sonra açarsanız %40 lara falan düşebilir o yayılan radyoaktif enerji batarya ve telefon materyallerinin enerjisidir
Ama emin ol o batarya akımını kesmediğin sürece her şeyi yaparlar istediğin yerden araştırmanı yapabilirsin . Ayrıca ben telefonun hattı takılı olup açık halde kilit tuşuna basıp yatıyorum . Sabah kalktığımda taş çatlasa %3 şarj gitmiş oluyor. Kapattığın zaman bu olayın ne kadar düşük bir güç tükettiğini sen düşün hadi gitsinde %1 gitsin . Oda bende çok oluyor telefonu kapattığımda %50 şarj varken açınca %48 e düştüğünü çok gördüm 
Benim bildiklerim bu kadarAma emin ol o batarya akımını kesmediğin sürece her şeyi yaparlar istediğin yerden araştırmanı yapabilirsin . Ayrıca ben telefonun hattı takılı olup açık halde kilit tuşuna basıp yatıyorum . Sabah kalktığımda taş çatlasa %3 şarj gitmiş oluyor. Kapattığın zaman bu olayın ne kadar düşük bir güç tükettiğini sen düşün hadi gitsinde %1 gitsin . Oda bende çok oluyor telefonu kapattığımda %50 şarj varken açınca %48 e düştüğünü çok gördüm
![]()
Telefon bataryayı açılırken yemez. Sen telefonu kapatıp açınca, telefon bataryayı yeniden tarıyor ve çoğu zaman % olarak daha az gösteriyor, yada bataryayı yüksekmiş bi şekilde gösteriyor. Yani telefonu kapatıp açınca %3 şarj gittiğini görmen, 30 kere kapatıp açınca %90 şarjının gittiği anlamına gelmez.Telefon bataryayı en çok açılırken yiyor , ama öyle sisteme erişime izin vermeyen iOS veya WP gibi bir sistemse dinleme ve gps için üst yetkili (yada Savcı gibi yüksek bir rutbeden izinle ki buda çok zor) olması lazım FBI , Mit ki bunun içinde sabıkanızın temiz olmaması hiç değilse sabıkanızda ağır bir suç olmaması durumunda dinleme yapamazlar