Tavsiye Kapalı telefon radyasyon yayar mı? (Lumia 1520)

Sponsorlu Bağlantılar

StartTheGame

StartTheGame

Üye
Telefon bataryayı açılırken yemez. Sen telefonu kapatıp açınca, telefon bataryayı yeniden tarıyor ve çoğu zaman % olarak daha az gösteriyor, yada bataryayı yüksekmiş bi şekilde gösteriyor. Yani telefonu kapatıp açınca %3 şarj gittiğini görmen, 30 kere kapatıp açınca %90 şarjının gittiği anlamına gelmez.

Ve konuya dönecek olursak, bu cihazın bataryası çıkmıyor ve her türlü çok az bir şey olsa bile radyasyon yayıyordur. Ama konuşmalara bakılırsa tahminim vücuda zamanla zarar vermeyen türden bi radyasyon bu

Kardeşim senin duşuncenle bir arabada kalkarken mazot yemez 30 kere dur kalk yaparak bütün depoyu yemez

BelaMonte

BelaMonte

Üye
    Konu Sahibi
emz

emz

Üye
E bende zaten böyle bir şeyin söz konusu olmadığını söylüyorum?

Ama ne yazık ki bir araç kalkarken normalde yoldakinden en az 3-4 kat fazla yakıt harcar. Aynı şey elektrik cihazlar içinde var. Bekleme modundayken batarya minimum kullanılırken başlatma da sistem yeniden açıldığından ve açılışta cihaza ait tüm donanımlar yeniden tarandığından dolayı aşırı derece batarya kullanımı gerçekleşir. Ayrıca batarya tarama da belki 1-2 oynar ama bir açılışta benim 525 gibi 10-20 oynuyorsa siz düşünün:)

BelaMonte

BelaMonte

Üye
    Konu Sahibi
Ama ne yazık ki bir araç kalkarken normalde yoldakinden en az 3-4 kat fazla yakıt harcar. Aynı şey elektrik cihazlar içinde var. Bekleme modundayken batarya minimum kullanılırken başlatma da sistem yeniden açıldığından ve açılışta cihaza ait tüm donanımlar yeniden tarandığından dolayı aşırı derece batarya kullanımı gerçekleşir. Ayrıca batarya tarama da belki 1-2 oynar ama bir açılışta benim 525 gibi 10-20 oynuyorsa siz düşünün:)
Hayır kardeşim arabayla bi telefonu bu konuda kıyaslayamazsın :) eğer öyle olsaydı; ben okulda her ders telefonumu kapatıyorum. İlk kapattığımda %2 şarj gidiyor, ikinci kapattığımda %2 şarj gidiyor. 3. Kapattığımda %2 şarj İLAVE geliyor. 7 8 kere kapatıp açıyorum ama o dediğin şey olmuyor. Telefonu kapatıp açarak şarjını bitiremezsin, her kapatıp açtığında batarya (senin telefonuna göre) %10 %10 azalmaz :)

mzcoools

Üye
Bu iş iyice eşofmanlı şevket hoca gibi oldu cevaplar sorular falan

• Beğen
Tepkiler: emz
StartTheGame

StartTheGame

Üye
Hayır kardeşim arabayla bi telefonu bu konuda kıyaslayamazsın :) eğer öyle olsaydı; ben okulda her ders telefonumu kapatıyorum. İlk kapattığımda %2 şarj gidiyor, ikinci kapattığımda %2 şarj gidiyor. 3. Kapattığımda %2 şarj İLAVE geliyor. 7 8 kere kapatıp açıyorum ama o dediğin şey olmuyor. Telefonu kapatıp açarak şarjını bitiremezsin, her kapatıp açtığında batarya (senin telefonuna göre) %10 %10 azalmaz :)

Kardeşim,emin misin benimde okulumda telefon yasak 8 ders var kapatıp açıyorum her ders ama hiç şarj ilave olmuyor hep düşüşte nedense ve 920 mim var şarj %3 er , %5 er düşüyor her açılış kapayışta günde en az 1 kere en fazla 4 kere (4 kere olduğu bi kez başıma geldi takibini tutuyorum bataryanın) oluyor nedense ve bu samsung kullanan bi arkadaşımda da var s4 de onun durum daha vahim..