Galaxy S3 i9300 ★Aziz04★ Note 4 Lite Rom 4.4.4 v2.0 ٠•●☆★YENİ★☆●•(11-01-2015)

Sponsorlu Bağlantılar

Rom'u Beğendiniz Mi?

• Beğendim

Kullanılan: 88 74.6%
  • Beğenmedim

Kullanılan: 12 10.2%
  • Siyah klavye mi?

Kullanılan: 22 18.6%
  • Beyaz klavye mi?

Kullanılan: 32 27.1%

• Kullanılan toplam oy
    118
stuxnet

stuxnet

Üye
Ben aziz hocanin verdiği kernel stabilite ayarlarıni kullaniyorum gayet rahat ve onunla beraber lag fix diye bir uygulama kullaniyorum rahat bir sekilde calisiyor. Bu telefonun performansi bu ucak performansi beklemeyin
Belli ki daha detaylı araştırma yapman gerek , şuan s3 blekota note 4 rom kullanıyorum 1-2 editten sonra telefon resmen uçağa döndü şarjım 1.5 gün gidiyor (oyun oynamadığım sürece) ayrıca hiç kastığıını donduğunu görmedim tabi ki telefonu temiz tutacaksın sonuçta son model bir cihaz değil eşşeğe hakettiğin yükü vericeksin bak bakalım nasıl dört nala veriyor :D

Hocam eski ayarlar nedir ??

Galaxy S3 i9300 - Samsung Galaxy s3 için Boeffla Kernel Ayarları. (DAHA İYİ ŞARJ DURUMU ve STABİLİTE) - MaxiCep

• Beğen
Tepkiler: Woleee

killer53

killer53

Üye
Belli ki daha detaylı araştırma yapman gerek , şuan s3 blekota note 4 rom kullanıyorum 1-2 editten sonra telefon resmen uçağa döndü şarjım 1.5 gün gidiyor (oyun oynamadığım sürece) ayrıca hiç kastığıını donduğunu görmedim tabi ki telefonu temiz tutacaksın sonuçta son model bir cihaz değil eşşeğe hakettiğin yükü vericeksin bak bakalım nasıl dört nala veriyor :D

Galaxy S3 i9300 - Samsung Galaxy s3 için Boeffla Kernel Ayarları. (DAHA İYİ ŞARJ DURUMU ve STABİLİTE) - MaxiCep
Ben Cihazı kötülemedim ki cihaza gerekli ayarları yaptım zaten bu ayarları yaptıktan sonra cihazı kötüleyenlere söyledim :) hala performans alamayanlara...

memnun kalmasaydım cihazı almazdım 1.5 gb ramlı s3 neo yu kullanmaya devam ederdım :)

Woleee

Üye
Belli ki daha detaylı araştırma yapman gerek , şuan s3 blekota note 4 rom kullanıyorum 1-2 editten sonra telefon resmen uçağa döndü şarjım 1.5 gün gidiyor (oyun oynamadığım sürece) ayrıca hiç kastığıını donduğunu görmedim tabi ki telefonu temiz tutacaksın sonuçta son model bir cihaz değil eşşeğe hakettiğin yükü vericeksin bak bakalım nasıl dört nala veriyor
Hocam hangi bleokta note 4 surumunu kullaniyosun ? İkincisi hangi kernel kurulu. ? Üçüncüsü ayar yaptinmi yaptiysan bizimle de paylasirmisin tesekkurler :)

• Beğen
Tepkiler: stuxnet
stuxnet

stuxnet

Üye
Blekota note4 kullanıyorum , 7.5 kernel kullanıyorum configte @Aziz04 'ün paylaştığı ayarları kullanıyorum , ayrıca gereksiz bir ton uygulamayı root explorer'den sildim , greenify uygulaması ile tüm uygulamarı uyuttum şarjm 1.5 güne yakın gidiyor dostum :)

• Beğen
Tepkiler: Woleee
ferhat1905123

ferhat1905123

Üye
Blekota note4 kullanıyorum , 7.5 kernel kullanıyorum configte @Aziz04 'ün paylaştığı ayarları kullanıyorum , ayrıca gereksiz bir ton uygulamayı root explorer'den sildim , greenify uygulaması ile tüm uygulamarı uyuttum şarjm 1.5 güne yakın gidiyor dostum :)
nasıl gidiyor 1.5 gün kardeş mobil veri wifi ekran süresi nasıl peki

killer53

killer53

Üye
nasıl gidiyor 1.5 gün kardeş mobil veri wifi ekran süresi nasıl peki
İslemci calisma gucu batarya ya yonelik optimize edilmistir + greenify ile de uygulama uyutunca arka planda pil harcayan olmadi mi 1.5 idael ama guc tasarruf moduna alip ne kadar gider bilemeyiz :)
1.5 gun idael birde gri tom ekranda kullan :) cihazi :)))

ferhat1905123

ferhat1905123

Üye
İslemci calisma gucu batarya ya yonelik optimize edilmistir + greenify ile de uygulama uyutunca arka planda pil harcayan olmadi mi 1.5 idael ama guc tasarruf moduna alip ne kadar gider bilemeyiz :)

1.5 gun idael birde gri tom ekranda kullan :) cihazi :)))
hmm yani peki nasıl ayarlamak lazım işlemci ayarlarını

killer53

killer53

Üye
hmm yani peki nasıl ayarlamak lazım işlemci ayarlarını

Boeflla kernel uygulamasinda gerekli hazir ayarlar var batarya performansi icin gerekli secenekte mevcut ben bazen islemci ve gpu amperajlari biraz geriye cekip guc tasarruf moduna aliyorum cihazi zaten cihaz deep sleep te istedigim amperaja gelince sorun olmuyor

Tabi bunu olcmek icin ise guc kaynagi gerekli ekran kapali iken cektigi voltaji ve amperaji kontrol ediyorum bu degerler ise

0.003 mAh ya da dusuk olmasi gerekir bu degerler iyi ama degerleri

0.009 ve ustu ise cihaz akim ceker ve bataryayi bitirir buna neden olan ise yazilim ve arka plan uygulamalar dir bazen uygulamalar olmadigi halde akım dusmuyor ise yazilim degisikligine kadar gider is :)

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: stuxnet
gfbli_erdi

gfbli_erdi

Üye
Aziz usta v3 ten haber var mı

stuxnet

stuxnet

Üye
@killer53 ' arkadaşımız gayet iyi anlattı durumu :) gri tonda kullandım ama boğucu geliyor , en güzel yani %3-5 kaldığında basıyorum ultra gücü işim bitiyor şarj bitmiyor bu kadar avantaj :D

• Beğen
Tepkiler: killer53 ve Woleee
ferhat1905123

ferhat1905123

Üye
arkadaşlar dün note 4 rom antutu testi yapmaya kalktım test yüzde 5 olduktan sonra tel yeniden başladı ve bi baktım baya ısınmıştı bide yanık kokusu gibi koku geliyordu bataryadan geldi gibi geldi bana ne dersiniz bu konuda daha yeni aldım bataryayı ama :(

furkyis

Üye
Blekota S5 Lite rom kullanıyorum. Cihazda tam olarak 311 mb ram kullanıldığını bile gördüm. Bence blekota rom isinde işinin ehli birisi.

deadhmachine

deadhmachine

Üye
Blekota S5 Lite rom kullanıyorum. Cihazda tam olarak 311 mb ram kullanıldığını bile gördüm. Bence blekota rom isinde işinin ehli birisi.
Arkadaşlar isterseniz o rom ile goruslerinizi o romun konusunda paylaşın

• Beğen
Tepkiler: killer53
alemdarsezer

alemdarsezer

Üye

kardeşim rami nasıl o kadar dusurenildin ne gibi ayarlar yaptın ?

ezezel

ezezel

Üye
arkadaşlar dün note 4 rom antutu testi yapmaya kalktım test yüzde 5 olduktan sonra tel yeniden başladı ve bi baktım baya ısınmıştı bide yanık kokusu gibi koku geliyordu bataryadan geldi gibi geldi bana ne dersiniz bu konuda daha yeni aldım bataryayı ama :(
Boeffla kernel kurulu zannedersem sende. Yaptığın ayarları yazarsan yardımcı olmaya çalışırım...

ferhat1905123

ferhat1905123

Üye
Kardes cpu 1.7 almıştım min maxim olarak sonra gpu da performance seçtim sonra antutuya girdim tel yeniden başladı ve acayip isindi ilk defa başıma geldi acaba batarya mi yandı ama suan bi sorun yok anlamadim valla

mcnpl4

mcnpl4

Üye
o hiz uygun olmadigindan dolayi. buyuk ihtimal eski hizina geri donmustur
en iyisi 1.6 yapmak

mcnpl4

mcnpl4

Üye
sanmiyorum daha once 1.8 ile denemistim bastan baslamisti eski hizina geri donmustu

gfbli_erdi

gfbli_erdi

Üye
aziz v3 ne zaman ? senin blekota v11 editlediğin romu kullanıyorum kasmaya başladı v3 bekliyorum..

Üst Alt