Galaxy S3 i9300 ★Aziz04★ Note 4 Lite Rom 4.4.4 v2.0 ٠•●☆★YENİ★☆●•(11-01-2015)

Sponsorlu Bağlantılar

Rom'u Beğendiniz Mi?

• Beğendim

Kullanılan: 88 74.6%
  • Beğenmedim

Kullanılan: 12 10.2%
  • Siyah klavye mi?

Kullanılan: 22 18.6%
  • Beyaz klavye mi?

Kullanılan: 32 27.1%

• Kullanılan toplam oy
    118
stuxnet

stuxnet

Üye
s5 rom ve note 4 romlarına devam etmeyeceğim artık.
sadece note 4 v3 yayınlayacağım. ondan sonra lolipop üzerinde çalışacağım. şuan base bekliyorum
@stuxnet
v3 1-2 gün içinde bizde olur tahminimce lolipopta artık marta diyosanız beklemedeyiz üstad teşekkür ederim

ege099

ege099

Üye
lolipop rom ile belki görürsün s3'te
Bu arada gün olurda s3'ten bıkıp yeni bir cihaz almaya karar verirseniz kesinlikle galaxy alpha almanızı tavsiye ederim muhteşem bir cihaz...
Ama snapdragon 801 alın mutlaka pişman olmazsınız...
Usta bu Galaxy Aplha yı bende incelem şansı buldum çok hoş şık bir telefon fakat bana ekranı çok yetersiz geldi yani 4.7 yerine 5.2 olsaydı çok daha iyi olurdu alıcak olsaydım sırf ekran boyutu yüzünden vazgeçerdim

• Beğen
Tepkiler: helppo
helppo

helppo

Üye
önce benimde hoşuma gittiydi hafıza kart desteği oln-mayınca vazgeçtim

Aziz04

Aziz04

Üye
    Konu Sahibi
Usta bu Galaxy Aplha yı bende incelem şansı buldum çok hoş şık bir telefon fakat bana ekranı çok yetersiz geldi yani 4.7 yerine 5.2 olsaydı çok daha iyi olurdu alıcak olsaydım sırf ekran boyutu yüzünden vazgeçerdim
Samsung'un bügüne kadar çıkardığı cihazların en şık olanı bu.
Ayrıca 4.7 inç ekran ve tek elle kullanımı çok kolay.. Ceketimin cebine koyuyorum gün boyu hiç rahatsız etmiyor beni o kadar ki hafif... Antutuda 50560 puan veriyor inceleme şansın olduysa stabilitesini görmüşsündür.
Ben aynı zamanda Note 4'de kullanıyorum inan bir zaman sonra büyük ekrandan ve ağırlıktan sıkılıyorsun..
önce benimde hoşuma gittiydi hafıza kart desteği oln-mayınca vazgeçtim
32 gb dahili hafızası var yeterli değil mi?
Ayrıca otg kablosu ile bir flash bellek takıp s3'te yaptığın bütün işlemleri-Hafıza kartına rom kopyalama vs- Bunları flash belleğe kopyala aynı görevi görüyor.
Ama s801 işlemci olursa iyi olur yoksa ilerde rom atma şansın olmaz. Exynos işlemci için rom çıkmıyor bildiğiniz gibi..!

• Beğen
Tepkiler: helppo, stuxnet ve ismail3302
ferhat1905123

ferhat1905123

Üye
[QUOT04, post: 7522847, member: 2540363"]Samsung'un bügüne kadar çıkardığı cihazların en şık olanı bu.
Ayrıca 4.7 inç ekran ve tek elle kullanımı çok kolay.. Ceketimin cebine koyuyorum gün boyu hiç rahatsız etmiyor beni o kadar ki hafif... Antutuda 50560 puan veriyor inceleme şansın olduysa stabilitesini
görmüşsündür.
Ben aynı zamanda Note 4'de kullanıyorum inan bir zaman sonra büyük ekrandan ve ağırlıktan sıkılıyorsun..

32 gb dahili hafızası var yeterli değil mi?
Ayrıca otg kablosu ile bir flash bellek takıp s3'te yaptığın bütün işlemleri-Hafıza kartına rom kopyalama vs- Bunları flash belleğe kopyala aynı görevi görüyor.
Ama s801 işlemci olursa iyi olur yoksa ilerde rom atma şansın olmaz. Exynos işlemci için rom çıkmıyor bildiğiniz gibi..![/QUOTE]
Aziz kardeşim s3 de şarjım tam dolduktan donra sarjdan çektiğimde 1 dk sonra bi bakıyorum 98 olmuş pil durumuna baktim cihaz boşta 27 harcıyor alphadada bu sorun var mı yoksa s3 demi olan sorundur bu acaba

stuxnet

stuxnet

Üye
Teşekkürler...
Ayrıca Note 4 romu için Yani 4.4.4 Boeffla Confing ayarları

2 Gündür bu config ayarlarını kullanıyorum usta fakat telefonda gözle görünür bir kasma yaşıyorum özellikle uygulamalara girdiğimde vs. eski config ayarlarına dönüp görüşlerimi tekrar yazıcam

Aziz04

Aziz04

Üye
    Konu Sahibi
2 Gündür bu config ayarlarını kullanıyorum usta fakat telefonda gözle görünür bir kasma yaşıyorum özellikle uygulamalara girdiğimde vs. eski config ayarlarına dönüp görüşlerimi tekrar yazıcam
o zaman zram bellek boyutunu 800'e çek..
swappiness'ide açıp 95 yap ve açık bırak

• Beğen
Tepkiler: uzman47
kartal2378

kartal2378

Üye
bu config ayarlari kasmaya ve stabilite bozulmasina sebep oluyor,biraz once bende default ayarlara geri dondum aziz hocam

• Beğen
Tepkiler: Aziz04
Aziz04

Aziz04

Üye
    Konu Sahibi
Aziz hocam stock 4.3 romda netherlands mi nordic(NEE) mi onerirsin?
Forumda @serdar431 arkadaşımızın açtığı konu var. NEE nordic romu tavsiye ederim konuya bir göz at istersen. Hızlı ve şarj durumu iyi olan bir rom.
bu config ayarlari kasmaya ve stabilite bozulmasina sebep oluyor,biraz once bende default ayarlara geri dondum aziz hocam
Hocam ben olumlu sonuçlar almıştım. Ama tam tersi olumsuz sonuçlar alanda bir hayli fazla olduğunu görüyorum.
Note 4 v3 ile birlikte şimdiye kadar hiçbir yerde paylaşmadığım Confing ayarları var Paylaşımda bulunacağım.Biraz karışık olduğu için konusunuda açacağım.
Ayrıca overlock ayarları falanda var tabi şarj içinde gerekli ayarlarda mevcut

• Beğen
Tepkiler: ezezel, baronsavas, kartal2378 ve 1 kişi daha
alemdarsezer

alemdarsezer

Üye
Forumda @serdar431 arkadaşımızın açtığı konu var. NEE nordic romu tavsiye ederim konuya bir göz at istersen. Hızlı ve şarj durumu iyi olan bir rom.

Hocam ben olumlu sonuçlar almıştım. Ama tam tersi olumsuz sonuçlar alanda bir hayli fazla olduğunu görüyorum.
Note 4 v3 ile birlikte şimdiye kadar hiçbir yerde paylaşmadığım Confing ayarları var Paylaşımda bulunacağım.Biraz karışık olduğu için konusunuda açacağım.
Ayrıca overlock ayarları falanda var tabi şarj içinde gerekli ayarlarda mevcut

aziz s5 rom lite içinde yok mu yeni ayarlar ? ;)

ferhat1905123

ferhat1905123

Üye
Aziz kardeşim s3 de şarjım tam dolduktan donra sarjdan çektiğimde 1 dk sonra bi bakıyorum 98 olmuş pil durumuna baktim cihaz boşta 27 harcıyor alphadada bu sorun var mı yoksa s3 demi olan sorundur bu acaba

Aziz04

Aziz04

Üye
    Konu Sahibi
Bırak alpha'yı s3 var kullandığım ondada böyle bir sorun yok.
Arka planda çalışan uygulamaları devre dışı bırak. Sınırlandır ya da 1 işlem falan yap tercih senin

ferhat1905123

ferhat1905123

Üye
Arka planda çalışan uygulamaları devre dışı bırak. Sınırlandır ya da 1 işlem falan yap tercih senin
hm anladım aziz kardeşim 4.3 dede bu sorun vardı ama sadece 4.4.2 de değildi arkadaşlar sizlerdede oluyor mu böyle
aziz kardeşim sendeki s3de arkaplan işlemini kısıtladın mı peki

Woleee

Üye
Aziz abi v3 çalışmaları nasıl gidiyor :) merakla bekliyoruz :)

stuxnet

stuxnet

Üye
zaten bu ayarlarla kullanıyorum eski ayarlara dönünce telefon rahatladı kasma problemi gitti v3 ve lolipop bekliyoruz senden..

baronsavas

baronsavas

Üye
zaten bu ayarlarla kullanıyorum eski ayarlara dönünce telefon rahatladı kasma problemi gitti v3 ve lolipop bekliyoruz senden..

bende 2gündür pek verim alamadım. eski ayarlara döndüm

killer53

killer53

Üye
Ben aziz hocanin verdiği kernel stabilite ayarlarıni kullaniyorum gayet rahat ve onunla beraber lag fix diye bir uygulama kullaniyorum rahat bir sekilde calisiyor. Bu telefonun performansi bu ucak performansi beklemeyin

Son düzenleme:
gfbli_erdi

gfbli_erdi

Üye
Aziz v3 ne zaman sabırsızlıkla bekliyoruz

Üst Alt