Samsung galaxy alpha samsung'un gereksiz uygulamalarıyla dolu el değmemiş cihazın ram durumu...!
Samsung galaxy alpha samsung'un gereksiz uygulamalarından arındırılmış el değmiş cihazın ram durumu...!
lolipop rom ile belki görürsün s3'tebunları v3 'te görmek istiyoruz usta..
Merhabalar aziz kardeşim 10 gündür yoktum malesef ceza vermişler banalolipop rom ile belki görürsün s3'te
Bu arada gün olurda s3'ten bıkıp yeni bir cihaz almaya karar verirseniz kesinlikle galaxy alpha almanızı tavsiye ederim muhteşem bir cihaz...
Ama snapdragon 801 alın mutlaka pişman olmazsınız...
aziz kardeşim ne zaman v3 gelir ona göre senn note 4 v2 yükleyecemdelolipop rom ile belki görürsün s3'te
Bu arada gün olurda s3'ten bıkıp yeni bir cihaz almaya karar verirseniz kesinlikle galaxy alpha almanızı tavsiye ederim muhteşem bir cihaz...
Bilmem ki alemdarsezer arkadaşımıza sor istersenMerhabalar aziz kardeşim 10 gündür yoktum malesef ceza vermişler bana
aziz kardeşim ne zaman v3 gelir ona göre senn note 4 v2 yükleyecemde

sen nasılsının kardeşim 2 günlük roma biraz ara verdin sanırım bide martta s3 5.0 geliyormuş öyle demişsinde nerde bu rom xda araştırdım ama bulamadımBilmem ki alemdarsezer arkadaşımıza sor istersen
Blekota'nın fix dosyasını bekliyormuşum galiba![]()
Kardeşim mobil veri paylaşımı radyo sorunlarını giderdim yani v3'te bu hatalar yok.Aziz note 4 v2 romu gayet güzel mobil veri paylaşımı hatası dışında bi sorunu yok arkadaşlar. Bence v3ü hasretle beklemeye gerek yok. Kendi deneyimlerime göre söylüyorum diğer note 4 romlarına göre hem performans hem de batarya süresi açısından en güzel rom bu...
Note 3 yola devam mı edeceksin aziz dostum bunada note 4 romunu portları inş.Daha önce rom için kullandığım s3 çalındı.
Başka bir s3 kullanıyorum şimdi sıfır cihaz o yüzden fazla yıpratmak istemiyorum.
Fakat eskisi gibi pek sarmıyor beni rom işleri.
Bu yüzden Note 4 v3 ve s3 için son olarak lolipop rom üzerinde çalıştıktan sonra belkide bırakırım artık..
valla şu an tam emin değilim ama radyosu ya da 3gsi çalışan bir note 4 romu görmedim. Bunları halledersen büyük iş yapmış olursun. Allah razı olsunKardeşim mobil veri paylaşımı radyo sorunlarını giderdim yani v3'te bu hatalar yok.
Rom hazır aslında sadece 3g aramaya çözüm bulamadım.
Bir kaç gün sonra yayınlarım. Son kez 3g arama için bir çalışma yapacağım sadece

Yok hocam Note 4 v3 final olacak zaten mevcut note 4 romlarında olan eksikliklerin çoğunu giderdim bir tek 3g arama kaldı.Note 3 yola devam mı edeceksin aziz dostum bunada note 4 torunu şortları inş.
aziz kardeşim sağol herşey için ama keşke şarjı 2 gün giden şu romu yapıp öyle gitseydinYok hocam Note 4 v3 final olacak zaten mevcut note 4 romlarında olan eksikliklerin çoğunu giderdim bir tek 3g arama kaldı.
Bu yüzden artık son olacak ama uzun bir zaman v3 kullanırsınız.
v3 için Bu güne kadar hiç bir yerde paylaşmadığım Boeffla confing ayarlarınıda paylaşacağım bunlar sizler için çok önemli..!

Hala bekliyoruz hergün takip ediyoruz v3'te sensör ve 3g de çözüldükten sonra daha ben telefon almam hele ki config ayarlarınıda verdikten sonra ohoo başka telefona hiç yer kalmaz , şimdi benim anlamadığım usta note 4 v3 romun mu son olucak lolipop olan mı ? İyi haberlerini bekliyoruz..lolipop rom ile belki görürsün s3'te
Hocam sizin romlarda boeffla kernel sartmi farkli mesela agni veya s3 stock dell kerneller uzerinde denemeler yaptininiz mi ?s5 rom ve note 4 romlarına devam etmeyeceğim artık.
sadece note 4 v3 yayınlayacağım. ondan sonra lolipop üzerinde çalışacağım. şuan base bekliyorum
@stuxnet
Farklı kernel'ler denedim en olumlu sonuçları boeffla ile aldım. Tabi confing ayarları kullanıyorum.Hocam sizin romlarda boeffla kernel sartmi farkli mesela agni veya s3 stock dell kerneller uzerinde denemeler yaptininiz mi ?