Galaxy S3 i9300 ★Aziz04★ Note 4 Lite Rom 4.4.4 v2.0 ٠•●☆★YENİ★☆●•(11-01-2015)

Sponsorlu Bağlantılar

Rom'u Beğendiniz Mi?

• Beğendim

Kullanılan: 88 74.6%
  • Beğenmedim

Kullanılan: 12 10.2%
  • Siyah klavye mi?

Kullanılan: 22 18.6%
  • Beyaz klavye mi?

Kullanılan: 32 27.1%

• Kullanılan toplam oy
    118
alemdarsezer

alemdarsezer

Üye
blekota note 4 v3 romu için bu hafta bi fix yayinlicak sanırım aziz kendi romu için o güncellemeyi bekliyo ;)

• Beğen
Tepkiler: uzman47

Aziz04

Aziz04

Üye
    Konu Sahibi
Samsung galaxy alpha samsung'un gereksiz uygulamalarıyla dolu el değmemiş cihazın ram durumu...!

Samsung galaxy alpha samsung'un gereksiz uygulamalarından arındırılmış el değmiş cihazın ram durumu...!

• Beğen
Tepkiler: baronsavas, zaferozkan ve stuxnet
stuxnet

stuxnet

Üye
Samsung galaxy alpha samsung'un gereksiz uygulamalarıyla dolu el değmemiş cihazın ram durumu...!

Samsung galaxy alpha samsung'un gereksiz uygulamalarından arındırılmış el değmiş cihazın ram durumu...!

bunları v3 'te görmek istiyoruz usta..

Aziz04

Aziz04

Üye
    Konu Sahibi
bunları v3 'te görmek istiyoruz usta..
lolipop rom ile belki görürsün s3'te
Bu arada gün olurda s3'ten bıkıp yeni bir cihaz almaya karar verirseniz kesinlikle galaxy alpha almanızı tavsiye ederim muhteşem bir cihaz...
Ama snapdragon 801 alın mutlaka pişman olmazsınız...

Son düzenleme:
ferhat1905123

ferhat1905123

Üye
Bu arada gün olurda s3'ten bıkıp yeni bir cihaz almaya karar verirseniz kesinlikle galaxy alpha almanızı tavsiye ederim muhteşem bir cihaz...
Merhabalar aziz kardeşim 10 gündür yoktum malesef ceza vermişler bana
aziz kardeşim ne zaman v3 gelir ona göre senn note 4 v2 yükleyecemde

• Beğen
Tepkiler: Aziz04
Aziz04

Aziz04

Üye
    Konu Sahibi
Merhabalar aziz kardeşim 10 gündür yoktum malesef ceza vermişler bana

aziz kardeşim ne zaman v3 gelir ona göre senn note 4 v2 yükleyecemde
Bilmem ki alemdarsezer arkadaşımıza sor istersen
Blekota'nın fix dosyasını bekliyormuşum galiba :)

ferhat1905123

ferhat1905123

Üye
Bilmem ki alemdarsezer arkadaşımıza sor istersen
Blekota'nın fix dosyasını bekliyormuşum galiba :)
sen nasılsının kardeşim 2 günlük roma biraz ara verdin sanırım bide martta s3 5.0 geliyormuş öyle demişsinde nerde bu rom xda araştırdım ama bulamadım

Aziz04

Aziz04

Üye
    Konu Sahibi
Daha önce rom için kullandığım s3 çalındı.
Başka bir s3 kullanıyorum şimdi sıfır cihaz o yüzden fazla yıpratmak istemiyorum.
Fakat eskisi gibi pek sarmıyor beni rom işleri.
Bu yüzden Note 4 v3 ve s3 için son olarak lolipop rom üzerinde çalıştıktan sonra belkide bırakırım artık..

ezezel

ezezel

Üye
Aziz note 4 v2 romu gayet güzel mobil veri paylaşımı hatası dışında bi sorunu yok arkadaşlar. Bence v3ü hasretle beklemeye gerek yok. Kendi deneyimlerime göre söylüyorum diğer note 4 romlarına göre hem performans hem de batarya süresi açısından en güzel rom bu...

Aziz04

Aziz04

Üye
    Konu Sahibi
Aziz note 4 v2 romu gayet güzel mobil veri paylaşımı hatası dışında bi sorunu yok arkadaşlar. Bence v3ü hasretle beklemeye gerek yok. Kendi deneyimlerime göre söylüyorum diğer note 4 romlarına göre hem performans hem de batarya süresi açısından en güzel rom bu...
Kardeşim mobil veri paylaşımı radyo sorunlarını giderdim yani v3'te bu hatalar yok.
Rom hazır aslında sadece 3g aramaya çözüm bulamadım.
Bir kaç gün sonra yayınlarım. Son kez 3g arama için bir çalışma yapacağım sadece

• Beğen
Tepkiler: uzman47 ve ezezel
helppo

helppo

Üye
Daha önce rom için kullandığım s3 çalındı.
Başka bir s3 kullanıyorum şimdi sıfır cihaz o yüzden fazla yıpratmak istemiyorum.
Fakat eskisi gibi pek sarmıyor beni rom işleri.
Bu yüzden Note 4 v3 ve s3 için son olarak lolipop rom üzerinde çalıştıktan sonra belkide bırakırım artık..
Note 3 yola devam mı edeceksin aziz dostum bunada note 4 romunu portları inş.

Son düzenleme:
ezezel

ezezel

Üye
Kardeşim mobil veri paylaşımı radyo sorunlarını giderdim yani v3'te bu hatalar yok.
Rom hazır aslında sadece 3g aramaya çözüm bulamadım.
Bir kaç gün sonra yayınlarım. Son kez 3g arama için bir çalışma yapacağım sadece
valla şu an tam emin değilim ama radyosu ya da 3gsi çalışan bir note 4 romu görmedim. Bunları halledersen büyük iş yapmış olursun. Allah razı olsun:)

• Beğen
Tepkiler: Aziz04
Aziz04

Aziz04

Üye
    Konu Sahibi
Note 3 yola devam mı edeceksin aziz dostum bunada note 4 torunu şortları inş.
Yok hocam Note 4 v3 final olacak zaten mevcut note 4 romlarında olan eksikliklerin çoğunu giderdim bir tek 3g arama kaldı.
Bu yüzden artık son olacak ama uzun bir zaman v3 kullanırsınız.
v3 için Bu güne kadar hiç bir yerde paylaşmadığım Boeffla confing ayarlarınıda paylaşacağım bunlar sizler için çok önemli..!

• Beğen
Tepkiler: uzman47, baronsavas, ezezel ve 2 diğerleri
helppo

helppo

Üye
Aziz v11 senin ronu kullanıyor süper ellerine sağlık artık s3 için bu v3 final yapacaksın biliyoruz bugune kadar yaptığın tüm emeklerin içn sağol

Note 3 geçip note 4 romunu mu portlayacaksın azizim

ferhat1905123

ferhat1905123

Üye
Yok hocam Note 4 v3 final olacak zaten mevcut note 4 romlarında olan eksikliklerin çoğunu giderdim bir tek 3g arama kaldı.
Bu yüzden artık son olacak ama uzun bir zaman v3 kullanırsınız.
v3 için Bu güne kadar hiç bir yerde paylaşmadığım Boeffla confing ayarlarınıda paylaşacağım bunlar sizler için çok önemli..!
aziz kardeşim sağol herşey için ama keşke şarjı 2 gün giden şu romu yapıp öyle gitseydin :)

leqowas

leqowas

Üye
Abi note 4 v3 rom'unu heyecanla bekliyoruz bu arada 3g sorununu çözersen süper olur kolay gelsin :)

stuxnet

stuxnet

Üye
Hala bekliyoruz hergün takip ediyoruz v3'te sensör ve 3g de çözüldükten sonra daha ben telefon almam hele ki config ayarlarınıda verdikten sonra ohoo başka telefona hiç yer kalmaz , şimdi benim anlamadığım usta note 4 v3 romun mu son olucak lolipop olan mı ? İyi haberlerini bekliyoruz..

Aziz04

Aziz04

Üye
    Konu Sahibi
s5 rom ve note 4 romlarına devam etmeyeceğim artık.
sadece note 4 v3 yayınlayacağım. ondan sonra lolipop üzerinde çalışacağım. şuan base bekliyorum
@stuxnet

• Beğen
Tepkiler: uzman47
uzman47

uzman47

Üye
s5 rom ve note 4 romlarına devam etmeyeceğim artık.
sadece note 4 v3 yayınlayacağım. ondan sonra lolipop üzerinde çalışacağım. şuan base bekliyorum
@stuxnet
Hocam sizin romlarda boeffla kernel sartmi farkli mesela agni veya s3 stock dell kerneller uzerinde denemeler yaptininiz mi ?

• Beğen
Tepkiler: stuxnet
Aziz04

Aziz04

Üye
    Konu Sahibi
Hocam sizin romlarda boeffla kernel sartmi farkli mesela agni veya s3 stock dell kerneller uzerinde denemeler yaptininiz mi ?
Farklı kernel'ler denedim en olumlu sonuçları boeffla ile aldım. Tabi confing ayarları kullanıyorum.

• Beğen
Tepkiler: uzman47 ve stuxnet

Üst Alt