Bu kernel temizleme olayını yapsam sistemi tekrar kurmak zorunda kalirmiyim sisteme bi etkide bulunurmuDIKKAT : Buradaki kernel boeffla 7.5 yalnızca 4.4.4 Tabanı kullanan romlar içindir,
kernel temizlemeyi ise her yeni kernel flaşlarken veya yeni rom kurarken mutlaka yapınız.
Boeffla kernel yeni sürüm 7.5 ;
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Boeffla config yeni sürüm 2.1.67 ;
Kernel nasıl yüklenir; önce aşağıdaki kernel temizleme işlemini aşağıda anlatıldığı gibi yapınız, sonra buraya dikkat harici sd karta Yüklediğiniz boeffla kernel 7.5 sürümünü flaşlayınız ve telefonu yeniden başlatın, sonra boefla config.apk.sını yükleyip Aziz04 Üstad'ın ayarlarını yapın,yeni kernel kurulu telefonunuzu kullanın.
SGS3 Ultimate Kernel Cleaning Script (Kernel Temizleyici)
KURULUM :
1. İndirdiğiniz "Ultimate_Kernel_Cleaning_Script_v1.0_en_SGS3. zip" dosyasını SD karta atın
2. Cihazı kapatın ve CWM Recovery menüye 3 tuş kobinasyonu ile geçin
3. İnstall zip from sdcard seçin
4. Dosyayı bulun ve seçin
5. reboot system now ile cihazı tekrar başlatın
İNDİR :
Yapılanlar :
Formatting cache partition
Wiping Dalvik-Cache
Deleting old kernel settings files
Cleaning up old Modules
Formatting cache for Security Purpose
Wiping Dalvik-Cache for Security Purpose
birsey olmaz sistemeBu kernel temizleme olayını yapsam sistemi tekrar kurmak zorunda kalirmiyim sisteme bi etkide bulunurmu
Tamamdır birazdan deniyorum ozamanbirsey olmaz sisteme
Hangi romu kullaniyorsun?Kerneli silmeden flashlasak olurmu. Birde 6.4 link paylasirmisin8z
@Aziz04 hocam nerelerdesin ? s5 v12 edit ve note4 v3 romlar ne durumda merakla bekliyoruz ...Teşekkürler...
Ayrıca Note 4 romu için Yani 4.4.4 Boeffla Confing ayarları

aziz hocam bu ayarları yapınca telefon çok kasıyor örneğin facebook uygulamasından ya da internet tarayıcısından çıkarken bile touchwiz kasıyor yeniden yükleniyor eski ayarlar yapıldığında 1 gün idare ediyor kasmadan ama bu ayarlarla dediğim gibi 1 saat bile dayanmıyor...Teşekkürler...
Ayrıca Note 4 romu için Yani 4.4.4 Boeffla Confing ayarları
aziz hocam bu ayarları yapınca telefon çok kasıyor örneğin facebook uygulamasından ya da internet tarayıcısından çıkarken bile touchwiz kasıyor yeniden yükleniyor eski ayarlar yapıldığında 1 gün idare ediyor kasmadan ama bu ayarlarla dediğim gibi 1 saat bile dayanmıyor...
bende bu ayarlari kullanıyorum gayet memnunum hiçbir kasma yok gayet akıcı ve seriaziz hocam bu ayarları yapınca telefon çok kasıyor örneğin facebook uygulamasından ya da internet tarayıcısından çıkarken bile touchwiz kasıyor yeniden yükleniyor eski ayarlar yapıldığında 1 gün idare ediyor kasmadan ama bu ayarlarla dediğim gibi 1 saat bile dayanmıyor...
Arkadaşlar bu ayarlarla ilgili çok olumlu sonuçlar elde edildikten sonra sizlerle paylaşma gereği duydum. Xda forumundada çok olumlu yorumlar var
bu ayarlarla cok hizlandi telefon,sadece multitask biraz zayifladi,yani programi bellekte cok az tutuyor ve kapatiyor,ram buyuzden hic sismiyor hep 550 600 de kaliyor,ben memnunum acikcasi,kapattigim yada ciktigim program geride kalmasin,geride kalmasini isteseydim zaten kapatmazdim[emoji6]Arkadaşlar bu ayarlarla ilgili çok olumlu sonuçlar elde edildikten sonra sizlerle paylaşma gereği duydum. Xda forumundada çok olumlu yorumlar var
bu ayarlarla cok hizlandi telefon,sadece multitask biraz zayifladi,yani programi bellekte cok az tutuyor ve kapatiyor,ram buyuzden hic sismiyor hep 550 600 de kaliyor,ben memnunum acikcasi,kapattigim yada ciktigim program geride kalmasin,geride kalmasini isteseydim zaten kapatmazdim[emoji6]
boeffla kernel varsa yaparsin,fqrk etmiyorki dostum4.4 2 içinde böyle task managere etki eden ayar yok mu arkadaşlar ?
boeffla kernel varsa yaparsin,fqrk etmiyorki dostum
Farkli kernelle denesek agni kernel mesela 4.4.2 icin nasil olur acaba?boefla kernel var zaten sana zahmet su ayarları yazarmisin dostum 4.4.2 için![]()
Hocam v3 yayinlanma tarihi netlik kazandimi?Arkadaşlar bu ayarlarla ilgili çok olumlu sonuçlar elde edildikten sonra sizlerle paylaşma gereği duydum. Xda forumundada çok olumlu yorumlar var