Costum roma alıştıktan sonra stock romla yapamazsın...Birkac sorunu sorabilirmiyim? Stock romlarda daha hatasiz 4.3 custom rom varmidir?( Ne bilim note 3 ozelligi tasiyan mesala),(4,4,4 4,4,2 lerde ufak hatalar oluyo)birde romlara lg deki gibi mesajlasma, htc deki gibi havadurumu widgeti entegre edilebilirmi)
ikiside gayet stabil ancak Note 4 v2 romu şarj konusunda v11 edit'ten geri bunu bilmeni isterimHocam birşey sorabilirmiyimşuan stabilite için note 4 v2 yi mi yoksa edit v11 imi tercih edeyim ?
teşekkür ederim
![]()
Simdilik stock roma gecmeyi dusunmuyorum.Note4 v3 te goruntulu aramayi cozdunmu? Htc vidgeti nasil ekleyecez.birde stok romami note 3 klavye ekleyecez ve nasil ekleyecez.amma cok soru sordumŞuan Note 4 v3 rom çalışmam devam etmektedir...
Kısa zaman sonra yayınlamayı düşünüyorum.
Ancak size çok iyi bir haberim var xda forumundan bir türk arkadaşımızında katkılarıyla,
Sizleri çok güzel bir lollipop romu ile tanıştıracağız ama bunun için mart ayını beklemeniz gerekir
Costum roma alıştıktan sonra stock romla yapamazsın...
Htc hava widget eklenebiliyor
Ama stock yüklemeyi düşünüyorsan hollanda romunu tavsiye ederim
Çok sms yazan biriysen note 3 klavye ekle tadını çıkar
(lg mesajlasmada sevdigim ekranda herhangi bir program acikken programdan cikmadan kucuk ekranda mesaji okuyabiliyor ve cevaplaya biliyor olman)Aziz hepsini yapacağına inanıyorum bizi kırmayakcak kardeşim uygulamalar bende çok istiyorum kendisindenSimdilik stock roma gecmeyi dusunmuyorum.Note4 v3 te goruntulu aramayi cozdunmu? Htc vidgeti nasil ekleyecez.birde stok romami note 3 klavye ekleyecez ve nasil ekleyecez.amma cok soru sordum(lg mesajlasmada sevdigim ekranda herhangi bir program acikken programdan cikmadan kucuk ekranda mesaji okuyabiliyor ve cevaplaya biliyor olman)
Eyüp dosyalar sonradan eklenince hata veriyor bilgin olsun
Az sabret Bir hafta içinde Note 4 v3 yayınlanacak
@stuxnet
aziz üstadım note4 v2 yeni yükledim yalnız samsung store yokyardımcı olursanız sevinirim acaba yanlışlıkmı yaptım??
Teşekkürler...DIKKAT : Buradaki kernel boeffla 7.5 yalnızca 4.4.4 Tabanı kullanan romlar içindir,
kernel temizlemeyi ise her yeni kernel flaşlarken veya yeni rom kurarken mutlaka yapınız.
Boeffla kernel yeni sürüm 7.5 ;
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Boeffla config yeni sürüm 2.1.67 ;
Kernel nasıl yüklenir; önce aşağıdaki kernel temizleme işlemini aşağıda anlatıldığı gibi yapınız, sonra buraya dikkat harici sd karta Yüklediğiniz boeffla kernel 7.5 sürümünü flaşlayınız ve telefonu yeniden başlatın, sonra boefla config.apk.sını yükleyip Aziz04 Üstad'ın ayarlarını yapın,yeni kernel kurulu telefonunuzu kullanın.
SGS3 Ultimate Kernel Cleaning Script (Kernel Temizleyici)
KURULUM :
1. İndirdiğiniz "Ultimate_Kernel_Cleaning_Script_v1.0_en_SGS3. zip" dosyasını SD karta atın
2. Cihazı kapatın ve CWM Recovery menüye 3 tuş kobinasyonu ile geçin
3. İnstall zip from sdcard seçin
4. Dosyayı bulun ve seçin
5. reboot system now ile cihazı tekrar başlatın
İNDİR :
Yapılanlar :
Formatting cache partition
Wiping Dalvik-Cache
Deleting old kernel settings files
Cleaning up old Modules
Formatting cache for Security Purpose