Galaxy S3 i9300 ★Aziz04★ Note 4 Lite Rom 4.4.4 v2.0 ٠•●☆★YENİ★☆●•(11-01-2015)

Sponsorlu Bağlantılar

Rom'u Beğendiniz Mi?

• Beğendim

Kullanılan: 88 74.6%
  • Beğenmedim

Kullanılan: 12 10.2%
  • Siyah klavye mi?

Kullanılan: 22 18.6%
  • Beyaz klavye mi?

Kullanılan: 32 27.1%

• Kullanılan toplam oy
    118

Woleee

Üye
Antutu replika Iphone 6 ya 10000 veriyor aziz hocam :) güvenmek lazım bazen antutuya :)
Antutu replika Iphone 6 ya 10000 veriyor aziz hocam :) güvenmek lazım bazen antutuya :)

• Beğen
Tepkiler: Aziz04

bedrama

Üye
Birkac sorunu sorabilirmiyim? Stock romlarda daha hatasiz 4.3 custom rom varmidir?( Ne bilim note 3 ozelligi tasiyan mesala),(4,4,4 4,4,2 lerde ufak hatalar oluyo)birde romlara lg deki gibi mesajlasma, htc deki gibi havadurumu widgeti entegre edilebilirmi)

Aziz04

Aziz04

Üye
    Konu Sahibi
Şuan Note 4 v3 rom çalışmam devam etmektedir...
Kısa zaman sonra yayınlamayı düşünüyorum.
Ancak size çok iyi bir haberim var xda forumundan bir türk arkadaşımızında katkılarıyla,
Sizleri çok güzel bir lollipop romu ile tanıştıracağız ama bunun için mart ayını beklemeniz gerekir
Birkac sorunu sorabilirmiyim? Stock romlarda daha hatasiz 4.3 custom rom varmidir?( Ne bilim note 3 ozelligi tasiyan mesala),(4,4,4 4,4,2 lerde ufak hatalar oluyo)birde romlara lg deki gibi mesajlasma, htc deki gibi havadurumu widgeti entegre edilebilirmi)
Costum roma alıştıktan sonra stock romla yapamazsın...
Htc hava widget eklenebiliyor
Ama stock yüklemeyi düşünüyorsan hollanda romunu tavsiye ederim
Çok sms yazan biriysen note 3 klavye ekle tadını çıkar

• Beğen
Tepkiler: Joker, stuxnet, helppo ve 1 kişi daha

Woleee

Üye
Hocam birşey sorabilirmiyim :) şuan stabilite için note 4 v2 yi mi yoksa edit v11 imi tercih edeyim ? :) teşekkür ederim :)

• Beğen
Aziz04

Aziz04

Üye
    Konu Sahibi
Hocam birşey sorabilirmiyim :) şuan stabilite için note 4 v2 yi mi yoksa edit v11 imi tercih edeyim ? :) teşekkür ederim :)
ikiside gayet stabil ancak Note 4 v2 romu şarj konusunda v11 edit'ten geri bunu bilmeni isterim
Ayrıca Note 4 v2 de henüz 3g arama yapılamıyor

• Beğen
Tepkiler: Woleee

Woleee

Üye
Sağolun hocam v3 yayınlanana kadar stock romda devam edeyim yayınlanınca inşallah geçerim ilginiz için teşekkürler :)

• Beğen
Aziz04

Aziz04

Üye
    Konu Sahibi
Eyüp dosyalar sonradan eklenince hata veriyor bilgin olsun
Az sabret Bir hafta içinde Note 4 v3 yayınlanacak
@stuxnet

• Beğen
Tepkiler: stuxnet ve Woleee
helppo

helppo

Üye
Ya aziz su gibi aziz ol derler ya işte şimdi bu habere çok sevindim bedrama kardeşimizin dediği gibi lg mesajlaşma HTC hava durumu bu rom da olacak mi hadi yap bir süpriz
Htc hava widget eklenebiliyor demişsin bu konuda talep çok aziz

bedrama

Üye
Şuan Note 4 v3 rom çalışmam devam etmektedir...
Kısa zaman sonra yayınlamayı düşünüyorum.
Ancak size çok iyi bir haberim var xda forumundan bir türk arkadaşımızında katkılarıyla,
Sizleri çok güzel bir lollipop romu ile tanıştıracağız ama bunun için mart ayını beklemeniz gerekir

Costum roma alıştıktan sonra stock romla yapamazsın...
Htc hava widget eklenebiliyor
Ama stock yüklemeyi düşünüyorsan hollanda romunu tavsiye ederim
Çok sms yazan biriysen note 3 klavye ekle tadını çıkar
Simdilik stock roma gecmeyi dusunmuyorum.Note4 v3 te goruntulu aramayi cozdunmu? Htc vidgeti nasil ekleyecez.birde stok romami note 3 klavye ekleyecez ve nasil ekleyecez.amma cok soru sordum :) (lg mesajlasmada sevdigim ekranda herhangi bir program acikken programdan cikmadan kucuk ekranda mesaji okuyabiliyor ve cevaplaya biliyor olman)

helppo

helppo

Üye
Simdilik stock roma gecmeyi dusunmuyorum.Note4 v3 te goruntulu aramayi cozdunmu? Htc vidgeti nasil ekleyecez.birde stok romami note 3 klavye ekleyecez ve nasil ekleyecez.amma cok soru sordum :) (lg mesajlasmada sevdigim ekranda herhangi bir program acikken programdan cikmadan kucuk ekranda mesaji okuyabiliyor ve cevaplaya biliyor olman)
Aziz hepsini yapacağına inanıyorum bizi kırmayakcak kardeşim uygulamalar bende çok istiyorum kendisinden

bedrama

Üye
Aziz yatmadiysan son bir soru suan senin note4 v2 kullaniyorum.bundan oncede DN4 kullaniyordum.o romda coklu pencerede bazi oyu lar kuculurken bunda kuculmuyor mesala candy crash

deadhmachine

deadhmachine

Üye
Lolipop haberine çok sevindim hocam desteklerin ve emeğin için sonsuz teşekkürler çalışmalarının devamını dilerim

baronsavas

baronsavas

Üye
usb ağ paylaşımı yapılmıyo note4 v2 de bunun bi çözümü varmı aziz hocam

stuxnet

stuxnet

Üye
Eyüp dosyalar sonradan eklenince hata veriyor bilgin olsun
Az sabret Bir hafta içinde Note 4 v3 yayınlanacak
@stuxnet

Ustam benim sen sabret dersinde sabretmez miyiz senin bu emeklerinin karşılığını kimse veremez v3'ü beklemedeyim insallah martta da lolipopla tanışırız şimdiden çok teşekkür ediyorum üstad eline yüreğine sağlık en çokta beni unutmadığın için adamsın.. @Aziz04

• Beğen
Tepkiler: KubilayBzk

Woleee

Üye
V3 geldi sanırım arkadaslar :)
Blektonin v3 uymus :)

ossimone

ossimone

Üye
zaten bu çıkacak olan note 4 v3 ün şarjı s5 v11 kadar olsa varya efsane olur :yuru

edibo

edibo

Üye
aziz üstadım note4 v2 yeni yükledim yalnız samsung store yok :| yardımcı olursanız sevinirim acaba yanlışlıkmı yaptım??

stuxnet

stuxnet

Üye
aziz üstadım note4 v2 yeni yükledim yalnız samsung store yok :| yardımcı olursanız sevinirim acaba yanlışlıkmı yaptım??

Temiz kurulum yapmamışsın konuda nasıl wipe yapacagin yazıyor onu yap veya google play apk indir

leogs05

leogs05

Üye
DIKKAT : Buradaki kernel boeffla 7.5 yalnızca 4.4.4 Tabanı kullanan romlar içindir,
kernel temizlemeyi ise her yeni kernel flaşlarken veya yeni rom kurarken mutlaka yapınız.

Boeffla kernel yeni sürüm 7.5 ;

Boeffla config yeni sürüm 2.1.67 ;

Kernel nasıl yüklenir; önce aşağıdaki kernel temizleme işlemini aşağıda anlatıldığı gibi yapınız, sonra buraya dikkat harici sd karta Yüklediğiniz boeffla kernel 7.5 sürümünü flaşlayınız ve telefonu yeniden başlatın, sonra boefla config.apk.sını yükleyip Aziz04 Üstad'ın ayarlarını yapın,yeni kernel kurulu telefonunuzu kullanın.

SGS3 Ultimate Kernel Cleaning Script (Kernel Temizleyici)
KURULUM :
1. İndirdiğiniz "Ultimate_Kernel_Cleaning_Script_v1.0_en_SGS3. zip" dosyasını SD karta atın
2. Cihazı kapatın ve CWM Recovery menüye 3 tuş kobinasyonu ile geçin
3. İnstall zip from sdcard seçin
4. Dosyayı bulun ve seçin
5. reboot system now ile cihazı tekrar başlatın
İNDİR :

Yapılanlar :
Formatting cache partition
Wiping Dalvik-Cache
Deleting old kernel settings files
Cleaning up old Modules
Formatting cache for Security Purpose
Wiping Dalvik-Cache for Security Purpose

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: morki05 ve Aziz04
Aziz04

Aziz04

Üye
    Konu Sahibi
DIKKAT : Buradaki kernel boeffla 7.5 yalnızca 4.4.4 Tabanı kullanan romlar içindir,
kernel temizlemeyi ise her yeni kernel flaşlarken veya yeni rom kurarken mutlaka yapınız.

Boeffla kernel yeni sürüm 7.5 ;

Boeffla config yeni sürüm 2.1.67 ;

Kernel nasıl yüklenir; önce aşağıdaki kernel temizleme işlemini aşağıda anlatıldığı gibi yapınız, sonra buraya dikkat harici sd karta Yüklediğiniz boeffla kernel 7.5 sürümünü flaşlayınız ve telefonu yeniden başlatın, sonra boefla config.apk.sını yükleyip Aziz04 Üstad'ın ayarlarını yapın,yeni kernel kurulu telefonunuzu kullanın.

SGS3 Ultimate Kernel Cleaning Script (Kernel Temizleyici)
KURULUM :
1. İndirdiğiniz "Ultimate_Kernel_Cleaning_Script_v1.0_en_SGS3. zip" dosyasını SD karta atın
2. Cihazı kapatın ve CWM Recovery menüye 3 tuş kobinasyonu ile geçin
3. İnstall zip from sdcard seçin
4. Dosyayı bulun ve seçin
5. reboot system now ile cihazı tekrar başlatın
İNDİR :

Yapılanlar :
Formatting cache partition
Wiping Dalvik-Cache
Deleting old kernel settings files
Cleaning up old Modules
Formatting cache for Security Purpose
Wiping Dalvik-Cache for Security Purpose