rasmusen.17
Üye
Arkadaşlar bu mesajımda ses duraksama sorunu ile ilgili Nuplayer ayarının açık olması halinde sorunun çözülduğünden bahsetmiştim. Yanlış bilgi vermişim kusura bakmayın sorun bu ayarla ilgili değil Audiofx ile ilgili uygulamanın ses geliştirme ayarları açık olursa seste duraksama oluyor kapattığımızda ise sorun çözülüyor (kapattıktan sonra yeniden başlatma gerekli).Daha fazla dayanamayıp garantiyi feda ederek bende aranıza katıldım romu iki gündür kullanıyorum bahadır adlı arkadaşın dediği gibi wifi şifrelerini hatırlamama sorunu çözüldü. 2G ile 3G arasındaki geçiş sorunu da çözüldü (sinyalin düşük olduğu yerlerde bağlantı 2G ye düşünce tekrar iyi çeken bir yere gelseniz bile 3G ye geçmiyordu). Bazı arkadaşlar şebeke sorunu derken bunu demek istediler sanırım herhangi bir şebeke sorunu yok çünkü. Müzik dinlerken seste anlık duraksama sorunu yaşayan varsa ayarlardan geliştirici seçeneklerine girip Nuplayer'ı kullan seçeneğinin aktif olduğuna emin olsunlar ayın yirmisinden sonraki sürümlerde (bahsettiğim ayar açık olmalı) hata yok. 24.01.2015 sürümü oldukça güzel günlük kullanımda karşılaşılan tek sorun kamera flaşı kullanılırken bazen takılıyor olması. Bir çok özelliği test ettim oldukça stabil çalışıyor yüklemek isteyen arkadaşlara tavsiye ederim. Romun kullanılmasına engel teşkil etmeyecek bazı küçük hatalarında olduğunu söylemeden geçmeyeyim (görsel bazı hatalar, türkçe çeviri hataları gibi).