Galaxy S4 Mini İ9190 CM12.1 Lollipop 5.1.1 (Official Nightly Güncelleme 25.06.2015)

Sponsorlu Bağlantılar

rasmusen.17

Üye
Daha fazla dayanamayıp garantiyi feda ederek bende aranıza katıldım romu iki gündür kullanıyorum bahadır adlı arkadaşın dediği gibi wifi şifrelerini hatırlamama sorunu çözüldü. 2G ile 3G arasındaki geçiş sorunu da çözüldü (sinyalin düşük olduğu yerlerde bağlantı 2G ye düşünce tekrar iyi çeken bir yere gelseniz bile 3G ye geçmiyordu). Bazı arkadaşlar şebeke sorunu derken bunu demek istediler sanırım herhangi bir şebeke sorunu yok çünkü. Müzik dinlerken seste anlık duraksama sorunu yaşayan varsa ayarlardan geliştirici seçeneklerine girip Nuplayer'ı kullan seçeneğinin aktif olduğuna emin olsunlar ayın yirmisinden sonraki sürümlerde (bahsettiğim ayar açık olmalı) hata yok. 24.01.2015 sürümü oldukça güzel günlük kullanımda karşılaşılan tek sorun kamera flaşı kullanılırken bazen takılıyor olması. Bir çok özelliği test ettim oldukça stabil çalışıyor yüklemek isteyen arkadaşlara tavsiye ederim. Romun kullanılmasına engel teşkil etmeyecek bazı küçük hatalarında olduğunu söylemeden geçmeyeyim (görsel bazı hatalar, türkçe çeviri hataları gibi).
Arkadaşlar bu mesajımda ses duraksama sorunu ile ilgili Nuplayer ayarının açık olması halinde sorunun çözülduğünden bahsetmiştim. Yanlış bilgi vermişim kusura bakmayın sorun bu ayarla ilgili değil Audiofx ile ilgili uygulamanın ses geliştirme ayarları açık olursa seste duraksama oluyor kapattığımızda ise sorun çözülüyor (kapattıktan sonra yeniden başlatma gerekli).

ThunderEkmeği

Üye
Benilk defa rom yükliycem cihaza ve cihazda şuanda stock rom var 4.3 bu romu yüklemek için neler yapmam lazım biraz yardımcı olabilir misiniz ?

26 tarihli romu indiremiyorum 404 veriyor

Son düzenleme:
Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
    Konu Sahibi
...

Son düzenleme:

ThunderEkmeği

Üye
Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
    Konu Sahibi
Şuanda 4.2 orjinal stock rom var aldığım günden beridir böyle hiç birşey yapmadım.Şimdi CM12 bu romu yüklemek istiyorum ne yapmam lazım ?

Öncelikle root yapmalısın konuda gerekli her şey anlatıldı, anlamıdıgın yeri sorarsan daha kolay olur.
Şuanda 4.2 orjinal stock rom var aldığım günden beridir böyle hiç birşey yapmadım.Şimdi CM12 bu romu yüklemek istiyorum ne yapmam lazım ?

Linkten root yapabilirsin ve cwm yukleyebılırsın.

s4 mini 4.2.2 root atmak (GT-I9190 root anlatım konusu) - MaxiCep

kaptan23

kaptan23

Üye
  • Beğen
Tepkiler: ThunderEkmeği ve Bahadir_fb
Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
    Konu Sahibi
hocam galiba yanlış anladınız arkadaşın bahsettiği recovery Philz Touch şuan bizim kullandığımızdan daha verimli ve daha gelişmiş bir versiyon

Arkadaşa da yüklemesi için yardımcı ol bari benim bilgim yok konu hakkında :)

• Beğen
Tepkiler: kaptan23

ThunderEkmeği

Üye
Şimdi CWM'nin hangi versiyonunu yüklemem lazım ? Philz Touch'ın hangi versiyonunu yüklemem lazım ?

kaptan23

kaptan23

Üye
az önce ki link de aynı sayfadan dı ama anlamadım 1 kp indi al bu cm 12 nin geliştircisinn yayınladığı link

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: ThunderEkmeği

ThunderEkmeği

Üye
eğer telefonun s4 mini 3g is al bu linkten indir odin ile kur
verdiğim linkte kod hatası var bir iki dk beklersen doğrusnu bulurum

Hocam şunları indirdim :

Odin v3.09
CWM v6.0.5.1
Philz Touch v6.48.4
RootKit v2
CM12 - 2015 / 01 / 25

kaptan23

kaptan23

Üye
Şimdi CWM'nin hangi versiyonunu yüklemem lazım ? Philz Touch'ın hangi versiyonunu yüklemem lazım ?
kardeşim bu konuda verilen recovery gayet stabil ve doğru çalışıyor yok ben macera istiyorum diyorsan üste verdiğim linkteki dosyayı odin ile kur ikisi de aynı işi yapıyor

• Beğen

ThunderEkmeği

Üye
kardeşim bu konuda verilen recovery gayet stabil ve doğru çalışıyor yok ben macera istiyorum diyorsan üste verdiğim linkteki dosyayı odin ile kur ikisi de aynı işi yapıyor

Benim için sorunsuz olması daha önemli tabiki de hocam kusura bakmayın işinize mani olduysam eğer ben sadece üst sürümlerin daha iyi iş çıkartıcağını düşündüm.Sonuçta versiyon yükseltimesinin hata varsa giderilmiş olması ile alakası olduğunu düşündüm.

kaptan23

kaptan23

Üye
  • Beğen

Üst Alt