kaptan23
Üye
işin komik yanı s4 mini için zaten rom sınırlı olarak var elimde miui var lewa os var ikisindede dil eksik onun dışında senin indirdiğin romlar var + s5 rom var ve cm 10.2 tabanlı slim kat rom var o kadar bence cm 10.2 yi ve 11 dene memnun kalırsan devam yoksa cm 12 stabilini benim gibi bekleHocam şöyle söyliyim bana performans ve batarya lazım.Açıkçası rusya kk yi yüklersem garantim yalan olur daha 1 sene garantisi var cihazın o yüzden şuan için o riski göze alamıyorum.Birde bana OS romdan ziyade AOSP daha çok sarıyor özelleştirme imkanı daha fazla diye.Görünüş açışından piyasada ki os romları pek sevmiyorum ios çakması gibi geliyor bana ios sevmediğim için.He eğer olduda sıkıldım os yüklerim dersemde mıuı yüklerim.
Evet CM 12 eksiği var ama o kadar matah değil yani kullanımı etkilemiyor ama ilerde sıkıntı çıkartır gibime geliyor.O yüzden hiç olmazsa elimin altında güzel bir bulunsun istiyorum.Hemde hazır romlara başlamışken bi kaç tanesinide denemek istiyorum.
Mesela CM 10.2 Stable indirdim yanına CM11 Snapshot M12 indirdim.Bunun dışında sizce hangi romları tavisiye edersiniz ? Stabil veya Stabil'e yakın performanslı ve pil konusunda iyi...

+ mokee rom var
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
aradıkça rom buldum