Galaxy S4 Mini İ9190 CM12.1 Lollipop 5.1.1 (Official Nightly Güncelleme 25.06.2015)

Sponsorlu Bağlantılar

ThunderEkmeği

Üye
az önce ki link de aynı sayfadan dı ama anlamadım 1 kp indi al bu cm 12 nin geliştircisinn yayınladığı link

İndirdim hocam
indirdiklerin yeterli philiz touch tamamen macera arıyorsan... yoksa CWM V6 aynı işi görüyor

Dokunmatik daha kolay diye hocam bide yeni rom yüklerken yeni rom için full wipe özelliği var diye ama cwm yi yüklerim hocam siz ne derseniz o :)

kaptan23

kaptan23

Üye
İndirdim hocam

Dokunmatik daha kolay diye hocam bide yeni rom yüklerken yeni rom için fu ll wipe özelliği var diye ama cwm yi yüklerim hocam siz ne derseniz o :)
Ya bana bakma keyfine göre benim anlatmak istediğim ikiside aynı :) ama philz touch verdiğim linkteki dosya cm 12 yi geliştiricilerinin yayınladığı dosyadır isstersen kur

ThunderEkmeği

Üye
Ya bana bakma keyfine göre benim anlatmak istediğim ikiside aynı :) ama philz touch verdiğim linkteki dosya cm 12 yi geliştiricilerinin yayınladığı dosyadır isstersen kur

Tamam hocam peki sıradaki işlem nedir :D

kaptan23

kaptan23

Üye
recovery ve root dosyalarını odin ile kur tabi bilmiyorsan konuda detaylı anlatım var
discoveriden geçme isen rom yüklemede tecrübeli olman lazım :) root ve recoveryi odin ile kurduktan sonra gerisi discoda ki gibi

• Beğen
Tepkiler: ThunderEkmeği
Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
    Konu Sahibi

ThunderEkmeği

Üye
bazı arkadaşlar öyle olması gerek idyor ama bana kalırsa gerek yok 4.2.2 den geçen arkadaşlar var

Root ve CWM işlemi tamamdır hocam şimdi gaps ve cm12 yi cwm den flash lıyorum dimi

kaptan23

kaptan23

Üye
  • Beğen
Tepkiler: ThunderEkmeği

ThunderEkmeği

Üye

ThunderEkmeği

Üye
Ohhhh be tuğla gibi telefon jilet gibi oldu inşallah en yakın zamanda stabil sürümü de çıkar :) Hepinize çok teşekkür ederim bu arada aylardır böyle bir yardım konu bekliyorum sonunda oldu teşekkürler maxicep ailesi :)

Hocam bide ne yapabilirim bu rom için yani biraz daha iyi kullanabilmem için ?

kaptan23

kaptan23

Üye
Ohhhh be tuğla gibi telefon jilet gibi oldu inşallah en yakın zamanda stabil sürümü de çıkar :) Hepinize çok teşekkür ederim bu arada aylardır böyle bir yardım konu bekliyorum sonunda oldu teşekkürler maxicep ailesi :)

Hocam bide ne yapabilirim bu rom için yani biraz daha iyi kullanabilmem için ?
bence bir şey yapmana gerek kurcaladıkça kendi zevkine göre ayarlarsın zamanla hayırlı olsun...

ThunderEkmeği

Üye
bence bir şey yapmana gerek kurcaladıkça kendi zevkine göre ayarlarsın zamanla hayırlı olsun...

Yok yani Xposed çalışmıyor bir çok yerde ingilizce mesela resimlerde saatin yanında gün vs var bunu nasıl yapıcam? Kendi launcherinde uygulama menüsünde ki simgeler gizlenmiyor dimi?

kaptan23

kaptan23

Üye
Yok yani Xposed çalışmıyor bir çok yerde ingilizce mesela resimlerde saatin yanında gün vs var bunu nasıl yapıcam? Kendi launcherinde uygulama menüsünde ki simgeler gizlenmiyor dimi?
Xposed 5.0 desteklemiyor kendi lanucher kullanisli değil forumda lanucherler var bak kendine uygun olanı kur go lanucher gayet stabil be güzel
Xposed ile uğraşma

ThunderEkmeği

Üye
Xposed 5.0 desteklemiyor kendi lanucher kullanisli değil forumda lanucherler var bak kendine uygun olanı kur go lanucher gayet stabil be güzel
Xposed ile uğraşma

Peki hocam önerebiliceğiniz başka romlar var mı?

kaptan23

kaptan23

Üye
Peki hocam önerebiliceğiniz başka romlar var mı?
lolipop tabanlı rom yok s4 mini için yalnız bu akşam uğraştığım bi tane miui kitkat tablı rom var dil eksiği var tamamlar isem yayınlarım yalnız benim gözümde en iyisi rusya kitkat sürümü var s4 minin o çok seri ve kullanışlı tek sorunu geri türkiye sürümüne dönemiyorsun onu göze alabilirsen onu kur derim
cm 12 geliştirme aşamasındaki bir romdur + ları çok ama - yanlarıda var fark etmişsindir... ya eski stok roma döneceksin yada cm 11 romlar var yada carbon rom var onlarda çok seri ve güzel romlardır... ben kullanmadığım için stok rusya kitkat yüklü olduğu için çok birşey diyemiyorum kusura bakma...

ThunderEkmeği

Üye
lolipop tabanlı rom yok s4 mini için yalnız bu akşam uğraştığım bi tane miui kitkat tablı rom var dil eksiği var tamamlar isem yayınlarım yalnız benim gözümde en iyisi rusya kitkat sürümü var s4 minin o çok seri ve kullanışlı tek sorunu geri türkiye sürümüne dönemiyorsun onu göze alabilirsen onu kur derim
cm 12 geliştirme aşamasındaki bir romdur + ları çok ama - yanlarıda var fark etmişsindir... ya eski stok roma döneceksin yada cm 11 romlar var yada carbon rom var onlarda çok seri ve güzel romlardır... ben kullanmadığım için stok rusya kitkat yüklü olduğu için çok birşey diyemiyorum kusura bakma...

Hocam şöyle söyliyim bana performans ve batarya lazım.Açıkçası rusya kk yi yüklersem garantim yalan olur daha 1 sene garantisi var cihazın o yüzden şuan için o riski göze alamıyorum.Birde bana OS romdan ziyade AOSP daha çok sarıyor özelleştirme imkanı daha fazla diye.Görünüş açışından piyasada ki os romları pek sevmiyorum ios çakması gibi geliyor bana ios sevmediğim için.He eğer olduda sıkıldım os yüklerim dersemde mıuı yüklerim.

Evet CM 12 eksiği var ama o kadar matah değil yani kullanımı etkilemiyor ama ilerde sıkıntı çıkartır gibime geliyor.O yüzden hiç olmazsa elimin altında güzel bir bulunsun istiyorum.Hemde hazır romlara başlamışken bi kaç tanesinide denemek istiyorum.

Mesela CM 10.2 Stable indirdim yanına CM11 Snapshot M12 indirdim.Bunun dışında sizce hangi romları tavisiye edersiniz ? Stabil veya Stabil'e yakın performanslı ve pil konusunda iyi...

Üst Alt