Galaxy S4 Mini İ9190 CM12.1 Lollipop 5.1.1 (Official Nightly Güncelleme 25.06.2015)

Sponsorlu Bağlantılar

rasmusen.17

Üye
benim yaşadığım çoğu sorundan bahsediyosun süper olmuş o zaman bir süre daha beklicem arama yapamamak delirtmişti beni o yüzden hale soğuğum birde hataları nereye yazabiliyoruz veya nerden takip ediyoruz
Kardeşim cyanogenmod'un güncelleme ile yapılan değişiklikler sayfasında söylemiş olduğum değişiklikler yapıldığı yazıyordu. Ben ordan bakarak söyledim asıl kullanan arkadaşlardan yorumlarını alırsak daha sağlıklı olur.

ErSin9006

Üye
hala bazı kısımlarının türkçe olmaması çok sinir bozucu :) onun dışında stabil hale geliyor bir aya sorunsuz kullanılır sanırım

rasmusen.17

Üye
hala bazı kısımlarının türkçe olmaması çok sinir bozucu :) onun dışında stabil hale geliyor bir aya sorunsuz kullanılır sanırım
Henüz detaylı bir çeviri yapılmıyor çünkü gerek ayarlar menüsünde gerek uygulamalarda değişiklikler olacaktır. Çalışmalar ingilizce dil ile yapılır, rom oturduğu zaman da detaylı çeviri işlemi yapılır.

berk alican

Üye
dostum nerde yazıyor bulamadım ya

rasmusen.17

Üye
dostum nerde yazıyor bulamadım ya
Sanırım bana ithafen yazdın bu mesajı aşağıdaki linkten takip edebilirsin değişiklikleri. Sıradaki gecelik (nightly) sürümde eklenecek güncellemeler sayfanın en üstündedir aşağıya indikçe yakın geçmişte yapılan değişiklikleri de görebilirsin. Bu sayede çıkan her güncellemeyi hemen yüklemek zorunda kalmaz yaşadığın bir soruna çözüm getirilmişse güncelleme yaparsın.

berk alican

Üye
Sanırım bana ithafen yazdın bu mesajı aşağıdaki linkten takip edebilirsin değişiklikleri. Sıradaki gecelik (nightly) sürümde eklenecek güncellemeler sayfanın en üstündedir aşağıya indikçe yakın geçmişte yapılan değişiklikleri de görebilirsin. Bu sayede çıkan her güncellemeyi hemen yüklemek zorunda kalmaz yaşadığın bir soruna çözüm getirilmişse güncelleme yaparsın.
Supermis burasi birde biz yasadiklarimizi iletebilsek

rasmusen.17

Üye
Supermis burasi birde biz yasadiklarimizi iletebilsek
Herhangi bir program hata verdiğinde rapor oluşturup cyanogenmod'a gönderebilirsin bunu yapabilen rom'a entegre bir yazılım var ismini şu an tam hatırlamıyorum uygulamalar/tümü bölümüne bir göz gezdirirsen farkedersin. Onun dışında bu sürüm gecelik (geliştirici sürümü) olduğundan şöyle bir sorun var çözer misiniz diyemiyorsun, şu an sadece geliştiriciler hata için geri bildirim yapabiliyor. Snapshot (kullanıcı sürümü) çıktığında yapabileceğiz. Tabi ingilizce gerekli.

İstersen yinede aşağıdaki link'e gidip üye olduktan sonra sorununu yazabilirsin. Belki dikkate alınabilir. Sorunu açıklayıcı bir şekilde ingilizce olarak yazmalısın.

Son düzenleme:

Quaresma2012

Üye
Arkadaşlar bu cm12 5.0.2 romunda şarj nasıl değişti sizde. Ekran kullanım süresi nasıl etkilendi ? Birde bu romdan eski TR 4.2.2 yi odinle kurarak geçiş yapılabiliyor değil mi ?

djraghav

djraghav

Üye
gapps yüklenirken hata alıyorum ne kadar beklersem bekleyeyim telefon açılmıyor
açmadan rom la birlikte yüklersem telefon açılmıyor biraz telefonu kullanıp sonra gapps ı yüklersem açılıyor ama kurulum durdulurdu google hizmetleri durduruldu falan diyor ?
gapps olmadan nasıl olcak ki olmaz yani nabcam yüklenmiyo yüklense bile hata veriyo acil çözüm

ErSin9006

Üye
hangi dosya ile gapps kuruyorsunda bu hatayı aldın sorunsuz kuruldu istersen önceki sürüm yükle sonra güncellemesini al sorun ne tam anlayamadım :karisti:

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
    Konu Sahibi
gapps yüklenirken hata alıyorum ne kadar beklersem bekleyeyim telefon açılmıyor
açmadan rom la birlikte yüklersem telefon açılmıyor biraz telefonu kullanıp sonra gapps ı yüklersem açılıyor ama kurulum durdulurdu google hizmetleri durduruldu falan diyor ?
gapps olmadan nasıl olcak ki olmaz yani nabcam yüklenmiyo yüklense bile hata veriyo acil çözüm

Wıpelerı yapıp tekrar denedınmı?

djraghav

djraghav

Üye
kaç kere her seferinde gapps da hata veriyor.super su ve cm12 rahat kuruluyor her seferinde gapps hata veriyor.

berk alican

Üye
Herhangi bir program hata verdiğinde rapor oluşturup cyanogenmod'a gönderebilirsin bunu yapabilen rom'a entegre bir yazılım var ismini şu an tam hatırlamıyorum uygulamalar/tümü bölümüne bir göz gezdirirsen farkedersin. Onun dışında bu sürüm gecelik (geliştirici sürümü) olduğundan şöyle bir sorun var çözer misiniz diyemiyorsun, şu an sadece geliştiriciler hata için geri bildirim yapabiliyor. Snapshot (kullanıcı sürümü) çıktığında yapabileceğiz. Tabi ingilizce gerekli.

İstersen yinede aşağıdaki link'e gidip üye olduktan sonra sorununu yazabilirsin. Belki dikkate alınabilir. Sorunu açıklayıcı bir şekilde ingilizce olarak yazmalısın.
Abi cm hata raporu o biliyorum da sorun su o uygulama da çöküyor

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
    Konu Sahibi
şuan iki sorunum var birisi kamara ikincisi wifi unutuyor vede şebeke sorunu şebeke 3gde çok durdumu net bağlantısı ve şebeke gidiyor hallolduğu takdir de sıfırdan kurucam tekrar romu

Son güncelleme ile wıfı şifrelerinı unutmuyor artık, 3 g sorununda yok gerçi bende hiç olmadı :)

rasmusen.17

Üye
Son güncelleme ile wıfı şifrelerinı unutmuyor artık, 3 g sorununda yok gerçi bende hiç olmadı :)
Daha fazla dayanamayıp garantiyi feda ederek bende aranıza katıldım romu iki gündür kullanıyorum bahadır adlı arkadaşın dediği gibi wifi şifrelerini hatırlamama sorunu çözüldü. 2G ile 3G arasındaki geçiş sorunu da çözüldü (sinyalin düşük olduğu yerlerde bağlantı 2G ye düşünce tekrar iyi çeken bir yere gelseniz bile 3G ye geçmiyordu). Bazı arkadaşlar şebeke sorunu derken bunu demek istediler sanırım herhangi bir şebeke sorunu yok çünkü. Müzik dinlerken seste anlık duraksama sorunu yaşayan varsa ayarlardan geliştirici seçeneklerine girip Nuplayer'ı kullan seçeneğinin aktif olduğuna emin olsunlar ayın yirmisinden sonraki sürümlerde (bahsettiğim ayar açık olmalı) hata yok. 24.01.2015 sürümü oldukça güzel günlük kullanımda karşılaşılan tek sorun kamera flaşı kullanılırken bazen takılıyor olması. Bir çok özelliği test ettim oldukça stabil çalışıyor yüklemek isteyen arkadaşlara tavsiye ederim. Romun kullanılmasına engel teşkil etmeyecek bazı küçük hatalarında olduğunu söylemeden geçmeyeyim (görsel bazı hatalar, türkçe çeviri hataları gibi).

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: kaptan23

ErSin9006

Üye
evet sorun çözülmüş çok iyi olu bu sinir ediyordu beni işyerinin deposunda çekmiyor dışarda şebeke arıyor vs düzelmiş sonunda wifi sorunuda çözülmüş dediğm gibi 1 aya rom çok kullanışlı ve stabil olacaktır :)

kaptan23

kaptan23

Üye
Bana lanucher tavsiye edebilirmisniz...

ErSin9006

Üye
şuan için fazla yok olanlarda fazla birşey değiştirmiyor :)

Üst Alt