Galaxy S3 i9300 ✄ M-D-4™ TW ✄ PORT lollipop Style -N4-S5-S6- {{4.4.4}} ✄V13

Sponsorlu Bağlantılar

Joker

Joker

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
resimde gorulen system ui bildirimler kisminin asagisi saydam.ve bu romu kullaniyorum benim system ui saydam degil.o zaman adam neden o resmi oraya koydu ? aromada herhangi bir secenekte yok ve bir ek paketde yok ?
Sanırım Gravitybox yada wanam xposed'le yapmış.

Anil-D

Anil-D

Üye
teşekkürler duvar kagidini atarmisin burak

Anil-D

Anil-D

Üye
ana ekrandaki lolipoplu androidi

Anil-D

Anil-D

Üye
yok sana demedım yav ama varsa olur bende de s3 yokkı
duvarkagıtları cok guzelmıs ya hepsını tabılırsen ıyı olur

Joker

Joker

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Bilgisayara geçince bakacağım anıl

Aziz04

Aziz04

Üye
yok sana demedım yav ama varsa olur bende de s3 yokkı
duvarkagıtları cok guzelmıs ya hepsını tabılırsen ıyı olur
Buyrun

• Beğen
Tepkiler: morki05, mtrhsts, Anil-D ve 1 kişi daha
Anil-D

Anil-D

Üye
teşekkürler ama elinde seker olan lolipop yok ve sekerler duvarkagidida yok

Anil-D

Anil-D

Üye
eyvallah saolasin teşekkürler

• Beğen
Tepkiler: Joker
Yiğit Türkmen

Yiğit Türkmen

Üye
1 saattir kullanıyorum performans ve hızı çok iyi ama bildirim çubuğundaki kill ram ve fener tuşu hiiç hosuma gitmedi görselliği çok fena bozmuş :). Ekran kilitleme ve ana ekran tusu güzel olmuş. Paylaşım için teşekkürler

• Beğen
Tepkiler: Joker ve Aziz04
Joker

Joker

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
1 saattir kullanıyorum performans ve hızı çok iyi ama bildirim çubuğundaki kill ram ve fener tuşu hiiç hosuma gitmedi görselliği çok fena bozmuş :). Ekran kilitleme ve ana ekran tusu güzel olmuş. Paylaşım için teşekkürler
Evet o tuşlar benim de hoşuma gitmedi ama işe yaradıkları için çok takılmadım açıkçası.Bir daha ki sürüme daha iyi olacaktır.Rica ederim keyifli kullanımlar :)

onurcngzhn34

onurcngzhn34

Üye
su system ui yi Düzeltsinde başka bisi istemiyorum ben

onurcngzhn34

onurcngzhn34

Üye
Dediğim uygulamaları dene sen de yapabilirsin illa güncellemeyi beklemene gerek yok
şuan qs ya geçtim.ayrica tek eksiklik o değil. video calismiyor telefon uygulamasini hiç beğenmedim.

heryere farklı renk koymuş düzen denen bir şey yok yeni güncellemesini bekliyorum

• Beğen
Tepkiler: Joker
Joker

Joker

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
şuan qs ya geçtim.ayrica tek eksiklik o değil. video calismiyor telefon uygulamasini hiç beğenmedim.

heryere farklı renk koymuş düzen denen bir şey yok yeni güncellemesini bekliyorum
Zevkler ve renkler :) rom geliştirme aşamasın da elbet hataları olacaktır.Rom güncellendikçe konu da güncellenecektir.

Alternatif linkler eklenmiştir.

Üst Alt