Sygic v14.3.4+Sygic v15.4.10+Yeni 2015.06 ta Türkiye ve DiGER Navi programlari

Sponsorlu Bağlantılar

memoli6767

memoli6767

Üye
    Konu Sahibi
HUD özelliği için ekstradan para istiyor. fu ll olduğunu sanıyorum yazdığınıza göre. Son sürüm yükeldim.
arkadas sanirim apk üzerinden Sygic klasör olusturdun benim sunuma ekledigim Sygic klasörünü indir yada indirdiyseniz
Sygic/Maps klasörünün icindeki content-info teks var onunla senin Sygic/Maps klasöründekini degistir yada benim sunuma ekledigim
Sygic klasörüyle degistir ....

S&S

Son düzenleme:

mustafa213

mustafa213

Üye
S.a
İyi akşamlar ustam
Makaleni okudum ama anlayamadım ben önceden note3 me sygic yükledim 7 günlük deneme dedi 7 gün cok iyi kullandım 7 günsonra özellikleri kapandı
Şimdi ben telefonumdan sygic i kaldırıptamı sizin verdiginiz likleri indirip kuracagım yoksa kurulu klasörün içine mi atacagım
Silipte yükleyeceksem hangi linkleri İndirecegim
Hangilerini Sırayla kuracagım
YArdım ederseniz sevinirim

memoli6767

memoli6767

Üye
    Konu Sahibi
S.a
İyi akşamlar ustam
Makaleni okudum ama anlayamadım ben önceden note3 me sygic yükledim 7 günlük deneme dedi 7 gün cok iyi kullandım 7 günsonra özellikleri kapandı
Şimdi ben telefonumdan sygic i kaldırıptamı sizin verdiginiz likleri indirip kuracagım yoksa kurulu klasörün içine mi atacagım
Silipte yükleyeceksem hangi linkleri İndirecegim
Hangilerini Sırayla kuracagım
YArdım ederseniz sevinirim
arkadas hangi versionu yükledin yazmamisin ama benim bu content-info ile senin Sygic/maps kalsörünün icindekini degisirsen
normal sekilde calisir 7gün deneme süresi kalkmis olur...
content.info

eger kara kutu (yol kamerasi) ve HUD özelliginin olan Sygic degilse benim sundugum sayfadaki en asagisindakini
iki parti ve Apk indirip yükleyip kullana bilirsin Sygic v14.7.4 en son sürüm digerinden Sygic v14.3.4,de degisiktir

S&S
Sygic v14.7.5 Apk crk,li

yenisi eklenmistir..................

S&S

xblackx

xblackx

Üye
merhabalar

Sygic v14.7.5 sürümünü zippyshare'ye yükleyebilirmisiniz.

ask_okatan

ask_okatan

Üye
Eline saglik baskan

• Beğen
Tepkiler: memoli6767

telefonkontakt

Üye
emegine bilegine sabrina saglik sagol var ol tesekkürler

• Beğen

fizikci2004

Üye
Merhaba Arkadaşlar. Android 2.3.6 sürümünde çalışır mı? Telefonum Samsung Galaxy y (320x240 çözünürlük.)

memoli6767

memoli6767

Üye
    Konu Sahibi
Merhaba Arkadaşlar. Android 2.3.6 sürümünde çalışır mı? Telefonum Samsung Galaxy y (320x240 çözünürlük.)
arkadas tek Apk ,ler onları indir denersin ama Sygic v14.7.5 calısmıyordu
yanlış aklımda kalmadıysa onun icin Sygic v 14.3.X olan Apk denersin normal
calıstıgı zaman maps,ları vs yardimcı olurum ona göre ayarlarsın..

S&S

fizikci2004

Üye
Teşekkürler. Marketten yüklediğim zaman çalışıyor apk. internetten bir kaç tane daha apk indirip deneyeyim

memoli6767

memoli6767

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkürler. Marketten yüklediğim zaman çalışıyor apk. internetten bir kaç tane daha apk indirip deneyeyim
arkadas benim buraya ekledigim Sygic v14.7.5 Apk var onu dene calisirsa gerekli indirmeleri tamamlasin hangil ülkelerin mapsi (haritasi) gerekiyorsa onlarida indir content-info var ekledigim senin Sygic/Maps klasörünün icindekiyle degisirsen süresizlesir kullana bilirsin
benim buraya ekledigim Sygic Apk yükleki crk,li oldugu icin vede yazdigim gibi content-infoda degisirsen 7gün deneme problemi olmaz..

S&S

fizikci2004

Üye
Teşekkürler
14.7.5 yüklemedi paket ayrıştırmada sorun var gibi bir hata mesajı verdi. ben de 13.3.4 ü yükledim. vermiş olduğunuz content info dosyası bunun için de geçerlimi

ÇAVDARLI

Üye
emeğine sağlık kardeş....internetten indirdiğimiz ses ve benzeri proğramlara
ücret varmı?

• Beğen
memoli6767

memoli6767

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkürler
14.7.5 yüklemedi paket ayrıştırmada sorun var gibi bir hata mesajı verdi. ben de 13.3.4 ü yükledim. vermiş olduğunuz content info dosyası bunun için de geçerlimi
gecerli arkadas benim sunuma ekledigim Sygic klasörünü indirmediysen 7 günlük yazar content-info 14.3.X olsun 14.7.5 versionlari olsun
hepsinde kullana bilirsin..

Wi-f üzerinden indirinki problem olmasin tlf,internet süresi dolmasin
benim Sygic apk yüklendikten sonra gerekli indirmeler bittikten sonra ayarlardan internet baglantisinida
kapata bilirsiniz zaten gerek yok indirmesi bittikten sonra yani ücretli degil kullanimida internet üzerinden indirmeside..

S&S

Son düzenleme:

AdemOyuklu

Üye
bende hala yanlış gprs sinyali veriyor memeoli kardeş çözemedik dediginide yazdım ama bakalım ne çıkacak .

memoli6767

memoli6767

Üye
    Konu Sahibi
bende hala yanlış gprs sinyali veriyor memeoli kardeş çözemedik dediginide yazdım ama bakalım ne çıkacak .
arkadas GPS,i ac disarida yada cam kenarinda beklet gps bulmasi gerekir hangi Sygic versionunu kullaniyordun
birde GPS olan tlf degilmi birde S4 serilerinde Android versionunu yenileyenler senin yasadigin problemi yasiyordu Andorid bazi versionlari yeni sotfversinde GPS özelligi olmadigini okumustum
burayida unutma... Bir dene bakayim normalde calisyormu GPS...

S&S

Son düzenleme:

AdemOyuklu

Üye
kullandıgım telefon lg g3 32 gb lolipop 5.0 kullanıyorum gprs var

bu konudaki sunumun aynısını indirip tekrar deneyim bir bakalım ne olacak eskilerini silip komple birde buradakini deneyecegim ..

unutmam unutmam ama digeri cazip sagol .

memoli6767

memoli6767

Üye
    Konu Sahibi
kullandıgım telefon lg g3 32 gb lolipop 5.0 kullanıyorum gprs var

bu konudaki sunumun aynısını indirip tekrar deneyim bir bakalım ne olacak eskilerini silip komple birde buradakini deneyecegim ..

unutmam unutmam ama digeri cazip sagol .
Sygic v14.7.5 olani denersin Apk yükle indirsin mapsida indir diger arkadasa yazdigim gibi Sygic/Maps klasörünün icindeki
content-info teks degisirsin bir bakarsin tomtom calisinca haritayi göstermiyor ama Sygic normal calismasi gerekir birde
Navigonu denersin Apk ekliyorum buraya bilirsinki Apk yüklendikten sonra bütün indirmeleri kendisi ypcak ihtiyacin olan ülkeleride
sen secer indirirsin Naviyi kapatir acarsin ücretsiz kullana bilirsin istersen

memoli6767

S&S

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

arkadaslar Sygic v14.7.6 Apk eklenmistir kullanmakta oldugunuz v 14.7.X serilerinin üzerine yükliye bilirsiniz
yeni yükliyecek arkadasar icin gerekli aciklama yaziyor 1sayfada

Yenilikler:
BlueTooth için düzeltme
HTC ve lolipop için düzeltme yapilmistir

Sygic v14.7.6 HUD, Blackbox (Kara Kutu) + ta 2014.06

Sygic v14.7.6 Apk crk,li

PW: memoli6767

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: durmates

egzantrik1453

Üye
sygicta türkiye için artık yeni harita yok mu?

Üst Alt