Galaxy S3 i9300 ★Aziz04★ Note 4 Lite Rom 4.4.4 v2.0 ٠•●☆★YENİ★☆●•(11-01-2015)

Sponsorlu Bağlantılar

Rom'u Beğendiniz Mi?

• Beğendim

Kullanılan: 88 74.6%
  • Beğenmedim

Kullanılan: 12 10.2%
  • Siyah klavye mi?

Kullanılan: 22 18.6%
  • Beyaz klavye mi?

Kullanılan: 32 27.1%

• Kullanılan toplam oy
    118

abuzer0006

Üye
açık net yazıyorum çogu roomu kurdum bu super olmuş sadece ve sadece şarj sorunum var oda butun roomlarda var zaten.
ancak ankete bakıyorum kimse rakaamlar çok düşük bu roomu binbir emekle hazırlayan kardeşime cidden ayıp oluyor emeğe saygı.
açık net yazıyorum çogu roomu kurdum bu super olmuş sadece ve sadece şarj sorunum var oda butun roomlarda var zaten.
ancak ankete bakıyorum kimse rakaamlar çok düşük bu roomu binbir emekle hazırlayan kardeşime cidden ayıp oluyor emeğe saygı.
hakkını helal et kardesim

• Beğen
Tepkiler: Aziz04 ve ossimone

ossimone

ossimone

Üye
diğer romlarda 50-60 yada 200 sayfaya cıkan yorumlar var fakat %80 %85 i hata şikayet sorun içerikli valla aziz hocam rom kurmaya seninle başladım desem yanlış olmaz ilk kurduğum rom s5 lite v9.1 di şimdi de bunu kurdum senin tabirinle çözümü olan sorun ve sıkıntılar harici bir şey yaşamadım ... ne desem az daha nelerle karşılaştıracaksın bizi kim bilir sabırsızlıkla bekliyorum...

• Beğen
Tepkiler: Aziz04
ferhat1905123

ferhat1905123

Üye
Ne sorusu kardeşim?

İlk sorunun cevabı evet ta kendisi...
İkinci soru: İnan çok kişi beni görünce ''daha önce seni bir yerde görmüştüm'' Diyor Ama nedense ben onu ilk kez görüyorum :)
Diller csc ama orda dil dışında farklı bir sürü dosya var araştırarak sil.!! Ayrıca çok karışık işler bunlar zaman ve sabır gerekir
Sistem app/ ve data içinden sana yaramayan uygulama varsa sil. Çöp dolu özellikle sistem app. Örnek: Yaho uygulama ve widgetları!!!
Son soru rom bir iki güne hazır
aziz kardeşim testler ne aşamasında
Ne sorusu kardeşim?

İlk sorunun cevabı evet ta kendisi...
İkinci soru: İnan çok kişi beni görünce ''daha önce seni bir yerde görmüştüm'' Diyor Ama nedense ben onu ilk kez görüyorum :)
Diller csc ama orda dil dışında farklı bir sürü dosya var araştırarak sil.!! Ayrıca çok karışık işler bunlar zaman ve sabır gerekir
Sistem app/ ve data içinden sana yaramayan uygulama varsa sil. Çöp dolu özellikle sistem app. Örnek: Yaho uygulama ve widgetları!!!
Son soru rom bir iki güne hazır

• Beğen
Aziz04

Aziz04

Üye
    Konu Sahibi

Testler iyi aşamada...
Fakat hiçbir beklentim olmadan sizler için elimden geldiğince romları daha iyi yapabilmek için,
Gecemi gündüzüme katıyorken ve bir romu bu duruma getirmek hiç kolay değil eklenen veya çıkartılan her yeni özellikten sonra romu kurup test ediyorum.
Dolayısıyla belki 25-30 kere kurulum yapıyorum!
Tek beklentim var ve bu beni çok mutlu eder, Emeğe saygı konunun beğenilmesi.
Ama baktığımda bunu bile göremiyorum...

• Beğen
Tepkiler: ali_yardim, uzman47, helppo ve 5 diğerleri

rc_plane

Üye
Konuyu merakla takip ediyorum..Çalışmalarında başarılar dilerim...

• Beğen
tdd46

tdd46

Üye
Diğer romlardan biraz daha iyi ve yaklaşık 2 saatten daha kısa sürede şarj oluyo artı mesela tel şarja takılı oynasan da yukselmeme veya şarj düşme olayı olmadı. Ekran süresi sürekli kullanırsan internet falan açık oyun oynayim şekilde en az 5 saat götürüyor. Ama aziz hocamın romundan konuyu saptırmak istemedim sadece katkı sağlamak ti eğer lolipop tabanlı yaparsa muhteşem olur hiç bi yerde yok yani touchwizz lollipop :)
hangi karnel kurulu benim tel klon imei dde boeffla denedim ama olmadı
Testler iyi aşamada...
Fakat hiçbir beklentim olmadan sizler için elimden geldiğince romları daha iyi yapabilmek için,
Gecemi gündüzüme katıyorken ve bir romu bu duruma getirmek hiç kolay değil eklenen veya çıkartılan her yeni özellikten sonra romu kurup test ediyorum.
Dolayısıyla belki 25-30 kere kurulum yapıyorum!
Tek beklentim var ve bu beni çok mutlu eder, Emeğe saygı konunun beğenilmesi.
Ama baktığımda bunu bile göremiyorum...
fan ların olarak biz burdayız sen devam et hocam ;)

• Beğen
Tepkiler: helppo, ferhat1905123 ve Aziz04
birpesimist38

birpesimist38

Üye
eline emeğine sağlık, test aşamasındaki 500 küsür mb a düşen bekliyoruz

• Beğen

MaxipmaN

Üye
şu romları görüyorum ve note2yi boşuna stock kullandığımı anlıyorum :D hakkını vermiyorum yani

• Beğen

omegafi

Üye
İndiriyorum, kurup deneyeceğim. Emeğe hep destek verdik...

• Beğen
gfbli_erdi

gfbli_erdi

Üye
kilit ekranında kişisel mesaj yazamıyorum neden

abuzer0006

Üye
tek eçerim bu alemde seni her şey için çok tsk ne zaman yayınlamayı düşünüyosun.

• Beğen
gfbli_erdi

gfbli_erdi

Üye
aziz teşekkürler sfinder ve quick connect butonlarını nasıl kaldıracaz

• Beğen
gfbli_erdi

gfbli_erdi

Üye
Aziz bide bi konuda yardımcı olur musun kilit ekraninda kişisel mesaj nasil yazabilirim

Aziz04

Aziz04

Üye
    Konu Sahibi
Aziz bide bi konuda yardımcı olur musun kilit ekraninda kişisel mesaj nasil yazabilirim
Ayarlar/kilit ekranı/saat ve kişisel mesajı özelleştir
oy kullanan arkadaşlara çok tşk ediyorum :çay:

• Beğen
Tepkiler: uzman47
Yiğit Türkmen

Yiğit Türkmen

Üye
Şarj sorunu yaşayanlar greenify ile whatsapp ve messenger dışında bütün uygulamaları uyutursa ve sistemde gereksiz çalışan uygulamaları root explorer ile kaldırırsa şarjı daha uzun gider ben bu romda şarj sıkıntısı yaşamıyorum diğerlerine göre çok iyi bence

• Beğen
gfbli_erdi

gfbli_erdi

Üye
Allah allah bende niye yok o seçenek dn4 romunda da böyleydi

Yiğit Türkmen

Yiğit Türkmen

Üye
Kilit ekranına girip bilgileri göstere gir en altta sahip bilgisi var

• Beğen