funny_halil
Üye
Evet hocam wifi yada 3g'yi gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz.@aziz04 Hocam bu beklenen romu yayınlayın sabırsızlanıyorum valla 2 gün diyorsunuz.
Hocam bu arada wifi 3g yarım gün kullansak akşamı çıkarır mi ?
Hocam bu beklenen rom port mu yoksa cm tarzı mi ?
@aziz04 altyapı olarak hangi romu kullandınız?
Meraktan soruyorum yoksa başka amacım yok

aziz hocam bu rom bu akşam gelirmi acabaEvet hocam wifi yada 3g'yi gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz.
Ben çok sms yazan biriyim ve msj yazarken şarjın ne kadar çok gittiğini kullanan varsa bilir
Bunda özellikle msj ve wifi açıkken test ettim mükemmel.
Ayrıca 12 saat boyunca tele hiç dokunmadım ve baktığımda %1 bile şarj gitmemişti. Bıraktığım gibiydi
Romun hangi tabanlı olduğunu şimdilik söylemiyorum
Evet port ama 1.20 gb olan rom boyutunu ben 570 mb indirdim
Şimdi diyeceksin bu boyuta indirdin ama içinde ne bıraktın peki
İnan bize lazım olan herşey duruyor. Adamlar tamamen kendine göre rom tasarlıyor
Örnek: Cihaz kurulum başlangıcında türkçe olarak geliyor ve birde ingilizce dil var geri kalan dilleri cscden çıkarttım burada inanılmaz bir mb oynaması var
valla kardaş pc değil dışarıdan da hertürlü kablo denedim neyse bilgin sağol azizFarkı kullandığımız s3'lerin 4.4.2'yi bile kaldıramayışı!
Sonra bazı arkadaşlar sitem ediyor şarjım çabuk bitiyor, yok çok kasıyor 1gb ram ile en fazla ne beklenebilir ki?
Pc de bile 1gb ram varken win 7 yada win 8 kurulduğunda resmen kamikaze oluyor
Pc'de mi şarj ediyorsun?
Değilse orjinal kablo ise çok hızlı şarj eder!
Diğer romlardan biraz daha iyi ve yaklaşık 2 saatten daha kısa sürede şarj oluyo artı mesela tel şarja takılı oynasan da yukselmeme veya şarj düşme olayı olmadı. Ekran süresi sürekli kullanırsan internet falan açık oyun oynayim şekilde en az 5 saat götürüyor. Ama aziz hocamın romundan konuyu saptırmak istemedim sadece katkı sağlamak ti eğer lolipop tabanlı yaparsa muhteşem olur hiç bi yerde yok yani touchwizz lollipopSelam hocam bu 5.0.2 romun sarj konusunu merak ettim bi kaç sorum var ?
1.Telefon kapalı sabah olunca %5 den fazla gidiyor mu (ortalama 12 1 den 10 11 e kadar)
2.Oyun ve wifi de çok gidiyor mu sarj
3.Ekran süresi nedir ortalamada

Rica ederim iyi günlerde kullanınKullandığım en hızlı ve stabil rom. Gereksiz uygulamalar yok. Ram kullanımı config ayarlarını yaptıktan sonra oldukça iyi bide kernel 7.2 yükleyince tamamdır teşekkürler aziz04 eline sağlık
dünden beri kullanıyorum performans ve şarj konusu tatmin edici ama insanoğlu doyumsuz işte.. daha iyisini dört gözle bekliyoruz aziz hocam![]()

Ne sorusu kardeşim?@aziz04 hocam soru sordum hala cvp vermediniz ????
Dün 13.51
İlk sorunun cevabı evet ta kendisi...@aziz04 Hocam paylaşın su romu yaaa biran önce tek soru qs 4.4.2 mi blekota iyi değil inşallah o değildir
@aziz04 Hocam valla adamsın yaa görmedim sizi ama görsem tanırım kesin
Hocam nerelisiniz hocam belki yanınıza gelirim bi gün
@aziz04 hocam ben de qs 4.4.2 sini kullanıyorum şuan 1.30 gb rom zaten hafıza kartım 2 gb.Hocam bu dilleri bi de başka gereksiz nelereri çıkartabilirim ? Hangi dosyada bi de ?
@aziz04 Hocam şu rom için bi gün verseniz yaa kafam rahatlasın

kaç saaat ekran süresi aldınız pekidünden beri kullanıyorum performans ve şarj konusu tatmin edici ama insanoğlu doyumsuz işte.. daha iyisini dört gözle bekliyoruz aziz hocam![]()