Dün gece kardeşime beyazını aldım telefon gerçekten hızlı
g2ye göre ekran kenarları kendi cumhuriyetini ilan etmiş ama yinede güzel ve hızlı telefon![]()
birkaç saat sonra almaya gidiyorumG2 den uzun telefon.
olmasalar daha güzel olacaktı ama olmuşlar bir kere yapacak bir şey yok 
Görüntüyü bozmuyor alttan usttende baya var şık telefon. Önemli olan performans gece boyu bi sıkıntı görmedim inş olmazda.
Ana ekran tuşuna basınca benim g2 den hızlı dönüyor ana sayfaya![]()
Animasyon işine girmeden oluyor bu bekleme tuşa basıyorum yaklaşık 1 sn bekleyip sonra hemen geciyor animasyonla.O animasyon ölçeğiyle alakalı,optimus arayüzü orada sıkıntı yapıyor tıpkı samsung'un touchwiz'i gibi diyebilirim
sen lg g2 de geliştirici seçeneklerini açıp animasyon ölçeklerini kapalı yap ondan sonra bir yeniden başlat telefonu,bak bakalım g2 yi tanıyabiliyor musun ? s3 hatta s2 de bile işe yararyan bir durum
Animasyonlar bence ciddi anlamda gereksiz,cihazı da kastırıyorAnimasyon işine girmeden oluyor bu bekleme tuşa basıyorum yaklaşık 1 sn bekleyip sonra hemen geciyor animasyonla.

kapatmak çok daha iyisen bi kapat bak telefona veya 0.5 yap o da iyi olyo

Tamamını sıfırladım yine aynı kisa bir süre bekleyip öyle geciyor 1 sn ya var ya yok
Telefonu yeniden başlattım ayardan sonra
:P
Şaka bir yana Optimus arayüzünden kaynaklanıyor o kadar da olsun ya 
Önceden baya araştırdım arayüzden kaynaklı çözüm bulamadım dün zenfone 5 bastığın anda geçince bir daha bakayım dedimde yok çözüm lolipopta düzelir belki önemli bir şey değilde bastığın anda olsa daha iyi [emoji2]Animasyonlar bence ciddi anlamda gereksiz,cihazı da kastırıyor
hatta demin üşenmedim bununla ilgili konu açtım ; Püf Noktası - Android Cihazınızın Arayüzünü Hızlandırma Yöntemleri! - MaxiCep
kapatmak çok daha iyi
O kadarına yapacak bir şey yok,ZenFone 5 daha iyi bir telefon biliyorsun dimi ?[emoji14]
Şaka bir yana Optimus arayüzünden kaynaklanıyor o kadar da olsun ya
![]()
ZenFone 5 daha iyi,daha iyiÖnceden baya araştırdım arayüzden kaynaklı çözüm bulamadım dün zenfone 5 bastığın anda geçince bir daha bakayım dedimde yok çözüm lolipopta düzelir belki önemli bir şey değilde bastığın anda olsa daha iyi [emoji2]

o kadar kısmi şeylere takılmayın hocam,belki sanal buton olduğu içindir diyeceğim ama ne alaka değil mi
[emoji2] [emoji2]ZenFone 5 daha iyi,daha iyio kadar kısmi şeylere takılmayın hocam,belki sanal buton olduğu içindir diyeceğim ama ne alaka değil mi
![]()
[emoji2] [emoji2]
Yok hocam lg g2 i benim ihtiyaçlarımi fazlasıyla karşılıyor cok memnunum telefondan bide lolipop geldimi tadından yenmez. Zenfone kullandıktan sonra telefonun şarjına tekrar hayran kaldım ama [emoji6]
Bide senin dediğin optimasyon sorunuyla ilgili hiç bir sıkıntın olmasın o kadar uygulama yükledim dün hiç sıkıntı olmadı zenfone da bi tek iki kez greenify durduruldu dedi onda biraz olabilir [emoji4]

taşınabilir şarj aleti onŞarj bakımından bakalım ZenFone 5 ile ne yapacağız![]()
Bitirip bitirip dolduracan artık kardeşim evde genelde zaten ona sorun olmaz pek. Kullan bak bakalım duruma göre ayarlarsin.Şarj bakımından bakalım ZenFone 5 ile ne yapacağız![]()

G2 mi senin zen5 mi?Benimki şimşek gibi geçiyor ana ekrana
Şarj dayanamayacak sana kardeş onu söyleyim![]()