Püf Noktası Android Cihazınızın Arayüzünü Hızlandırma Yöntemleri!

Sponsorlu Bağlantılar

avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi
Android Cihazınızın Arayüzünü Hızlandırma Yöntemleri!
Arkadaşlar daha önce benzeri bir konuyla karşılaşmadım,açıldıysa da özür dileyerek bu konunun silinmesini talep ediyorum.Amacım Android kasıyor,Android yavaş,Android şöyle,Android böyle diyen arkadaşların ağızlarını tıkamak ve sizlere kasan arayüzünüzü hızlandırarak yardımcı olmaktır.Herkes hızlı bir telefon ister değil mi ? :)

Gelelim anlatıma,isteyenler şöyle video üzerinden gitsinler ;

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Her cihazda uygulanışı aynıdır,GPU görüntülemeyi zorla seçeneği pil performansınızı etkileyebilir.Fakat daha hızlı olduğunu söyleyebilirim :)

Yazılı olarak da anlatmak gerekirse;

1.adım : Ayarlara giriyoruz
2.adım : Telefon hakkında tarzında isimlendirilmiş telefonun yazılımsal bilgilerini görebildiğimiz ekrana erişiyoruz.
3.adım : oradan yapı numarasının üzerine 7 kere basıyoruz(yanlış hatırlıyor olabilirim,olmazsa diğerlerini denersiniz)
4.adım : geliştirici seçenekleri aktif oluyor,bundan sonra ayarlardan geliştirici seçeneklerini açıyoruz
5.adım : geliştirici seçeneklerinden animasyon ölçeklerini buluyoruz ve 1.0x yada 0,5x olarak belirlenmiş olan ölçekleri kapalı konuma getiriyoruz.
6.adım : telefonumuzu yeniden başlatıyoruz.

ve cihazımız yeni haliyle karşınızda oluyor,ve telefonunuzun yeni halinin tadını çıkartıyorsunuz.Bu hızlandırma yöntemi sayesinde sayısız arkadaşımı s3'ünü değiştirmeyi düşünmekten kurtardım bunların içinde s2'de var ve yüksek model cihazlar.Marka ile alakalı bir durum değildir Android 4.0+ cihazların hepsinde oluyor sanırım :)

Not : Bu yöntem yalnızca arayüzü hızlandırmaya yaramaktadır,Rehber açılış hızına vs. etkisi fazla değildir ama yine de vardır.Cihazınıza ek güçlendirme yapmaz oyun performansı vs. değiştirmez.Denemedim ama belki ram kullanımı düşüyordur.

Rehber hakkında : Samsung'ların Rehbere geç girmesi sorunu hakkında da bir diğer tavsiyem,cihazınızı açtıktan sonra bir kere kasılarak rehbere girmeniz ardından rehberi kapatmanızdır,bu esnada ram'i temizlemez iseniz rehber hızlı açılmaktadır :)

yeni arayüzünüz hayırlı olsun...

• Beğen
Tepkiler: ÇaRşI 2387

ByKatre

ByKatre

Üye
Güzel Konu Komple kapatıncada kalas gibi gözükmesin olmadı 0.5 yaparlar ama bunu denemekte kesinlikle fayda var

YaşlıTaşCocuk54

YaşlıTaşCocuk54

Üye
Rootlu cihazlarda gravity box yükleyin animasyonlar ×25 e düşüyor daha hızlı yani

ÇaRşI 2387

ÇaRşI 2387

Üye
:tşk:

98farom98

98farom98

Üye
:tşk:

avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi

Rica Ederim Arkadaşlar :)
Güzel Konu Komple kapatıncada kalas gibi gözükmesin olmadı 0.5 yaparlar ama bunu denemekte kesinlikle fayda var
Komple kapatmak gibisi yok be :)
Rootlu cihazlarda gravity box yükleyin animasyonlar ×25 e düşüyor daha hızlı yani

x25 ? x0,25 mi diyecektin ? :D oda olabilir tabi ki ama ben komple kapatılmasının taraftarıyım

• Beğen
Tepkiler: YaşlıTaşCocuk54
Invoke

Invoke

Üye
Xperia Ray'de kapatırdık. :D

Anil-D

Anil-D

Üye
yararli bilgi ama bunu biliyodum ben

Invoke

Invoke

Üye
Ee, biz bir şey mi dedik?

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Orta segment cihazlar için işe yarar bir yöntem. Eline sağlık.

Son düzenleme:
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Lütfen son uyarım 2015 yılına ceza almadan girmeyi deneyelim tavsiyem

Emeğine saygısızlık yapıyorsunuz arkadaşın düşüncelerinizle kırıcı olmayın. Gereği yapılır

İyi seneler

• Beğen
Tepkiler: dragonmhmt, B.A.R.O.N ve Sucrofe
The Shadow

The Shadow

Üye
Favorim 1.5x güzel duruyor :)

Sucrofe

Sucrofe

Üye
Yok be, 0.5 iyi. :cool

• Beğen
Tepkiler: YaşlıTaşCocuk54
lazye

lazye

Üye
Bu telefonu hizlandirmaz sadece animasyon geçişleriyle alakali bi durum ben biliyodum emek için teşekkürler ...

• Beğen
Tepkiler: The Shadow ve B.A.R.O.N
korkusuz__

korkusuz__

Üye
Arkaplan islem sınırı kapatıp acınca standart oluyor bilginize

Üst Alt