Telefon Tavsiyesi 650-700TL'ye Asus ZenFone 5'ten daha iyi cihaz var mı ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi
hayırlı olsun uygun almışsın :)
güvenilir bir site mi

Sağol Muhammed kardeşim,Sitede " Asus Türkiye Garantisi " ibaresi var," Canlı Destek "ten de durumu doğrulattım.Cihaz elime geldiğinde eğer cihaz paralel ithalat falan çıkar ise direkt geri göndereceğim ama Asus Türkiye Garantisi altında ise gerçekten çok iyi fiyata aldım.Burada Vatanbilgisayarda falan hep 700TL daha aşağısı yok :)

dragonmhmt

dragonmhmt

Üye
Hayırlı olsun güle güle kullan. :)

avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi
Keşke Casper Via v5 baksaydın almadan önce. Karar yinede senin ama hayırlı olsun :)
Aslında benim bir diğer uyuz olduğum konu da yurt dışından farklı bir markaya sahip ürünün üzerine kendi markalarını basıp 100% Türk malıdır diye yazılmasıdır,Casper'i bilmiyorum ama General Mobile'in Discovery'si ve Elite'ı(Elite'den tam emin değilim) Amerikalı BLU firmasına ait ve adamlar Çin'de ürettirip satıyorlar...

Vestel Venüs'ü de bilemiyorum,Casper'ı da bilemiyorum ama bunlar da yaptır sat mantığıyla çalışıyor,Turkcell'in cihazları genelde Huwaei ve ZTE oluyor hiç birisi Türk malı değil ama Türk malı diye bize kaptırmaya çalışıyorlar.Bizim Meclistekiler bile yiyor ne diyeyim... (siyaset yapmıyorum görünen köy kılavuz istemez)

Casper'in'de menşeisi Hindistan merkezli Micromax olabilir tam olarak bunları bilmiyorum,araştırmadım :)
ve via v5'te 1GB ram var ama Asus Zenfone 5'te 2GB var ve fason üretim cihaz değil :)
Hayırlı olsun güle güle kullan. :)
Teşekkür Ederim :)
hayırlı olsun uygun almışsın :)
güvenilir bir site mi

İnternette baktığım kadarıyla güvenilir bir firma fakat teslimatta geciktiğine dair yazılar da var.Satın aldıktan sonra kendileri beni aradılar doğrulama falan yaptılar baya konuştuk cihazın Asus Türkiye Garantili olduğunu tekrar doğrulattım ve yarın sabah ellerinde olacağını dolayısıyla da çarşamba günü benim elimde olacağının teyidini aldım kendileri de başka bir yerden tedarik ediyorlar anladığım kadarıyla :)

• Beğen
Tepkiler: key43
Enpatsu Shakugan

Enpatsu Shakugan

Üye
Hayırlı olsun güzel seçim :)

kemsaf

kemsaf

Üye
Hayırlı olsun güle güle kullanman dileğiyle :)

Gallahad

Gallahad

Üye
dün n11 de g2 mini 709 mu 749 tl mi neydi

ByKatre

ByKatre

Üye
general mobile discovery elite, gione firmasının telefonu :)

BRKTNL

BRKTNL

Üye
Hayırlı olsun kardeş tercihin doğru :oke:
Ses kalitesi konusuna gelirsek bak kulaklığını denemedim ama hoparlör çıkışı sağlam diyebilirim. Memnun olmazsan zaten sağlam bir kulaklık bağlarsın. Diğerleri hikaye kardeş sonuçta bu marka efsane bir bilgisayar ve parça markası :oke:

avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi
general mobile discovery elite, gione firmasının telefonu :)

Olabilir bilmiyorum,BLU'nun ürettiği de Elite'a benziyor yukarıda siyahının fotoğrafı var :) Sonuç olarak bunların hepsi fason üretim...

avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi
Hayırlı olsun kardeş tercihin doğru :oke:
Ses kalitesi konusuna gelirsek bak kulaklığını denemedim ama hoparlör çıkışı sağlam diyebilirim. Memnun olmazsan zaten sağlam bir kulaklık bağlarsın. Diğerleri hikaye kardeş sonuçta bu marka efsane bir bilgisayar ve parça markası :oke:

Sağol teşekkür ederim,kulaklık kalitesinden ziyade ses kaynağı olan telefonun ses çıkışının kalitesi önemli.yoksa LG G2'nin kulaklığı var Samsung'larda fena ses vermiyor ama G2'de biraz bozuyor bilgisayarda hepten bozuyor bu ama tüm kulaklıklar için geçerli :)

Aynen,Dünyanın 1 numaralı donanım üreticisi benim gözümde :)
Alabilirsin tabi ne demek
sağolasın :)

Enpatsu Shakugan

Enpatsu Shakugan

Üye
Telefonun bu özelliklere göre ucuz olması sanırım Asus'un telefon sektörüne yeni girmesi. Normalde böyle bir telefon 1000 liradan aşağı olmazdı.

avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi
Telefonun bu özelliklere göre ucuz olması sanırım Asus'un telefon sektörüne yeni girmesi. Normalde böyle bir telefon 1000 liradan aşağı olmazdı.

Sanmıyorum,içinde kullanılan donanım çokta iyi bir donanım değil.Günümüz şartlarında orta seviye diye hitap edilebilir bir donanım :)

YaşlıTaşCocuk54

YaşlıTaşCocuk54

Üye
Hayırlı olsun aldıysan :)

ByKatre

ByKatre

Üye

elife olmuş elite :kıskıs:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt