Keşke Casper Via v5 baksaydın almadan önce. Karar yinede senin ama hayırlı olsun
Aslında benim bir diğer uyuz olduğum konu da yurt dışından farklı bir markaya sahip ürünün üzerine kendi markalarını basıp 100% Türk malıdır diye yazılmasıdır,Casper'i bilmiyorum ama General Mobile'in Discovery'si ve Elite'ı(Elite'den tam emin değilim) Amerikalı BLU firmasına ait ve adamlar Çin'de ürettirip satıyorlar...
Vestel Venüs'ü de bilemiyorum,Casper'ı da bilemiyorum ama bunlar da yaptır sat mantığıyla çalışıyor,Turkcell'in cihazları genelde Huwaei ve ZTE oluyor hiç birisi Türk malı değil ama Türk malı diye bize kaptırmaya çalışıyorlar.Bizim Meclistekiler bile yiyor ne diyeyim... (siyaset yapmıyorum görünen köy kılavuz istemez)
Casper'in'de menşeisi Hindistan merkezli Micromax olabilir tam olarak bunları bilmiyorum,araştırmadım

ve via v5'te 1GB ram var ama Asus Zenfone 5'te 2GB var ve fason üretim cihaz değil
Hayırlı olsun güle güle kullan.
Teşekkür Ederim
hayırlı olsun uygun almışsın

güvenilir bir site mi
İnternette baktığım kadarıyla güvenilir bir firma fakat teslimatta geciktiğine dair yazılar da var.Satın aldıktan sonra kendileri beni aradılar doğrulama falan yaptılar baya konuştuk cihazın Asus Türkiye Garantili olduğunu tekrar doğrulattım ve yarın sabah ellerinde olacağını dolayısıyla da çarşamba günü benim elimde olacağının teyidini aldım kendileri de başka bir yerden tedarik ediyorlar anladığım kadarıyla