Hotspot çalışmıyordu v3te düzeltildihangi özellikler çalışmıyo v3 te
K tool programından yedek alın imei giderse geri getirirsiniz her ihtimale karşıklon imei sorunu denmis benim imei klon deil bir sorunn yasarmiyim

Bilgisayardan flaslamayı denediniz mi?tamam dostum zaten vaz gectim yuklemekten yapamadim philz touch isini cozemedim konu icin tesekkur

Denedim dostum ama olmadi recovery modda install zip yok cwm li mi olmasi lazim telefon ?Bilgisayardan flaslamayı denediniz mi?
Telefonu dowload moda alıp sonu philz tar olanı flaslaman lazım bilgisayardanDenedim dostum ama olmadi recovery modda install zip yok cwm li mi olmasi lazim telefon ?
Dostum rootlu deillTelefonu dowload moda alıp sonu philz tar olanı flaslaman lazım bilgisayardan
Telefon rootlu mu
Ondan olmamıştırDostum rootlu deill
Bi yardimda bulunsan dostum ve imei olayini anlatsan yapsam su romu eskiden wonder kullaniyordum ona yapmadigim sey kalmadi sadece bu s3 e atamadim romOndan olmamıştır
Root atman lazım telefon şuan android kaç
Kardeşim önce root at download moda alıp odin ile yükle ardından aynı şekilde cwmyi yükleBi yardimda bulunsan dostum ve imei olayini anlatsan yapsam su romu eskiden wonder kullaniyordum ona yapmadigim sey kalmadi sadece bu s3 e atamadim rom
S3 nasıl root atılır diye yazarsan bulqbilirsin.Bi yardimda bulunsan dostum ve imei olayini anlatsan yapsam su romu eskiden wonder kullaniyordum ona yapmadigim sey kalmadi sadece bu s3 e atamadim rom